vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
kole on see limu kohe kindlasti, aga mul üks fordi raamat, Henry Ford minu elu ja töö.
Seal on ka Scorpa limu, aga ilusam sellest.
Seal on ka Scorpa limu, aga ilusam sellest.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Odava rikkuri limu 

http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas kellelgi muidu 2,3D diisel sierra plokisoojendust ei lähe tarvis?
Reporteris kurdeti esimene lume avariide teemas, et miks eestlased ei osta autole topelt rattaid nagu skandinaavlased.
Mina ei kujuta teistmoodi ettegi. Loomulikult on mul kahed rattad olemas, lumi tuleb kruvin teised külge ja korras.
Kas siis mõni mõistuse juures inimene sõidabki kõige libedamal ajal suvekatega? Või jätavad kõik auto seisma kuni rehvivahetuse järjekord nendeni jõuab?
Mina ei kujuta teistmoodi ettegi. Loomulikult on mul kahed rattad olemas, lumi tuleb kruvin teised külge ja korras.
Kas siis mõni mõistuse juures inimene sõidabki kõige libedamal ajal suvekatega? Või jätavad kõik auto seisma kuni rehvivahetuse järjekord nendeni jõuab?
Topeltrattad on minumeelest parimad asjad, sierral olid peres esimese autona talvekad all. Pole vaja jamada ja seista kuskil järjekordades, mõnekümned minutid aega ja talvekad all.rinu kirjutas:Reporteris kurdeti esimene lume avariide teemas, et miks eestlased ei osta autole topelt rattaid nagu skandinaavlased.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mulle kah meeldib kui ma kellegist ei sõltu, seetõttu on ka minul kõikidel autodel topelt rattad, ja ka nendel tuttavatel/sugulastel keda suudan mõjutada 
muidugi nagu selgus siis kõik ei keeranud esimese lumega talvekaid alla ja üks põhimõtteliselt kasutab aind ühtesid velgi, et niikuinii vaja tasakaalustada ja värki

muidugi nagu selgus siis kõik ei keeranud esimese lumega talvekaid alla ja üks põhimõtteliselt kasutab aind ühtesid velgi, et niikuinii vaja tasakaalustada ja värki
See asi tõesti on, et isegi kui on eraldi velgedel, nagu mul on, siis peaks tasakaalustama vahepeal.
Aga üldiselt iga aasta minu läbisõidu juures küll tasakaalustama ei pea, ma pole mitu aastat tasakaalustanud ja justkui pole häda midagi.
Eks muidugi, kui asi liiga ära lasta, hakkab laagrite jne peale.
tasakaalustamine ka kuradi kallis, kunagi oli odav.
Aga siiski veljevahetus nii kallis, et eraldi veljed tasuvad ennast kindlasti ära ja just see, et ei pea rehviaegu omale passima.
Aga üldiselt iga aasta minu läbisõidu juures küll tasakaalustama ei pea, ma pole mitu aastat tasakaalustanud ja justkui pole häda midagi.
Eks muidugi, kui asi liiga ära lasta, hakkab laagrite jne peale.
tasakaalustamine ka kuradi kallis, kunagi oli odav.
Aga siiski veljevahetus nii kallis, et eraldi veljed tasuvad ennast kindlasti ära ja just see, et ei pea rehviaegu omale passima.
-
- Klubi juhatus
jah, kuid tasakaalu võid ka keset suve viia kui eraldi velgedel
, kuid kui aind ühed veljed siis naljalt suvel ei pane naelu alla
, ja kui hooaeg peal on siis kaasneb sellega liigne stress

Omaarust minul mõistus peas, kuid pole siiani veel talvekaid alla pannud - mis ma neid naelu ikka kulutan.rinu kirjutas:Kas siis mõni mõistuse juures inimene sõidabki kõige libedamal ajal suvekatega?
Kõige olulisem on säilitada kainet mõistust libedaga, mitte hakkata paarutama.
-
- Klubi juhatus
dexter, pmst on võimalik aasta läbi sõita suvekatega (kuigi enam ei tohi), kuid mis selle asja mõte on? see et sinul kaine mõistus on ja pikalt ette vaatad ei tähenda et äkkolukordi ei teki, kus just talverehvidega asja päästa annab ja suvekatega mitte. ma ei tea mis sinu põhimõte on, kuid mina leian et see rehvidele kuluv raha on köömes selle kõrval palju mu pere mulle väärt on, seega nagu mingit kokkuhoiu teemat ei näe siin
Dexteri jutt 100% õige - kui endast meest ei ole, siis ei aita uued miljoneurot maksvad naelrehvid kah mitte... Järgiproovitud variant... Jah, ootamatuid hetki võib ette tulla, aga siis ei aita naelad kah mitte kui tee on libe...
Samuti toetan Tarmo juttu - kui ka endast ei hooli, siis oma perest vast ikka.... Ise olen vast naise suutnud selliselt sõitma õpetada, et ta teab mis libe tee ja suverehv tähendavad... Aga igaks juhuks räägin talle ikka, et autol suverehv all - Nii igaks juhuks...
Kuigi kasutan tegelikult aastaringi lamelle. Lihtsalt on siiani peaaegu tasuta(loe väga!!! odavalt) kätte tulnud need....
Samuti toetan Tarmo juttu - kui ka endast ei hooli, siis oma perest vast ikka.... Ise olen vast naise suutnud selliselt sõitma õpetada, et ta teab mis libe tee ja suverehv tähendavad... Aga igaks juhuks räägin talle ikka, et autol suverehv all - Nii igaks juhuks...
Kuigi kasutan tegelikult aastaringi lamelle. Lihtsalt on siiani peaaegu tasuta(loe väga!!! odavalt) kätte tulnud need....
Äkkolukordi võib muidugi ette tulla, ei väida vastupidist.
Nentigem, et minu suvekad on tegelikult Ms märki kandvad rehvid. Tõsi, tegelikkuses nendega talvel suure lumega pole midagi teha (lõunaeuroopa talvekad) - üle põlve lumest ei taha läbi minna. Teada ju on, et see esimene, ka teine lumi ei jää ju maha. Milleks siis raisata ressurssi?. Kui keegi teine peale minu selle liikuriga ei sõida.
Nentigem, et minu suvekad on tegelikult Ms märki kandvad rehvid. Tõsi, tegelikkuses nendega talvel suure lumega pole midagi teha (lõunaeuroopa talvekad) - üle põlve lumest ei taha läbi minna. Teada ju on, et see esimene, ka teine lumi ei jää ju maha. Milleks siis raisata ressurssi?. Kui keegi teine peale minu selle liikuriga ei sõida.
-
- Klubi juhatus
davai, teeme katse, kui raadi libedaks läheb siis mina tulen enda talvekatega ja sina oma suvekatega, pidurdame 50 pealt, vaatame kes saab enne pidamanustu826 kirjutas:Dexteri jutt 100% õige - kui endast meest ei ole, siis ei aita uued miljoneurot maksvad naelrehvid kah mitte... Järgiproovitud variant... Jah, ootamatuid hetki võib ette tulla, aga siis ei aita naelad kah mitte kui tee on libe...

suverehvid pidid minetama oma suvised omadused juba +5 juures
Ma arvan, et ta mõtles kogemust mitte nüüd kumb rehv paremini teel hoiab. Kui sõita ei oska, viib see talverehv ka sind kraavi. Muidugi juhtub ka õnnetusi kogenud sõitjatega. Kunagi lihtsalt ei tea.
Muidugi see jutt on tavaline, et esimene lumi ei jää aga kurat, see lumi ju praegu seisab ja jäätab, niiet hirmus kohe.
Nii palju kui mina arvan, siis varakult naastrehvide alla panek on suurema küsimärgi all kui lamell, sest kui tõesti lumi ruttu ära kaob ja enne veebruari tagasi ei tule, siis kulutad enda rehvil olevaid naaste ja teed autoteedele nõmedad vaod sisse. Muidugi ei tee seda üks auto aga naastrehvi kasutajaid on rohkem üldjoontes statistika järgi kui lamellide omasid, seega kui kõik kuival mustal talve ilmal ringi kimavad tekitadakse sellega pikas perspektiivis vaod sisse ja teada isegi kuidas Eestis teede parandus käib. Kõik see on ju kahju autole üleüldises seisus.
Arutelu kaob sama targaks ja mõttetuks kui diisel vs bensiin. Ühesõnaga olge kõik mõistlikud. Driftimist ja muid asju saab ju harjutada eraldatud kohas ja neid kohti ju on piisvalt.
Muidugi see jutt on tavaline, et esimene lumi ei jää aga kurat, see lumi ju praegu seisab ja jäätab, niiet hirmus kohe.
Nii palju kui mina arvan, siis varakult naastrehvide alla panek on suurema küsimärgi all kui lamell, sest kui tõesti lumi ruttu ära kaob ja enne veebruari tagasi ei tule, siis kulutad enda rehvil olevaid naaste ja teed autoteedele nõmedad vaod sisse. Muidugi ei tee seda üks auto aga naastrehvi kasutajaid on rohkem üldjoontes statistika järgi kui lamellide omasid, seega kui kõik kuival mustal talve ilmal ringi kimavad tekitadakse sellega pikas perspektiivis vaod sisse ja teada isegi kuidas Eestis teede parandus käib. Kõik see on ju kahju autole üleüldises seisus.
Arutelu kaob sama targaks ja mõttetuks kui diisel vs bensiin. Ühesõnaga olge kõik mõistlikud. Driftimist ja muid asju saab ju harjutada eraldatud kohas ja neid kohti ju on piisvalt.
-
- Klubi juhatus
nende vagude kohta küsiks et miks siis need sõiduautod sinna ilusti sisse ei mahu, aga veoauto ideaalselt (eestis ei kasuta veoautod naaste). ja miks naastude omanikud läbi bussitaskute sõidavad?