Sepik.Mis Vigalas toimub?
Re: Sepik.Mis Vigalas toimub?
On vaja kuidagi aerodünaamilist survejõudu tekkitada.
sierra on sportauto
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kõige rohkem sul siiski taha tohutut survet vaja, sellist mis ka kardiradadel toimiks ja saaks ka audru rajal sirgeks keerata, nagu sa rääkisid regullitavat

Sellest pillist sai vist alguse minu Sierra armastus(2,0Is 85a).Sõber tõi selle saksast 11a tagasi.Ostsin talt selle siis 22000 eek,uga ära ja sõitsin 6a.Viimasd 2a andsin täiega piitsa.Käisin veel metsas tööl sellega.Sai ka Rapla rajal ja Pärnus ametlikul kiirendus võistlusel käidud ning muidugi ka Vigalas teistega mõõtu võtta.Lõpuks väsis mootor ja kere korraga.Rool ja lsd dif.sellest autost on kuuri all ning pilt raamitud voodi kõrval kapil.
sierra on sportauto
Ahaa, selle rool sul siis garaaźiseinal rippuski, aukohal 
Nüüd ma mõistan, miks sa polnud nõus seda müüma.

Ja mina tahtsin ka seda rooli veel,aga jh myya ei tahtnud t6estikersti kirjutas:Ahaa, selle rool sul siis garaaźiseinal rippuski, aukohal

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sa lootsid et sa oled ainus jahtann15 kirjutas:Ja mina tahtsin ka seda rooli veel,aga jh myya ei tahtnud t6estikersti kirjutas:Ahaa, selle rool sul siis garaaźiseinal rippuski, aukohal
Nüüd ma mõistan, miks sa polnud nõus seda müüma.Paljud klubilistest siis juba sepiku juures käinud ka on?

klubilisi on vist kolm või mõni peale, kuid foorumi liikmeid on rohkem, kui see info nii oluline on

Ei lihtsalt niisamma uurisin.tarmo kirjutas:sa lootsid et sa oled ainus jahtann15 kirjutas:Ja mina tahtsin ka seda rooli veel,aga jh myya ei tahtnud t6estikersti kirjutas:Ahaa, selle rool sul siis garaaźiseinal rippuski, aukohal
Nüüd ma mõistan, miks sa polnud nõus seda müüma.Paljud klubilistest siis juba sepiku juures käinud ka on?
![]()
klubilisi on vist kolm või mõni peale, kuid foorumi liikmeid on rohkem, kui see info nii oluline on
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sepik Koerus 8.03.2008 lühike
http://toru.ee/view/13c25e2adeb7
sierra on sportauto
Peale s6idu l6ppu läheb huvitavakssepik kirjutas:Sepik Koerus 8.03.2008 lühike

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
"Aeg kaob,rõõmud jäävad " 

Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Hea klipp, nostalgia tuleb peale seda vaadatessepik kirjutas:Sepik Koerus 8.03.2008 lühike

Sepik jäi seal kogu ülejäänud seltskonnale eredalt meelde oma hulljulge kihutamisega karjääriserval ja kohapeal auto remontimisega (mis see käikariremont siis ära ei ole, auto küljele, käikar juppideks, kardaan küljest, 20 minutit ja asi korras). Vaatasime ja imestasime

sepik kirjutas:
Sellest pillist sai vist alguse minu Sierra armastus(2,0Is 85a).Sõber tõi selle saksast 11a tagasi.Ostsin talt selle siis 22000 eek,uga ära ja sõitsin 6a.Viimasd 2a andsin täiega piitsa.Käisin veel metsas tööl sellega.Sai ka Rapla rajal ja Pärnus ametlikul kiirendus võistlusel käidud ning muidugi ka Vigalas teistega mõõtu võtta.Lõpuks väsis mootor ja kere korraga.Rool ja lsd dif.sellest autost on kuuri all ning pilt raamitud voodi kõrval kapil.
Hmm Jaanil oli ka punane iS kunagi ega sa temakäest ostnud seda?
sierra mk I 5d
Jaani käest ikka.Pool Vigalat on vist Jaani käest auto ostnud.
sierra on sportauto
Ähh käisime siois s6braga sepiku sierrasid jälle proovimas,seekord m6lemaid
S6bral siiani muie näel ja ytleb ikka`täiesti vigane kus see rsk liigub`
endal jähi kah suht hea arvamus m6lemast järjekordselt 

S6bral siiani muie näel ja ytleb ikka`täiesti vigane kus see rsk liigub`

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v