sportnukk
OHC puhul oleks asi tõesti nii, aga ntx Dohc-i puhul kuidas toimida kui too lobe lift väiksemaks muutub...ka pikem klapp?Jesper kirjutas:OHC puhul näiteks on väga lihtne, mingi piirini reguleerid lihtsalt nookureid ning kui seal sein ette tuleb, siis paned pikemad klapid. Ainsaks piiriks jääb nuka vastupidavus, seda ei saa päris pliiatsiks ka lihvida, muidu läheb pooleks nagu kõrsik.TOm kirjutas: ja üleüldse kui originaal nuka profiili järsemaks teha, siis peab sinna midagi otsa keevitama ju...ku iniisama lihvida, siis muutub nukk madalamaks ja klapp ei avane nii palju kui vaja.
powered by 2.0 Ohc
Hea sissejuhatus on siin: http://www.popularhotrodding.com/tech/0 ... d_porting/ , aga mõistlik on otsida konkreetse mootoritüübi kohta käivaid juhiseid. Igal tüübil on erinevad kitsaskohad, portimine ei ole enamasti mitte pelk kanalite suurendamine, vaid tootmise tehnoloogia iseärasuste tõttu ebatäiusliku tehasetoote puuduste kõrvaldamine.motohead kirjutas:aga kas sa võiksid mulle veel selliseid jooniseid anda näiteks plokkikaane gaaside ja õhu voolude kohta
et vaataks kuidas see asi asi toimib ja kuidas paremak teha
Seal on hüdrotõukurid? Sry ma ei tea tava-DOHC-st midagi, aga mingi piirini peaks tõukurid ise reguleerima ning kui sellest ei piisa siis tuleb need jäikade tõukuritega asendada. Vabalthingaval Cossiel vähemalt on jäigad tõukurid suht default modifikatsioon, võimaldavad kasutada jäigemaid klapivedrusid ja muud head. Võimalik et DOHC puhul see nipp üldse ei töötagi, ma pole ausalt öeldes kuskil ühtki DOHC-le mõeldud sportnukka müügil näinud.TOm kirjutas:OHC puhul oleks asi tõesti nii, aga ntx Dohc-i puhul kuidas toimida kui too lobe lift väiksemaks muutub...ka pikem klapp?
Sierra 8v DOHC aretamine unusta parem ära... Pmst on muidugi täiesti võimalik näiteks naiste õhtukleidis supelda, aga selleks leidub palju kohasemaid riideid. Mootoritega on samamoodi. Kui sul mingeid kogemusi pole, siis on OHC (nn "Pinto") hea asi alustamiseks, David Vizardi ja/või Des Hammilli raamat ette ja tuld.
Ma ei oska ka algpõhjust öelda, miks seda tuunida ei kannata, aga 8v DOHC kohta pole pea mingit kirjandust ega juppe silma hakanud, nii et ju seal ikka mingid probleemid on. Kuna majapidamises ühtki sellist ei leidu, siis ei ole ise ka väga uurida viitsinud. Elektroonika on savi, tuunitud mootor vajab nagunii uut mootorijuhtimist.
Re: sportnukk
http://www.pumaracing.co.uk/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
iga fordituunija kohustuslik kirjandus...
iga fordituunija kohustuslik kirjandus...
Ainult vaesel on kiire!
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94