Vähemalt endal on süda rahul, et ei ole mingi kärakas kapoti all, see et muidu kere kole paistab, see mind ei koti nagu üldse, tehnika peab korras olema. Auto väärtust see ilmselt sentigi ei tõsta

masuaeg keerad benatorudele sõlme ja ütled masinale nüüd pead sa sõitma ökonoomselt.Tarmo
kaunis, ajas endal kah isu peale selliseks teha, kuid arvan et siis läheb eelarve lõhki, mul ju neid kaani rsk kaks
tavalist mootori õli pannakse enamasti sinna mida siis veel.nustu826 kirjutas:Ilus asi tuleb...
Aga mulle nimelt pakuks huvi selline asi, et kas üldse ja kui siis mida kasutasid kokkupanekul määrdena? Mõtlen siis saalede pindadele ja vända kaeltele jne.
Mul mõte liikus kohe turbo suunas,aga kuidas tegelt on seda ei tea.Aga muidu päris ilusa töö oled juba ära teinud.Pane samamoodi edasi.contact kirjutas:sul suht palju tehtud ja ikka veel 15 kilo läheb?
mis sinna 15 kilo eelarvesse siis ära mahub? kui mitu uut/vana vidinat.mis sul siis veel puudu?
ja need vidinad/jubinad on stock seisu taastamiseks? ja kui üle, mainitud eelarve läheb, siis on juba tuuning?
ai saa aru sellest kuhu see 15 nii panna, et see tuuning veel pole.
sa teed ju enamus asju ise või ei tee?