vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...
Kui on märk, et lubatud on sada siis sina peadki sõitma sajaga aga mitte saja kümnega? Keegi ei pea roolis kiirust arvutama, selle jaoks ongi autos spidomeeter! Kas sa pead ilmtingimata saja alas sõitma 105km/h sest sul spido ju valetab arvatavasti 5km/h!
Päikest
Päikest
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Kus nüüd tuli alles moraalilugeja välja, sa ise sõidad kindlasti 120-ga seal alas.
Sinusugused ise kiruvad ju, kui keegi sõidab 90 alas reaalselt 90-ga, et venib ees.
5 km/h ületada on tõesti hull rikkumine irw.
Sinusugused ise kiruvad ju, kui keegi sõidab 90 alas reaalselt 90-ga, et venib ees.
5 km/h ületada on tõesti hull rikkumine irw.
Viimati muutis AlarT, 12 Juun 2011, 15:00, muudetud 1 kord kokku.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
100 alas 110 on küll huligaansus. Minusugused vahtralehega liikujad, kuni 95 km/h sees, jäävad sulle kogu aeg ette. Pead väga palju möödasõite tegema. Ükskõik mis autoga, möödasõit on kõige ohtlikum manööver üldse.
Jääb küll autosid ette jah, sõidan mööda, kui saan ja kogu lugu.
Samas ei jää neid väga palju ette.
Huvitav, miks ma näen vahtralehti 120-ga ja kiiremini mööda kihutamas?
Ma ei olegi selle vastu, kui natuke kiirust ületatakse, nagu ma ise teen.
Samuti ei ole ma selle vastu, kui möödasõit 120-ga läheb.
Aga mulle ei meeldi see, kui kiirused hakkavad üle tõusma.
Loomulikult olen minagi oma kiiruskatsed teinud, aga ma olen siiski valinud kus ja kuidas ma neid teen, mitte ei sõida pidevalt nii, kahjuks paljud teevad neid valel ajal vales kohas, valesti ja ka üsna tihti.
Seda ka ,et ma tunnistan oma rikkumisi, ma ei õigustagi neid, kui trahvi saan ei kiru ma politseid, vaid võtan karistuse sirge seljaga vastu.
Samas ei jää neid väga palju ette.
Huvitav, miks ma näen vahtralehti 120-ga ja kiiremini mööda kihutamas?
Ma ei olegi selle vastu, kui natuke kiirust ületatakse, nagu ma ise teen.
Samuti ei ole ma selle vastu, kui möödasõit 120-ga läheb.
Aga mulle ei meeldi see, kui kiirused hakkavad üle tõusma.
Loomulikult olen minagi oma kiiruskatsed teinud, aga ma olen siiski valinud kus ja kuidas ma neid teen, mitte ei sõida pidevalt nii, kahjuks paljud teevad neid valel ajal vales kohas, valesti ja ka üsna tihti.
Seda ka ,et ma tunnistan oma rikkumisi, ma ei õigustagi neid, kui trahvi saan ei kiru ma politseid, vaid võtan karistuse sirge seljaga vastu.
Oo, AlarTaandarenenud vaatad endale mk3 Mondeot või? Sa võtad midagi sirge seljaga vastu või? Krt mees(kuigi tra sind teab) sa oled paras huumor ikka küll. Möödasõidu videost võib juba järeldada, et sina olidki see keda koolis kõik kiusasid. Ah mis ma vaesele alarikesele ikka halvasti ütlen, tema möödasõidud ja kiiruseületused on täiesti ohutud ja tarbekad samas keegi teine nii teeb on tegu huligaani, maniaki või hoopis Bin Ladeniga. Ma ei hakka küsimagi kuidas sa endaga koos elatud saad, sest mina sinu olukorras oleks üritanud sündida surnuna.
Piis, debiil.
Piis, debiil.
Muutsin oma müügikuulutusi kõvasti, hulk sierra asju müügis.
Autokoolis ei õpetatud, et vooluga tuleb kaasa minna? Ka vahtralehe omanik, kuid vahest täiesti teadlikult lasen üle 90. Ei meeldi tee peal topata. Kiruge nüüd, et loll noor rullnokk ja vastik oss sa kihutad!
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Autokool ei pidanud kohe kindlasti seda silmas, et tuleks kiirust ületada, koos liiklusvooluga.
Eks osad autokoolid muidugi õpetavad rullnokki ka jah, et ikka vaja kiirust ületada.
Mind ei sega üldse see, et vahtralehed 100 alas 90 sõidavad või vähemgi reaalselt.
Ka siis ei seganud, kui ma ise vahtraleht olin
.
Eks osad autokoolid muidugi õpetavad rullnokki ka jah, et ikka vaja kiirust ületada.
Mind ei sega üldse see, et vahtralehed 100 alas 90 sõidavad või vähemgi reaalselt.
Ka siis ei seganud, kui ma ise vahtraleht olin

Mina ei ole sul siin mingi moraalilugeja! Sõidan maanteel alati kiiremini, kui lubatud sest ei taha teistele jalgu jääda aga kui on märk 70km/h või 50km/h siis sõidangi spidojärgi nii aga mitte ei hakka arvutama. Teen mõõdasõite alati ohutult ja mitte kunagi kurvis või hetk ennem seda! Olen alati oma trahvidele rõõmsalt vastu astunud. Kui rikun siis ka vastutan! Olen saanud kiiruse ületamise eest trahvi neli korda 14 aasta jooksul ja arvatavasti saan ka veel. Ei õigusta enda tegusid aga veel vähem sinu omi.
Päikest
Päikest
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Mis liiklusvoolu puutub siis olude sunnil pidin aprilli lõpus Tallinnas käima ja seal tekkis küll väga paha tunne, et olen kõigil kogu aeg jalus kui kiirusepiirangus kinni olin. Seda linnas ja eriti maanteel. Kui "lubatud" +10 km/h ka sees oli siis enam ei jäänud jalgu aga mulle ei meeldi pidevalt nii palju kiirust ületada...
Idee poolest on ju võimalik nii ka sõita, et keegi ei ületa kiirust. Eestis on selleni veel väga palju aega.
Õnneks Rakveres liiklusvoolu põhimõtteliselt polegi. Ainsad liiklushuligaanid on jalakäijad, kellele suvalises kohas teele astuda meeldib.
Idee poolest on ju võimalik nii ka sõita, et keegi ei ületa kiirust. Eestis on selleni veel väga palju aega.
Õnneks Rakveres liiklusvoolu põhimõtteliselt polegi. Ainsad liiklushuligaanid on jalakäijad, kellele suvalises kohas teele astuda meeldib.
Liiklusvooluga kaasa minemise jutt on bs, ehk siis stiilis teised tapavad, ma tapan ka.
rinu, kui sa sõidad kenasti kiiruspiirangus, ütleme spido järgi 50 alas 55, siis pole sul mitte millegipärast põdeda ja süüdi on need, kes sinust mööda sõidavd, mitte sina.
Mina lahendan olukorra lihtsalt ületan reaalselt kasvõi paar km kiirust ja edasi on täiesti kindel, et mina kiirust ei takista, vaid hoopis teised on rullnokad kui ikka veel mööda seerivad.
olbert, seal ei ole midagi arvutada, ma ju tean kusmaal seier peab olema, et norm oleks veel.
Muide mina pole ligi 9 aasta jooksul mitte ühtegi trahvi saanud kiiruseületamise eest.
Ainus trahv, mille ma olen saanud on see, et mul endal oli turvavöö peal ,aga vend võttis enne peatumist maha turvavöö ja nurga taga oli politsei ja mina sain 600kr, vend maksis kinni.
rinu, kui sa sõidad kenasti kiiruspiirangus, ütleme spido järgi 50 alas 55, siis pole sul mitte millegipärast põdeda ja süüdi on need, kes sinust mööda sõidavd, mitte sina.
Mina lahendan olukorra lihtsalt ületan reaalselt kasvõi paar km kiirust ja edasi on täiesti kindel, et mina kiirust ei takista, vaid hoopis teised on rullnokad kui ikka veel mööda seerivad.
olbert, seal ei ole midagi arvutada, ma ju tean kusmaal seier peab olema, et norm oleks veel.
Muide mina pole ligi 9 aasta jooksul mitte ühtegi trahvi saanud kiiruseületamise eest.
Ainus trahv, mille ma olen saanud on see, et mul endal oli turvavöö peal ,aga vend võttis enne peatumist maha turvavöö ja nurga taga oli politsei ja mina sain 600kr, vend maksis kinni.
See, et trahvi saand pole ei tähenda automaatselt et mega korralik liikleja oled. Ma pole ka trahvi saand. Järelikult ei olegi ma rullnokk. Kuigi tegelt olen.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Kui ikka 9 aastat pole trahvi saanud, siis see midagi ikka näitab.
Muidugi ei näita see seda, et ma mega korralik liikleja oleksin, aga näitab seda küll, et ma pole hull liikleja.
Muidugi ei näita see seda, et ma mega korralik liikleja oleksin, aga näitab seda küll, et ma pole hull liikleja.
Ja kui mina olen saanud 2 aasta jooksul 30 trahvi siis olen huligaan
?

Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Jah
Politsei tülitab ikka rikkujaid ja kõige rohkem tülitab politsei suuri ja rohkeid rikkujaid.
Kel on palju trahve, selle sõidustiili ja suhtumist liiklusesse, pole raske ära arvata.
Samuti sellised kiruvad tihti politseid.
Selliste liiklejate kohta kehtib ka selline fakt, et neil on palju ohtlikke olukordi ja palju lumehange sõitmisi, teelt väljasõitmisi ja muidu plekimõlkimisi, väiksemaid ja suuremaid.
Politsei tülitab ikka rikkujaid ja kõige rohkem tülitab politsei suuri ja rohkeid rikkujaid.
Kel on palju trahve, selle sõidustiili ja suhtumist liiklusesse, pole raske ära arvata.
Samuti sellised kiruvad tihti politseid.
Selliste liiklejate kohta kehtib ka selline fakt, et neil on palju ohtlikke olukordi ja palju lumehange sõitmisi, teelt väljasõitmisi ja muidu plekimõlkimisi, väiksemaid ja suuremaid.