Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit

Kasutajate pikendused
Suletud
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

jõhkralt jäme sul ju see klots
mõni ime et ta ei lähe uue kettaga vahele :D
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

tegin siis esimese maantekatse kah ära vahetatud uksetihenditega. tuul oli suht kõva , aga vahe on ikka kõrvaga kuulda :P loodan et ma suures vaimustuses seda ette ei kujuta, aga auto läks kordades vaiksemaks. jippikaajee
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no minul on peaaegu maante katse tulemused ja raadiot saab kuulata ntx paar pügalat vaiksemalt
Priit
Moderaator

istutasin ennast siis täna ühe mazda 626 konksu otsa. tee oli vihmamärg ja tähelepanu oli kah vist törts hajutatud ja niimoodi ma siis libisesingi kummide kriginal ilusasti punase jaapanlase haakeseade otsa :( teisel autol õnneks kõik korras, nii et kindlustuse riskikoefitsent ei tõuse aga minu masinal parempoolne esituli ja stange puruks :( kõige lollim lugu on see et kedagi süüdistada ka ei ole peale iseenda :?

aga võite hakata mulle siis esituld ja stanget pakkuma. tuli siis lisakaugtulega ja reguleeritav ja stange võiks uuema tüübi oma olla
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Tunnen kaasa :?

Stanget parandada ei kannata?
Priit
Moderaator

Stanget parandada ei kannata?
kusjuures tundub et on umbes samasugune kui sul oli, nii et teoorias on võimalik. sul,sigmar, asi käpas teed ära mulle? :P
Priit
Moderaator

mu sirtsuke nüüd siis ühe silma ja lõhkise huulega :cry: ja ma ei saa aru mis päev see täna on-pidin teisest nurgast kah ilma jääma-mingi telefoniga vestlev voyageri juht mõtles et reastub ilma suunda näitamata ja üle minu auto nina. üüd oli õnneks tee kuiv ja kummide vilinal sain napilt pidama. tüüp tegi veel sellist nägu, et mis ta nüüd valesti tegi :evil:

Pilt
Pilt
Pilt
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kui sul tükid alles siis pole probleemi. Võtad stange küljest, paned tükid külge, lased penofleksi alla ja kuivab ära siis tõmbad lihtsalt pahtliga üle.
Kui minu segasest tekstist aru eisaanud siis küsi julgelt, võin isegi pildisesiooni teha (hetkel selline töö käsil enda asja juures).
Muidu pakuks sulle tuld kah aga sul on see vingem tuli ju... :roll:
Priit
Moderaator

vingem tuli jah :lol: aga tükke ei ole alles ja jugipoolne kinnituskoht kah lahti rebestatud. tarmoga vaatasime et vist ei ole mõtet...
Priit
Moderaator

täna sain siis tule vahetatud. uus küll ilma el. regullita aga no pole hullu- niikuinii ei kasuta seda kunagi. tänud tarmole kes abiks oli ja tänu talle sai ka tagatuled normaalselt tööle :P
Priit
Moderaator

kuna maaelu on kergelt igavaks muutunud , siis mõtlesin et vaatan mida annab teha katkisest stangest, makroflexist ja poolikust aerosoolvärvist :wink: no päevakese nikerdasin ja tulemus käes- üks stange, mis näeb välja no pehmelt öeldes kole a ses suhtes on kõik hästi et mulle jääb töörõõm :twisted: ja kogu asi läks maksma 6 eeku(ostsin vaibanoa et oleks hea makrot lõigata)

PS pildid on küll kavalalt tehtud-vigu pole näha eriti :twisted:

ENNE
Pilt

JA NÜÜD:

Pilt
Pilt

tglt kui nüüd saaks veel korra livida ja värvida, siis äkki oleks juba suht ok...
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Ohoh täitsa ilusti välja tulnud ju!
au ja kiitus!
Priit
Moderaator

täna vaatasin huvi pärast , et palju siis mu auto sidomeeter valetab. nüüd tihedalt GPS käepärast ja siis hea vaadata.mul veel talvekad all ja tagumised veits kõrgemad kui ettenähtud mõõt. tähendab see siis seda , et mu spidokas näitab praegu täpselt sama kiirust mis GPS-gi. pmst siis kui spidokas näitab 100 siis selline see kiirus ongi.
statistikat veel niipalju, et viimase 2 nädala keskmine kütekulu umbes 7,2l/100km. üle poole sõidust oli ühtlane maanteesõit.
ja veel 2860km sõita ning ongi mul tutikas auto jälle.odomeeter nimelt hakkab selliseid numbreid näitama 00 000(krt seda teab mitmendat korda juba) :lol:
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Minu küttekulu on täpselt sama, ainult vaja 2ega korrutada :lol:

Kusjuures minul kah spido näitab täiesti täpselt, testitud GPS-ga.
Priit
Moderaator

kuna see pilkalt-pikalt-pikalt mõlkis olnud uks mind ära tüütas, siis mõtlesin, et võtan ta krdi üldse eest ära :lol:
Pilt
Pilt

samas tundus, et maru külm võib hakata praeguste ilmadega sedamoodi sõites. no ja siis panin teise ukse ette:

Pilt
Pilt
Pilt

nüüd siis veel vaja juhtmed ja lüliti ühendada ja siis on mu autol lisavarustusenimekiri jälle pikem: 1x el. aken :lol: :lol: Oma järge ootavad veel karbilaiendid ja antitiib, aga see jääb vist kevadeks :oops:

PS! Läbisõit(odomeetri näit): 1001km :D :D
Viimati muutis Priit, 27 Nov 2007, 22:38, muudetud 1 kord kokku.
Suletud