Ford Sierra2.0/Rainer
Re: Ford Sierra2.0/Rainer
ees peaks kere kyljes klambrid ka veel olema, mingi 2 tykki vist. Aga Rainer, sa käid/käisid kuressaare ametikoolis?:D
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.
on jah mingid klambri moodi asjad seal ka..käin küll jah
seda autot oleks nagu näinud
olid vist sama vend kes võrku käis mängimas. päris asjalik sirts

elukutselt eestlane
seesama jah 

täna siis kruttisin uued esipidurikettad ja klotsid külge, kettad läksid boschi omad ja klotsid frodo omad, loodan, et need peavad ikka kauem vastu kui need odavad käkerdised.vanade ketastega väristas suht ebameeldivalt pidurdusel ,aga tegin uutega ka väikse ptoovisõidu ja kohe teine asi ei mingit väristamist.
vahetasin eile siduri ära(terve komplekti) aga asi nagu ei ole päris õige kui natuke tugevamat kiirendust teha siis on selgelt tunda et sidur libiseb no kui järgmine käik sisse lülitada ja sidur lahti lasta.Ise mõtlesin et äkki tahabki uus komplekt natuke sissetöötamist või siis teine asi et äkki peab selle siduri automaatpingutuse kuidagi ära nullima uue siduri puhul et ta saaks ennast uuesti õigesti ära pingutada kuigi se viimane varjant on suht kahtlane minumeelest
aga äkki oskab keegi selle kohta midagi tarka ütelda.

ega sul korv ega hooratas õliseks ei saanud või kui näiteks uue korvi panid siis need tavaliselt mingi möksiga koos. pingutit peaks maha saama siduripedaali juurest mingi nõkats peaks seal olema mida kruvikaga liigutada peaks saama. edu!
elukutselt eestlane
ma ikka omaarust üritasin selle korvi puhtaks saada lapiga aga ma ei tea kas sellest piisas mul seda piduripesu ainet polnud,aga see tross tundub küll kuidagi liialt pingul olevat aga eks uurib seda asja õhtul.
Pole juba väga ammu seda teemat uuendanud, aga no mis siin ikka rääkida, auto mõõdab endiselt muretult kilomeetreid. Muidugi nipet näpet asju on vahest ikka teha ka vaja, aga üldiselt ikka ainult sõidurõõm
Paar uuemat klõpsakat ka siis lõpetuseks.
http://fotoalbum.ee/photos/Rainer1990/94592565" onclick="window.open(this.href);return false;

Paar uuemat klõpsakat ka siis lõpetuseks.
http://fotoalbum.ee/photos/Rainer1990/94592565" onclick="window.open(this.href);return false;
hehee, laupäev oli jälle pesupäev? - pese minu suksu kah ää 

nt: stangede vahetusRainer kirjutas:Muidugi nipet näpet asju on vahest ikka teha ka vaja

ei olnud pesupäev laupäeval, need pildid tehtud päev pärast seda kui suverattad alla kruttisime. Stanged ja on siuke õrn teema, sa ju ei taha kuidagi oma mk3 esistangest loobuda
see istuks hoopis paremini 

ei taha muidugi- las kogub hindaRainer kirjutas:sa ju ei taha kuidagi oma mk3 esistangest loobudasee istuks hoopis paremini