vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
AlarT
sõltlane

Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...

Postitus Postitas AlarT »

Muide rääkides taas turvalisusest, vaadake vw polo ehk väikeauto ja vw phaetoni kokkupõrget.
Ma ei tea kahjuks kiirust, aga on selgelt näha, et Polo peab selle hästi vastu ja tekitab Phaetonile päris palju kahju, g jõudude kohta ei oska öelda kahjuks, aga ilmselt haiglasse keegi ei satu.
http://www.youtube.com/watch?v=PIsao6YG ... ature=fvwp" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=1TNFDeK6GLE&feature=" onclick="window.open(this.href);return false; siin saadeti 2008a Golf 100 km/h matsu.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
sepik
aktivist

Postitus Postitas sepik »

Vaatasin pühapäev ühte golfi matsu 2 surnut 1 koomas 1 haiglas :ei ole turvaline auto.
Ise panin sierraga u110km/h vastu kruusa valli ,minuga ei juhtunud midagi:turvaline auto

Aga AlarT elab netis ja temaga ei juhtu kunagi midagi.Ükski auto ei lähe katki ,keegi ei saa viga
kütust läheb vähe ja keegi ei jää rasedaks.
sierra on sportauto
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

Läänemaal mõned aastad tagasi üks pani Omega V6 kuskil 180-ga(juht ise väitis,et kiirus oli üle 210) üle katuse,vastu puud,Suzuki Baleno vms pani kuskil 80 km/h üle katuse kraavi,naine juhtis,sõber pani 90 pealt üle katuse kraavi,niiet isegi auto jäi kõlblikuks,ise panin sierraga kuskil 70km/h vastu palke,kõik nendes õnnetustes pääsesid juhid(alati oli ainult juht autos)tervelt, niiet kõndisid minema,selle peale sa ka mõtled,et on õnnelikke õnnetusi,juhuseid,halb õnn,valel ajal-vales kohas juhtumeid?nt kui Phaetonis taga akna klaasil konservi karp oleks?Niikaua kui sa autodest ja liiklusest eemal hoiad,ei saa sinuga juhtuda liiklusõnnetusi ja surmavaid autoavariisid,vastasel juhul võib juhtuda ja on ka elu näidanud,et tõesti juhtub,kui tahes turvaliste autodega sõites kurbi asju...
Ettepanek-tee omale eraldi teema,kus sa võiksid debati pidada iseendaga autode turvalisusest,sest tõesti seda ei jaksa enam lugeda.Parimat.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no tegelikult kui nüüd seda videot vaadata, siis phaeton sõidab edasi ja polo tagasi.
kujuta ette kui masin on veel raskem kui phaeton
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

Aga see suur, et kas ma oma 99' focusega võin homme hommikul sõitu minna? Või on konkreetne surmalõks ja peaks ühistransporti kasutama? Uksi on 3 ja turvapatju on 4 ... :roll: Ahjaa täpsususeks veel niipalju, et sõiduolud on üldiselt kerged.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
waher
fanaatik

ei soovita,kui elu armas,oot ta saadab sulle peagi juutuubi lingi siis näed :mrgreen:
kubilius
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kubilius »

ei ei vookusega ei maksa küll sõitma minna, phaeton võib otsa sõita ja tuleb see kuri g punkt, või see, jõud ja saadki surma. Jää koju parem, bussil võib jube libe hakata ja kraavi minna või lihtsalt võid bussipeale minnes sattuda mingi hullu huligaani ohvriks, kes möödasõitu liiga võimsa autoga teeb või lihtsalt mõtetult võimsa autoga voorialt kiirendab ning käest ära läheb kohe ning võidki autoalla jääda. Toast välja minnes võid juba trepil ohtliku kiilasjää pärast libiseda ning pea ära lüüa kuskile, toas hoja ka kappidest ja akendest eemale parem :)
Ma tankisin küll õhtul auto ära ja pikendasin veel kindlustust, aga ma ei hakka ka parem eluga riskima ja ei lähe parem toast välja enam :twisted:

Ps. Alar, ära võta südamesse, see on huumor :mrgreen:
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
alar64
aktivist

Postitus Postitas alar64 »

Selline asi et AlarT sa võiksid teha eraldi teema autode turvalisuse ja test crashide kohta.
Ära võta seda solvanguna 8)

Selline tunne et juba streetrace foorum
AlarT
sõltlane

see golfiga õnnetus, kus 2 surnut oli, see oli vana golf, ebaturvaline.
99 a Focus on turvalisem, kui sierra aga üldhinnangult kaunis kesise turvalisusega, 2005a ja peale Focus on turvaline.
Sierra on täielik surmakuut, nagu ka golf II ja ülejäänud selle aja autod.

Ma näen, et mitmed siin suhtuvad autode avariiohtu väga kergelt, eks ma olen märganud jah, et noored ei tähtsusta eluväärtust ja ei saa aru avariide tõsidusest, mis kajastub ka siin, eks sellepärast meil tehaksegi niipalju ohtlikke möödasõite ja on niipalju surmaga lõppevaid avariisid.

Kui viitsin siis teen turvalisuse teema.
Eeldan, et seal võin rääkide autode turvalisusest ja liiklusohutusest niipalju, kui kulub, kuna vastav teema ju.

Aga rääkides neist vanade autodega 70-ga ja enam kiirusega avariidest, siis needa autod otsepaugul ei peaks sellist matsu elusees vastu ja inimesed sureksid seal nii või naa.
Lihtsalt sellistel kiirustel ellujäämised selliste vanade autodega on puhas õnn, tegelikult 90-ga otsepauk saad ka uue autoga surma.
Lihtsalt avariijõud jaguneb ära millegi peale ja sedasi algkiirus 180 km/h ellu jäädki, aga nii otse puusse oled surnud.
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

Aga .... :D
sa räägid siin et suured mootorid soodustavad kerglaseid manöövreid, sama võib ju väita ka turvaliste autode kohta- mul nii turvline auto et vahet pole - mina jään ju ellu :lol:
Mida uuem, turvalisem, vaiksem, mõnusam jne auto seda lihtsamini sõida sa temaga lubatust kiiremini jne kuna kiiruse taju on väiksem jne

Ei ole head ilma halvata
XR4iPilt
AlarT
sõltlane

Mind turvaline auto hooletult sõitma ei pane, pealegi ei ole veel tehtud nii turvalist autot, mis su 90-ga otsepauku pannes ellu jätaks.
Seega ei saa turvalise autoga suvalt sõita.
Aga võimsa auto vajadus möödasõiduks ise on juba ohtlik, kuna eeldab nappe ja muidu ohtlikke möödasõite, muidu poleks võimast autot tarvis.
Kiirusetaju kaoga auto on ammu olemas, millega sa ei saa aru, kui kiiresti sa tegelikult sõidad, see on BMW 5 seeria E34, sellega on 150 km/h nalja teha sõita.
Kõik hakkab ikkagi mõistusest peale.
Ma olen ka sellele mõelnud,et sellised head kehva kiirusetajuga autod on mõneti murettekitav asjaolu.

Turvaline auto on vajalik, võimas auto aga lihtsalt tarbetu.
Turvalise auto avarii turvalisust sa ei tunneta sõites kuidagi, võimast autot aga tunnetad küll, nii et võimas auto on ikkagi ohtlik ja turvaline auto selles mõttes mitte.
Noh idioodi käes on muidugi iga auto ohtlik.

Nagunii ei mõista rullnokad avariide tõsidust, mistõttu nad kimavad iga künaga.
Eestis soodustab kihutamist muidugi ka leebe karistussüsteem roolimõrtsukate suhtes.
Lisaks peavad rullnokad oma vanu bemmironte turvaliseks, mida nad teps mitte pole.
kubilius
aktivist
Kontakt:

AlarT:
BMW 5 seeria E34, sellega on 150 km/h nalja teha sõita.
Lisaks peavad rullnokad oma vanu bemmironte turvaliseks, mida nad teps mitte pole.
Ja miks sina seda bemarironti kiidad igalpool siis :D :lol:

Lisaks, ma olen sellest juba rääkinud, et kui sul kõrvade vahele lusikaga antud ja kulbiga võetud pole, ning on vaja ka käru, koormaid ning teisi autosid pidevalt vedada, siis ei ole võimsal autol midagi halba. Pole sinu asi, mis eesmärgil inimene oma autot kasutab ning kui võimas see tal on...
Iga inimene sõidab sellega, mis talle meeldib ning mida ta suudab ülal pidada.

See on juba hoopis eraldi teema, kui mingid tropid eeskirju ei mõista ja kõiki pidevalt ohtu seavad, on väga palju ka normaalseid liiklejaid. Võimas auto ei tee sind kohe rullnokaks ja huligaaniks. Sinu jutust ma saan aru, et mida lahjem auto sul on, seda korralikum liikleja sa ka oled, ennast kiidad sa koguaeg, niiet asi selge :roll:
58171849 - Janar
waher
fanaatik

Isegi tann pole tükil ajal sõna võtnud...nii lootusetu seis kohe :mrgreen:
AlarT
sõltlane

Võimas sõiduauto on lihtsalt tarbetu, seda ei ole mõistusega juhil tarvis.
Koormate vedamiseks osta omale veoauto või korralik võimsam kaubik, võimas sõiduauto pole selleks õige asi, sõiduauto pole ikkagi veoauto.
Mina kiidan korras BMW E34 5ndat seeriat, paraku rullnokad kimavad bemmirontidega ja nende lemmikauto on saast 3 seeria E36.

Nagu ma eelpool ka mainisin, koormate vedamine on teine asi, seal on tõesti jõudu vaja, kuid enamus inimesi ei vea raskeid koormaid, veel vähem sõiduautodega.
Seepärast ongi 70-120kw autod õiged, sõltuvalt nende massist ja suurusest.
kubilius
aktivist
Kontakt:

Kaubikuga ma ei sõida.
Ma annan alla, mõtetu vaidlus...
Cosworthi, kui mitte midagi võimsamat ostan sellegipoolest varsti tagasi.
58171849 - Janar
Vasta