Ford Sierra 2.0i GT '91 aka "Saaga" & Ford Sierra 1.6i CLX '90 - Janek
Re: Ford Sierra 2.0 GT '91 - Janek
-dohc--idel jään salong jahedaks nõrkade veepumpade pärast , uus termostaat + uuspump ja tuba on koguaeg soe.
Huvitav huvitav-minu dohhidel pole kyll otseselt veepumba pärast salong jahedaks jäänd-kyll aga olen jah paaril korral termostaati vahetand ning siis puhus jälle kuuma nii et hoia näpud 

Minul kütab ka salongi korralikuks saunaks, niiet pole probleeme 

'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sel juhul kadestan su praegust summutajatJanekE kirjutas:Ei teegi seda mootori kompenseerimiseks, käib edasi külllihtsalt jube vaikne on, võiks ikka mingit häält ka teha.
Aga iluvõre ees, avastasin, et originaalil plastikkate taga ning seda külge ei pannud. Talv käes, siis panen.
Võin sulle eelviimase püti anda kui tahad, see läheb vahelt ära
Tagumine pütt võiks ka mingi asjalikum aftermarket olla, aga uut väga ei raatsi osta 50+ eest 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kusjuures mul äkki vedeleb kuskil maal mingi lärmav asi, ma nüüd ei mäleta aind kas ta on sierra alt tulnud, toru pikkust on pooole auto jagu küll
Pütt vahelt läinud, kiirendades ning käiguga pidurdades on veidike tummisem hääl, ulme lörin/plärin ei jäänud. Mina rahul
Keskmine väike lapik pütt on üle, kes tahab, võib mõne kopika eest ära viia 
Mingi vänt on tagastanget rihtinud, krt niigi räbal teine
Asjalikku stanget ka kuskilt võtta pole..

Mingi vänt on tagastanget rihtinud, krt niigi räbal teine

Õhtul kiire Tallinna ots tehtud, maanteel on 90-100ga sõites üsna tummine hääl, samuti käikudega pidurdades. 
Aga mis head sai toodud - korralikum tagastange, musta värvi küll ning kahe numbrituleauguga ja alt ühest servast katki. Lapin kahest stangest ühe kokku, siis peaks viisakam juba välja nägema küll. Sain ka käigukangi ümber oleva valge plastiku, millest saab asja. Juppide eest suured tänud kasutajale Tuninparts!

Aga mis head sai toodud - korralikum tagastange, musta värvi küll ning kahe numbrituleauguga ja alt ühest servast katki. Lapin kahest stangest ühe kokku, siis peaks viisakam juba välja nägema küll. Sain ka käigukangi ümber oleva valge plastiku, millest saab asja. Juppide eest suured tänud kasutajale Tuninparts!

-
- aktivist
- Nimi: Markus
Sai oma silm ka peale visatud.
Kokkuvõteks korralik masin midagi pole öelda.
Jõudu ja jaksu ehitamisel.
Kokkuvõteks korralik masin midagi pole öelda.
Jõudu ja jaksu ehitamisel.
Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus
Tänud! Niivõrd-kuivõrd korralik jah, tegemist muidugi on, aga toorik on siiski asjalik
Homme saab sillastendis ka käidud lõpuks.

Tiksusin rahulikult siis punase tule all, oli plaanis minna autot veidike koristama kuna said uued kummimatid ostetud.. aga noh, kus sa sellega.. Üks noor tüüp pirukaga otsustas, et kiirendab mu tagastange vahetust.
Selleks et stange saaks vahetatud, peab muidugi uued kinnitused kere külge tegema, kuna osad suht mädad. Lähen uurin, kuidas töökojas ajaga on, homseks võiks juba korras olla, aga ei usu väga
P*rse küll ma ütlen, päev rikutud. Vähemalt saime kohapeal kokkuleppele, menti mainisin, siis oli kohe eieiei.. Kindlustusele pole üldse mõtet sellist autot näidata.

Süüdlasel ei juhtunud väga midagi

Süüdlasel ei juhtunud väga midagi

Viimati muutis JanekE, 06 Okt 2016, 23:12, muudetud 1 kord kokku.
Kui kindlustusele ei näita, milles siis kokkulepe seisnes? Värviliste paberite käest kätte liikumises? 

esivedu tähendab tõmbamist
Just, ütlesin summa ja kogu moos.
Sierra turuväärtus siiski alla 1000, niiet ei näe mõtet kindlustusse pöörduda.. Kuskil korralikus töökojas lasta teha, siis ainuüksi stange värvimine läheks paarsada eurot. Sõbra töökojas ei ole aega enne järgmist nädalavahetust, niiet tegin väga jubeda nipuka-isepuurivate tuuningut stangele.
Vaatan, kas nädalavahetusel viitsin jaurata tagaotsa ning stange vahetusega.

Rõõmsamaid pilte

Selline ilus Sierra jäi Haapsalus silma

Selline ilus Sierra jäi Haapsalus silma

-
- aktivist
- Nimi: Markus
No ikk juhtub... mõistlik päss oli ja plekkis sulle väärika summa.
Aga selle katkise stange veaks sult minema kui sa nõustud... DIY vormi jaoks on ülemine osa hea et vorme teha
Aga selle katkise stange veaks sult minema kui sa nõustud... DIY vormi jaoks on ülemine osa hea et vorme teha
Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus