Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Sir Tamme (Mayle)
Re: Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Mayle
Pole nagu probleemi olnud, sest töö on hea 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Ei vaidlegi, niisama kõlas hästi 

Täna läks vahetusse klapikambrikaanetihend!
Jube koomiline sõna
Jube koomiline sõna

väänaq hooba natukene ylespoole ja ei tule enam kunagi välja... enda sierra peal teostatud varjant ja töötab siianimayle kirjutas:Eile hommikul juhtus siuke asi, et kojamehe hoob hüppas on pesast välja ja käis ainult kolks-kolks-kolks..Lasin tagasi toppida.. aga hakkabki vahest välja käima nüüd.. Lucky me...
Viimasel ajal on niii palju asju selle autoga üldse juhtunud, et paneb tõsiselt mõtlema uue muretsemisele samas aga olen siin nii palju remontinud ja uuega hakkaks jälle otsast pihta!Võta nüüd kinni...
suht sirge kurviline tee...
teemant saagimis puurimis tööd- hauakivid
teemant saagimis puurimis tööd- hauakivid
Kohe-Kohe varsti saab suverehvid alla.. praega veel siis 14"plekid...naelakrõbinast jumala kopp ees 

hea et on olemas lamellidmayle kirjutas:...naelakrõbinast jumala kopp ees

-
- Klubi juhatus
mina kah olen naeltele selja pööranud, kuna mul talvel kruusapeal sõitu ei ole (see läheb tavaliselt kiilakaks) ja asfalt on niikuinii soolatud, ning imet need naelad kah ei tee kui mõistust ei ole 

Naastud olid uuest peast odavamad kui lamelid 

Täna sai taha kruvitud FFE foorumist ostetud toontuled 

mul on lukumootorid siiamaani pagassis, kui veel huvi on!
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
Huvi on aga finantsi ei ole 

Mina ja mu hunnik õnnetust saime hakkama järgmise käkiga
Õhtul pimedas majadevahel parklas tagurdades jäi üks betoonpost sellisesse nurka mida küljepeeglitest ei näinud... tagaiste oli rahvast täis ja tagasivaate peeglisse ei taibanud vaadatagi ja siis paningi matsuga posti! Pagassi lukk ütles ülesse ja lahti enam ei tulnud. Stange ka katki. Vähemalt uued tuled jäid terveks
Pagasnikut siis tagusime ja tagusime haamriga kuni saime selle lukku eest kätte. Nüüd on võimalik näpuga vajutades luuk lahti teha. Olgu kohe öeldud, et tagaiste alla ei käi, et pagassi pääseda. Vaja on aga uut luuki soovitatavalt koos hingedega.

Järjest enam hakkan mõtlema uue auto muretsemisele. Unistan roolivõimust ja erksamast mootorist......Mõtte liigub sinna samasse vanuseklassi jääva E30 poole!

Õhtul pimedas majadevahel parklas tagurdades jäi üks betoonpost sellisesse nurka mida küljepeeglitest ei näinud... tagaiste oli rahvast täis ja tagasivaate peeglisse ei taibanud vaadatagi ja siis paningi matsuga posti! Pagassi lukk ütles ülesse ja lahti enam ei tulnud. Stange ka katki. Vähemalt uued tuled jäid terveks

Järjest enam hakkan mõtlema uue auto muretsemisele. Unistan roolivõimust ja erksamast mootorist......Mõtte liigub sinna samasse vanuseklassi jääva E30 poole!
-
- Klubi juhatus
tüüpiline sierraclubiline
ehitab ja ehitab ning siis ostab bemmi

ehitab ja ehitab ning siis ostab bemmi

saarel üks 87a sierra pagasiluuk olemas-arvan et kuidagi võimalik ehk ka tallinna transportida 

aga fordiomanikud pidid ju otse taevasse saama? ja ega see bemm ka eriti odavam pidada ei tule. ja fordil on ka erksamaid mootoreid(tehases on need üsna ära kammitsetud)
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!