Vabas teemas ikka tulevad igasugused asjad teemasse.Tarmo kirjutas:oot kuidas need üritused nüüd teemasse tulid?
vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...
Sierra Is
Siin foorumis kohtab jah kole palju ründamist, selle asemel, et mõne asja puhul normaalselt arutleda või teema üldse sinnapaika jätta, kukutakse ülbitsema ja sõimama.
Tüüpiline olukord on tanel, mina räägin oma auto kütusekulust reaalselt tanel kukub sõimama, et vii see sara emexisse.
Või siis ma avaldan arvamust mõnes asjas, milleks on igalühel õigus, siis keegi, eriti tanel tuleb kohe lärtsuma.
See ei ole normaalne olukord, asjade üle võiks rahulikult arutleda.
Minu arust võiks asjalood nii olla, et ükskõik mida keegi väidab, jäägu talle tema arvamus, ei ole ju vaja kohe sõimama hakata ja samuti pole vaja pöördesse minna.
Ma arvan, et kõigil meil on milleski oma arvamus, mis teistega ei ühti........ja siis?
Igalühel on õigus oma arvamusele, mina ei halvusta kedagi selle eest ja ärge halvustage mind kah.
Tanel on siin jah lisaks veel isegi ähvardanud, mis näitab eriti veel tema arengutaset.
Tüüpiline olukord on tanel, mina räägin oma auto kütusekulust reaalselt tanel kukub sõimama, et vii see sara emexisse.
Või siis ma avaldan arvamust mõnes asjas, milleks on igalühel õigus, siis keegi, eriti tanel tuleb kohe lärtsuma.
See ei ole normaalne olukord, asjade üle võiks rahulikult arutleda.
Minu arust võiks asjalood nii olla, et ükskõik mida keegi väidab, jäägu talle tema arvamus, ei ole ju vaja kohe sõimama hakata ja samuti pole vaja pöördesse minna.
Ma arvan, et kõigil meil on milleski oma arvamus, mis teistega ei ühti........ja siis?
Igalühel on õigus oma arvamusele, mina ei halvusta kedagi selle eest ja ärge halvustage mind kah.
Tanel on siin jah lisaks veel isegi ähvardanud, mis näitab eriti veel tema arengutaset.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Minul isiklikult pole Alari vastu midagi. Arvan, et ka teistel mitte. Vähemalt elu käib siin ja on mida lugeda. 

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Bomsch kirjutas:Päris nii ei ole. Sama suhtumisega on varsti riik kaltsupäid ja neegreid ka täis, kes kõik teevad mida heaks arvavad. Tann-ile tuleb adminni poolt hoiatus teha. Warning- selle eest, et intercoolerit pole sierral. 2.-hoiatus, et 90 kraadised nurgad on süsteemil jne1 mode kirjutas: kui tann ikka niivõrd turbotaja siis näppigu oma boosti ja las laps mängib, peaasi et ei nuta.
1 mode kirjutas:tee tarmole ettepanek
Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kah variant
Bännige ära muidugi.
Aga selline küsimus hoopis,mingi tola on sierrale scorpa tagumised vedrud pand,ja tahaks seda kikkis taguosa nüüd jubedalt madalamaks,samas tagaosa on nüüd neliku amortidega kena jäik,aga ikkagi jube kõrge,head ideed kuidas kergelt madaldust teha?
tõesti ei ole lihtsamat ideed kui sild alla lasta ja siis vedrud maha võtta ja poole lühemaks teha?mäletamist mööda peab poolteljed kah välja kiskuma,ja kammitsaid käepärast ei ole
Aga selline küsimus hoopis,mingi tola on sierrale scorpa tagumised vedrud pand,ja tahaks seda kikkis taguosa nüüd jubedalt madalamaks,samas tagaosa on nüüd neliku amortidega kena jäik,aga ikkagi jube kõrge,head ideed kuidas kergelt madaldust teha?

tõesti ei ole lihtsamat ideed kui sild alla lasta ja siis vedrud maha võtta ja poole lühemaks teha?mäletamist mööda peab poolteljed kah välja kiskuma,ja kammitsaid käepärast ei ole

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Kes lubaks kunagi DIISEL SIERRAGA proovisõitu teha?
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Ohoo,millega mind õnnistatud on,et legendilt sain privaadi

Määä,määääääAlarT kirjutas:Ütle mis sul viga on?
On vaja käia iga mu asja kallal nokkimas nagu haige vares?
Sulle endale ei hakka tunduma, et sa oled tõsiselt haige inimene?
Ma pole sulle mitte midagi teinud, sina lihtsalst lampi kukud mölisema iga mu asja kallal ja üritad kaikaid kodaraisse loopida, kus aga suudad.
Su arengutase on ikka tõsiselt madal.
aga noh ega sinuga pole vist mõtet üritad rääkida, ega sa lammas nagunii aru ei saa midagi, jutt sulle ei mõika.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Võta ikka vedrud alt ära, üks lõika pooleks(saad mõlemale poole) ja ongi madaldus, teise vedru võid mulle anda hüva nõu eest, et saaksin ka endale samas stiilis madalduse tehaTanel kirjutas: Aga selline küsimus hoopis,mingi tola on sierrale scorpa tagumised vedrud pand,ja tahaks seda kikkis taguosa nüüd jubedalt madalamaks,samas tagaosa on nüüd neliku amortidega kena jäik,aga ikkagi jube kõrge,head ideed kuidas kergelt madaldust teha?![]()

Ford Scorpio Ghia Cosworth 94a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
Pool vedru palju pole natukene? 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Täpselt parasTanel kirjutas:Pool vedru palju pole natukene?

Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Vahelduseks : Kas elektri akendele ja peeglitel(koos soojendusega) käivad mingid releed ka vahele, juhtmeid pidi ühtegi näppude vahele ei jäänud.
EDIT: Juhtmetest niipalju, et läbi lõikasin sentimeeter kaks enne kaitsekarpi.
EDIT: Juhtmetest niipalju, et läbi lõikasin sentimeeter kaks enne kaitsekarpi.
Ma tahaks, et tanel juba mu ükskord rahule jätaks.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Ma tahaks ka palju asju,aga näed ei saa,nii et lepi sellegaAlarT kirjutas:Ma tahaks, et tanel juba mu ükskord rahule jätaks.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Kui juba soovimiseks läks, siis
Ma tahaks, et Alar niipalju lolli möla ei ajaks, aitäh
Edit: Rulluiske, rotveilerit ja batman-i videot kah

Ma tahaks, et Alar niipalju lolli möla ei ajaks, aitäh

Edit: Rulluiske, rotveilerit ja batman-i videot kah

Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar