tundus uhke osta uus uks pigem...algul vaatasin, et suisa lahti, aga siis märkasin et eriti kõver on kuidas autoga välja said vend oli puldis, tema nii sappa parkiski. ta tol õhtul rallitas sellega
einu uus uks tuleb nkn osta ainuke jama on uksepostiga, tuleb pingis välja venitada/tõmmata ja nu esiklaas tuleb kah uus osta, pluss veel esitiiva ja ukse värvimine ....oeh
Mul dvd mängija nagu kaasaskantav (läpaka moodi pisikene selline et autosse ja igalepoole võtta kaasa sääne noh).
Arvutil dvd kirjutajat pole aga tahaks ja küsiks et kas on võimalik kirjutada arvutiga (cd-ga) filme mida saaks vaadata dvd-ga. Et kuidas seda kirjutada nii... Saite vast mu küssast aru küll
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Kui on arvutil DVD kribaja ja uuem Nero, siis ei ole mingit probleemi. Võid kasvõi piltidest oma arvutis teha DVD mängijal mängitava plaadi. Sa pead kõigepealt uurima, mis formaate su DVD mängija toetab. Kui DVD mängija toetab ka Divx-t, siis teed arvutist hoopis Divx formaadis CD. Vot nii. Pole mingit DVD kitjutajat vajagi.
Edu.
Mina plaanisin et nüüd muna-kana-tibu-jänesepühad et saab pahteldada ja auto ülevärvida lõpuks. Aga noh vääga lahe juu lund sajab väljas, eitaha õuegi minna külamakätte .
Täpselt nelikümmend minutit tagasi ehk reede öösel kell 00,05 nägin põlva kaubamaja parklas valget sedaan sierrat valuvelgede ja suht kõva esistangega. (sõitsin mööda, rohkem einäinud ja pime oli kah). Keegi täpsemalt kursis ?
käisin täna võrus. lisaks sellele üllatusele , et seal on taksod hämmastas mind see, et üks takso on sierra hinnakirja küll ei näinud , aga TOm-i soovitusel võiks ju rääkida , et klubilistele linnapiires sõi tasuta
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!