tamar kirjutas:Tegelt lühikesi otsi sõites võtab rohkem kütust. Aga eitea kas on mõtet sellest niisuurt numbrit sellest teha ja kõikidega vaielda. Mina arvestan küttekulu 10L pluss miinus 2 liitrit. Talvel suurte külmadega võttis rohkem. Mul muidugi üleliigne nukkvõll kaa.
Aga noh siiski eisaa ma aru miks Alar sull vaja koguaeg teistega vaielda ? Tule kolmapäeval Tartu kogunemisele E-kaubamaja parklas. Minul näiteks juba sportlik huvi sind real-life näha.
Mulle tundub et varsti lähen paidest punast diisel sierrat otsima päris tõsiselt nagu.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
jah, selle üleliigse nukkvõlliga on ilge jama. muidu annaks see mootor 88kw aga kuna ta peab veel ühte nukkvõlli liigutama lisaks siis see võtab kogu jõu ära ja järgi jääb vast mingi 66kw
päriselt kah mõõdeti see passi kw enne nukvõlli lisamist
Tanel kirjutas:
Mulle tundub et varsti lähen paidest punast diisel sierrat otsima päris tõsiselt nagu.
Tegelikult ta ei ela päris Paides vaid sealt kiviviske kaugusel. Ütleme nii, et 1 ringtee juures tuleb autost tulev vali heli vaikseks keerata ning töka-töka traktori häält püüdma hakkata.
Mind paneb tegelikult imestama, kuidas siin osad eriti tanel, lähevad nii pöördesse.
Pöördesse lähevad nad sellepärast, et mina julgen arvata neist teistmoodi ja oma arvamuse ka välja öelda ja muud mitte midagi.
Ning sellest minnakse meeletult pöördesse, eriti tanel veel.
See on müsteerium mulle, mina lihtsalt vaidlen ja mul kama, kui teisiti arvatakse ma ei lähe sellest pöördesse.
Ütlen oma arvamuse välja ja vaidlen natuke ja asi vask.
Aga ei, mõned on siin nii haiged, et lähevad teisest arvamusest kohe pöördesse, eks nad ole siis kitsarinnalised inimesed, kes ei jäta ruumi teiseks arvamuseks.
tanel on ju tüüpiline, kukub kohe sõimama.
Tanel kirjutas:
Tegelikult ta ei ela päris Paides vaid sealt kiviviske kaugusel. Ütleme nii, et 1 ringtee juures tuleb autost tulev vali heli vaikseks keerata ning töka-töka traktori häält püüdma hakkata.
Tänud
AlarT kirjutas:.
tanel on ju tüüpiline, kukub kohe sõimama.
Tann on ju kõige lihtlabasem kalbaasnik, mida sa temalt ootad siis? Sõidab ilma lubadeta, autod on ARK-i registreerimata, lihtsalt vahetatakse numbriplaate kuidas jumal juhatab, sarnase värvitooniga masinatel, lisaks ähvardab ta avalikult sind "otsima tulla" jne. Sellised mehed ongi Eestis ausees. See on nagu 1918 Venemaal, kus bolševikud lasid retsid tänavale, et siis on rahval oma vara kaitsmisega nii palju tegemist, et pole aega riigijuhtide tegemisi jälgida. Siin klubis on sama teema. Kui räägid asjalikku ja tõest juttu siis saad bänni ja mingid jörmid räuskavad avalikult ja kõik on väga hea
Bomsch kirjutas:
Sõidab ilma lubadeta, autod on ARK-i registreerimata, lihtsalt vahetatakse numbriplaate kuidas jumal juhatab, sarnase värvitooniga masinatel
Mida sa jorm seletad?päris segi joond end keset nädalat.
Tanel kirjutas:Mida sa jorm seletad?päris segi joond end keset nädalat.
Ei täiesti kaine mõistuse juures väidan seda ja ma pole ise välja mõtelnud seda vaid sa ise oled seda lobisenud erinevates foorumites aegade jooksul välja
Bomsch kirjutas: Siin klubis on sama teema. Kui räägid asjalikku ja tõest juttu siis saad bänni ja mingid jörmid räuskavad avalikult ja kõik on väga hea
ma ei saa aru mida sa ohid? mitu bänni sul olnud on? ilmselt on siiski tannil õigus ja sa oled ära kamminud end keset nädalat
Elaks ehk ennast kuskil mujal vahelduseks välja? Msn ja pm-id ammu loodud ja leiutatud, iga päev foorumisse tulla ja lehtede viisi mingit jura sirvida on ka väga lõbus ju.
Tõesti pole niipalju uhkust, et ei suuda vastu ütlemata jätta? Hoiaks selle ilkumise avalikest teemadest eemal ja lahendaks oma tülisi mujal. Ei imesta ka miks keegii autode teemasid ei uuenda või miks uusi kasutajaid eriti ei tule. Pidev ilkumine ja õiendamine ainult. Ma ei julgeks ka teemat teha kui nagunii saab kõige eest "targematelt" pähe.
Hea soovitus see, et see teema kustutada kogu omas täies pasas ja alustada otsast, läheb ilkumiseks = hoiatusega.
Tõesti, vanad mehed juba. Kaua võib.
Bomsch kirjutas: Siin klubis on sama teema. Kui räägid asjalikku ja tõest juttu siis saad bänni ja mingid jörmid räuskavad avalikult ja kõik on väga hea
ma ei saa aru mida sa ohid? mitu bänni sul olnud on? ilmselt on siiski tannil õigus ja sa oled ära kamminud end keset nädalat
Sa võiks parem mõne ürituse korraldada, äkki oleks teema? Või on arvuti taga istumine nii mugavaks teinud, et on poogen ja kõik mingu nii nagu läheb?