Selles on sul õigus, lollist ei tee sõjavägi kuidagi tarka. Sa ei ole ju seal Soomes ilmselt mingi raha-boss, ikka mingid odavad otsad, mida kohalikud teha ei viitsi. Kui sa väidaksid, et sõjaväe 8 kuud tõmbab kriipsu peale su õpingutele, et sinust saaks uus Sandor Liive, kes 15k euri kuus taskusse lükkab siis ma ütleks, et ära mine. Niisama Soomes teenitud "rämeda" papi eest Sierrasid ja viina osta- poohui, kas jääb 8 kuud sellele pasale vahe sissse või mitte.Tanel kirjutas:8-9 kuud lihtsalt maha visata aega ja raha?! No thanks !
Selle 8 kuuga olen teeninud piisavalt palju,et öelda seda ja ei kahetse,ega hakka kahetsema ! Erialaseid treeninguid saan ka teistes kohtades,selleks ei pea Eesti riiki orjama ja mingise kommiraha selle eest saada.
vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
likeBomsch kirjutas:Selles on sul õigus, lollist ei tee sõjavägi kuidagi tarka. Sa ei ole ju seal Soomes ilmselt mingi raha-boss, ikka mingid odavad otsad, mida kohalikud teha ei viitsi. Kui sa väidaksid, et sõjaväe 8 kuud tõmbab kriipsu peale su õpingutele, et sinust saaks uus Sandor Liive, kes 15k euri kuus taskusse lükkab siis ma ütleks, et ära mine. Niisama Soomes teenitud "rämeda" papi eest Sierrasid ja viina osta- poohui, kas jääb 8 kuud sellele pasale vahe sissse või mitte.
-
- fanaatik
Kui sa pole sõjaväes käinud miks siis sind reservi võeti?nad ei saa võttalegendaarne666 kirjutas:Njah näiteks minagi pole kaitseväes käinud aga kes mind teab ei saa küll väita et olen supilontrus.Seevastu mu enda naise vend ja nii mõnedki tuttavad ja endised sõbrad on käinud ja ei ole neist saanud mehi ega midagi.Täielikud junnid v midagi sellist! Huvitav on see et kaitseväkke mind kunagi ei võetud(peeti hulluks v midagi) aga reservi jaoks olen nüüd kõlbulik.Viimast arstliku komisioni arvastades.Praegu oleks ka natuke huvi asja vastu aga kunagi polnud sest lapsed olid väiksed ja ainuke rahaauk olin ma ise kes leiva lauale tõi. Aga eks igaühel ole omad põhjused ja põhimõtted ja neid tuleks austada.

Suppi on ka vaja ju keeta
(ärge pikka viha pidage)
Mul majanaabrist sõber on 27 ja kahe lapse isa ja on ka ametlikult reservi arvestatud,niisamuti ka varsti mina
Teine sõber käis ära kupis,tuli tagasi natuke ässas nüüd veel hullem lõng kui ennem,ei ole tööd ja teha ka midagi ei viitsi.Sõjavägi ei tee mehest meest ega muuda eriti iseloomu
Oma isiklikust seisukohast siis mina tahtsin minna kohe peale kutsekat,aga ei olnud võimalust,ise trügima ka ei hakkanud.
Nüüd aga töö kodu,pere ja sada muud tegemist ning polegi enam huvi,kaitseliidus olen muidugi olnud varsti juba viis aastat.

Mul majanaabrist sõber on 27 ja kahe lapse isa ja on ka ametlikult reservi arvestatud,niisamuti ka varsti mina
Teine sõber käis ära kupis,tuli tagasi natuke ässas nüüd veel hullem lõng kui ennem,ei ole tööd ja teha ka midagi ei viitsi.Sõjavägi ei tee mehest meest ega muuda eriti iseloomu
Oma isiklikust seisukohast siis mina tahtsin minna kohe peale kutsekat,aga ei olnud võimalust,ise trügima ka ei hakkanud.
Nüüd aga töö kodu,pere ja sada muud tegemist ning polegi enam huvi,kaitseliidus olen muidugi olnud varsti juba viis aastat.
Enamus mu vendadest on olnud ja üks veel siiani palgalised sõdurid(Välisriikides),mind lihtsalt ei kutsu seda tegema,kui peaks huvi olema,siis saan seda teha ilma probleemideta praeguses riigis.
Kuupalgast ma siin ei räägi,aga kevadest sügiseni v6ib sellest iga "ehitaja" vaid unistada!Enne talve ja kuni kevadeni on palk endiselt 5x+ suurem kui eestis miinimum ,oleneb kuidas viitsimist on endal.
Relvadega tegelend aastaid,Waher sa ei ole ainus,kes on tegelenud kaitseliiduga/noorekukena. Pole lihtsalt selleks aega,pigem käin tööl (püsiv töö) ja võtan vastu palka.
Bomchik ära pinguta üle,kui sa ei jaga asjast *ittagi!
Kuupalgast ma siin ei räägi,aga kevadest sügiseni v6ib sellest iga "ehitaja" vaid unistada!Enne talve ja kuni kevadeni on palk endiselt 5x+ suurem kui eestis miinimum ,oleneb kuidas viitsimist on endal.
Relvadega tegelend aastaid,Waher sa ei ole ainus,kes on tegelenud kaitseliiduga/noorekukena. Pole lihtsalt selleks aega,pigem käin tööl (püsiv töö) ja võtan vastu palka.
Bomchik ära pinguta üle,kui sa ei jaga asjast *ittagi!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ja jah, Tanel, saad -tsenseeritud- kuudel ka rohkem kui 5x eesti keskmine, headest kuudest ei ole mõtet rääkidagi.
Siis kui on üritustele tulemise aeg siis on umbes nii:
Siis kui on üritustele tulemise aeg siis on umbes nii:
tann15 kirjutas:Osavõtu tasud v6iks odavamad olla
tann15 kirjutas:Kuna 19 aprill toimub sr yritus mis haapsalus siis mul odavam sinna minna kahju kyll et tulla ei saa
Sierra Is
-
- fanaatik
ärimeeste värk

Ei hakka kedagi kaitsa ma aga igaühe oma asi palju teenib ja palju kulutada tahab
Ega ennastki sõjavägi ei huvita, ning kõik sõbrad kes käinud on ütlevad, et mõttetu...
Valikut väga polnud... Äkki saaks mõned katid juurde teha, oleks asjalikum see 11kuud.
Valikut väga polnud... Äkki saaks mõned katid juurde teha, oleks asjalikum see 11kuud.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Mul on 19 märts arstlik komisjon. Loodan ka Logistika pataljoni saada, seal juba siis kolm tuttavat ees ja vend on hetkel ka seal. Elu pidi seal parem olema kui teistes pataljonides. Aga noh eks seda ole näha kas saan.
Kõik räägivad, et sõjavägi on ainult aja raiskamine aga mis teha läbi tuleb ta teha.
Kõik räägivad, et sõjavägi on ainult aja raiskamine aga mis teha läbi tuleb ta teha.
Ei saa öelda, et ta üks meeldiv koht on, aga päris omapärane kogemus kindlasti kõigile
Ise väga rahul tehtud valikutega - kohe pärast gümnaasiumi(eeldas varakult tehtud avaldust), suurtükiväepatt(olmetingimused ja maine ok), 11 kuud(noorteaega ei pea läbima plöga ja lume sees) ja viimaks muidugi autojuhi amet. Hetkel juba C ja CE kategooriad kaitseväe poolt tasuta kätte saadud, kevade poole peaks siin olema võimalus oma rahade eest ajateenistuse ajal ka A-kategooria teha.
/istub SõduriKodu arvutis

Ise väga rahul tehtud valikutega - kohe pärast gümnaasiumi(eeldas varakult tehtud avaldust), suurtükiväepatt(olmetingimused ja maine ok), 11 kuud(noorteaega ei pea läbima plöga ja lume sees) ja viimaks muidugi autojuhi amet. Hetkel juba C ja CE kategooriad kaitseväe poolt tasuta kätte saadud, kevade poole peaks siin olema võimalus oma rahade eest ajateenistuse ajal ka A-kategooria teha.
/istub SõduriKodu arvutis

Sa ise saad ka aru,kui haige inimene sa oled? Mitme aasta tagune postitus see nüüd on mis tsitseerisid siia?Bomsch kirjutas:Ja jah, Tanel, saad -tsenseeritud- kuudel ka rohkem kui 5x eesti keskmine, headest kuudest ei ole mõtet rääkidagi.
Siis kui on üritustele tulemise aeg siis on umbes nii:tann15 kirjutas:Osavõtu tasud v6iks odavamad ollatann15 kirjutas:Kuna 19 aprill toimub sr yritus mis haapsalus siis mul odavam sinna minna kahju kyll et tulla ei saa
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mina kah reservis, vahepeal oli neil probleem et ei mahtunud vms ja siis lükati kõik reservi, ma käisin tol ajal ülikoolis kah, võibolla sellepärast
Tööpoolt C ja E katt,milleks vaeva näha?!
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
No eks ainuke mure ongi see, et kui kunagi püssi alla pead minema siis on savi palju raha teenisid, labane ridavoi oled ja saadetakse esimesena kahurilihaks ära 

Sierra Is