Teemasse ka, et uus pagassi luuk tänu kaasfoorumlasele Kriimsilm on olemas. Isegi suht sarnast värvi! Vaja ainult ilusat ilma monteerimiseks

Eriti jõhker hind, masendav.mayle kirjutas:ei tea.. oleneb alustööde mahust 20k-30k
vabanda tõesti:S ei olnud nii soovitud:Smayle kirjutas:Mul ikka veab... tegin küll ja päris kopsaka tasu tahtsid laagri maksis võtmetegijadÕnneks ema maksis
kuskohas see seal Hiiul asub??mayle kirjutas:Ega ikka tegijal juhtub.. täna siis... Üks aknapesuvedeliku julla mis kapoti peal on ei pritsinud enam... arvatavasti umbes ja sai seda nõelaga torkima mindud (varem ka nii neid remonditud).
Kasutasin seda nõela mis mul auto laepolstri sisse on torgatud. Juba autot ostes olid seal 2 nõela ja mina neid seal puutunud ei ole.. nüüd kuluvad marjaks ära.
Juhtus aga nii, et nõel oli vana või mida iganes ja murdus sinna sisse nii ära, et ots ka välja ei paista.. ühesõnaga nüüd ei pritsi enam üldse. 4st joast sai 3 Väga hull ei ole akna saab ikka puhtaks aga koomiline siiski![]()
Veel Hiiu autopesulas aeg on kella 3ks kinni pandud saab selle sopa maha mis mudaaugust külge jäiTeeks siis natuke reklaami ka.... et 125.- eest saab meilt korraliku käsipesu!