vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
mina vahetasin enda omad tavalise high lift tungiga
Ringtee Carstopis.Tarmo kirjutas:millises carstopis
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Neid pukse ei saagi sisse kui neid poolviltu ei pressi aga enamustel pole sellega kogemusi ja ka mune mitte et proovida sest see puks võtab üsna kahtlaseid kujundeid ja on oht see press sealt lihtsalt läbi lükata.Ma endal kah vahetasin neid ja üsna peavalu tekitasid algul.Käisin kah mõne venna juures aga kõik tõstsid käed ülesse ja ütlesid et ei ole võimalik.Siis ühe tuttavaga katsetasime ja proovisime igasuguseid rakiseid ja keermejurasid jne...Aga lõpuks ikka pressiga poolviltu läksid.
Mina sain küll enda puksid otse suunas ära pressitud , eelnevalt tuleb pinnad õliga kokku teha , ja tala ennast peab nii alt poolt toetama , et see oleks ilusti paraleelne puksiga ja mõistlik on kasutada seibe nii ,et ei pressiks puksi sisse ,metall südamikku surudes.
Kellegil kasutaja trikikas2 -ga pole probleeme esinenud ?
-
- fanaatik
mul oli kunagi temaga väike jama... kauba eest saatsin raha ära ja alles 2 nädala pärast pani asjad teele.... natuke palju jama on nii
mis on siis selle tüübiga?

Põhimõtteliselt on mul sama jama, maksin asja eest ära lubas ,et paneb 1.juuni õhtu paki teele , nädal möödas , pakki ei kuskil , PS-le ei vasta ja korduvalt. Saatmine pidi toimuma SmartPosti vahendusel mis oleks pidanud teoreetiliselt pühapäev või esmaspäev kindlalt kohal olema ,aga siiani ei midagist.XcosworthX kirjutas:mul oli kunagi temaga väike jama... kauba eest saatsin raha ära ja alles 2 nädala pärast pani asjad teele.... natuke palju jama on niimis on siis selle tüübiga?
-
- fanaatik
mul kah ei vastanud kirjadele ja värkidele...... isegi telefoni ei võtnud vastu.Aga ei tea kuidas tal mõistus pähe tuli ja ikka saatis ära.Oleks siis kaup vigane olnud vms.... aga loodan et saate ikka lahendatud asjad 

Ega mehhaaniku nime ei tea või välimust ei oska kirjeldada? Puhtalt uudishimust, mul seal üks tuttav tööl, kes kah kunagi sierramees olnud, äkki on sama tegelanedohcimees kirjutas:Ringtee Carstopis.Tarmo kirjutas:millises carstopis

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Ei käi sellistes kohtades,eriti veel kui raha peaks maksmaKups kirjutas:rabarocki pilet. 36 raha.

Rabarock....öäkkk
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
palju sierra eest emeksis saab ka kui polstrid asjad välja rookida jne?
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
enda 5D mk1 luukpäraku lõikasin eelmine suvi täiesti juppideks, mootorit vahel polnud, sisu 0 ja sain ~120€
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
ma viisin just enda kered ära.
no oli ca 1,5 auto kere ja tuli 640kg, 153euri
kapotid ja sedaani tagaluuk jäid keredest maha, ei mahtunud bussi enam
no oli ca 1,5 auto kere ja tuli 640kg, 153euri
kapotid ja sedaani tagaluuk jäid keredest maha, ei mahtunud bussi enam

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Põhimõtteliselt otsiks garaazi ühte üürilist juurde.
Garaaz on Saue juures, Jõgisool.
Seda kõike juhul, kui keegi ostab FSco sierra ära, mis garaazis ruumi võtab ja ühe Opeli peksab ka siis välja
Garaaz on Saue juures, Jõgisool.
Seda kõike juhul, kui keegi ostab FSco sierra ära, mis garaazis ruumi võtab ja ühe Opeli peksab ka siis välja

'89 3d 1,6