Dexter kirjutas:eino...on ikka ülbikuid olemas...:@...sellistega tuleks tõesti midagi karmi teha....loodame et saad enda kõlli tagasi ja asi laheneb...
sellistel juhtudel pole politseist erilist abi.
tuttava kogemustest võin öelda et siin on üks hea varjant ainult minna ja tagasi varastada kuigi see pole kah eriti ilus. ma igaks juhuks ei hakka rääkima mida tuttav täpsemalt tegi sest äkki on tegu kellegi tuttavaga(niikuinii on )
tagasi varastada pole mõtet, kui nemad saavad tõendid oled ise omadega tsenseeritud... parem variant on minna sõpradega ja võtta kohe tema silme all käest ära.. natuke noomida ka neid ja vaevalt et nad julgevad minna menti...
KRANTS kirjutas:tagasi varastada pole mõtet, kui nemad saavad tõendid oled ise omadega tsenseeritud... parem variant on minna sõpradega ja võtta kohe tema silme all käest ära.. natuke noomida ka neid ja vaevalt et nad julgevad minna menti...
KRANTS kirjutas:tagasi varastada pole mõtet, kui nemad saavad tõendid oled ise omadega tsenseeritud... parem variant on minna sõpradega ja võtta kohe tema silme all käest ära.. natuke noomida ka neid ja vaevalt et nad julgevad minna menti...
remus kirjutas:paljud teist haapsallu ACBS-ile lähevad?
paluks see => ACBS<== lahti seletada ...olen nii lollike et ei te veel...
american car beauty show
oplääää lõpuks sain omale auto kah millega minna...pärnust pole mõtet üritagi rentida autot niiet küsid nädal ette. ma ei saanud ühestki firmast ja vändras üks jobi kes rendib tahab 8 tuhat saada tagatis raha...nahhui ta elab mu kõrvalmajas ja kus ma ikka jooksen kui autoga midagi juhtuma peaks
ikka abc on veel nagu aabitsas
ma veel ei tea kas lähen, algul mõtlesin küll et raudselt lähen kuid nüüd enam kindel ei ole
krantsi signatuur on paranenud tublisti, tnx, eelmine muutus juba kirjuks silmale vaadata
Et siis sedasi, eitööta pump, releed korras, kõik kaitsmed ok, pagassist sisse lülitatud.
Eile võtsin pumba maha, eitöötand teine, panin akujärgi korraks niisama huvipärast ja ohoo töötab. Panen siis niisama lahtiselt pistikud põhjaall külge ja töötab. Siis täna panin kõik voolikud ja kõik nänni paika ilusasti panin bensu paaki ja eitööta pump :@. Kõik releed korras, pump sees jne jne, keerad võtit eitee minigit häält.
Voolu tuleb, sai kontrollitud eile testriga.
Ja kõigetipuks kui koristan juhtmed küjest ja tõmban akust otse juhtmed pumbale siis pump töötab.
Eioska enam viga otsida, oleks vaja auto garaazist ärakoristada aga näet eisaa.
käisime sel nädalavahetusel siis hiiumaal ja sellel punasel sierral oli/on see mootor peal mille me sierra87'e käest ostsime(2.0iS) nii et võid veidi uhkust tunda :D ...igatahes see sierra oli sel võistluspäeval üsna kuulus kuna need mehed kes seda autot juhtisid tagasi ei hoidnud ning panid hullu, ennem ükski pealtvaataja raja äärest minema ei läinud kui sierra oli mööda läinud, kui hiljem katkise sierra praamipeale lükkasime siis rahvas plaksutas nii kuidas jaksas
aga pole hullu me ehitame selle sierra uuesti üles ja läheb taas rajale
tarmo kirjutas:ikka abc on veel nagu aabitsas
ma veel ei tea kas lähen, algul mõtlesin küll et raudselt lähen kuid nüüd enam kindel ei ole
krantsi signatuur on paranenud tublisti, tnx, eelmine muutus juba kirjuks silmale vaadata
krt ma olen siis 5 aastat seda valesti nimetanud oma harjumusest siis