Sierra 2,0iS, 85a- bomsch
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra 2,0iS, 85a- bomsch
no see masin tal rohkem selleks et kruusal ja lumel lammutada, muidu on tal vinge erst. Ei mäletagi mis stage juba on.
Eile võtsin 200 krooniga pool aastat kasutatud bensiinipaagi ka ära. Huvitav kui see nüüd paari tunniga alla lükata, kas siis on naljamehed valmis autot juba 10k eest ära ostma 

Sierra Is
-
- Klubi juhatus
Ma kahtlen et see auto müügi juures takistuseks sai, kui sai, siis on nad küll rumalad. Ma pakun et antud müügi perioodil ei olnud lihtsalt huvitatuid vana kerega sierra vastu. Paljud ju tahavad lihtsalt mk3 välimust, olgu siis kas või 1,6 mootoriga
Hiiumaal rajapäeval sai auto hingamise lõpuks lahti ja suutis päeva kiiruselt 3. masinaks tõusta. Edestades nii rs-turbosid kui V6 Cougarit jne. Kiiremad olid vaid slikkidega v6 taunus ja 4x4 rs2000. Rada oli läbimärg ja vihma ladistas. Väga hea, et keegi ära ei tahtnud osta, nüüd jääb endale ja peab sõitmist harjutama.
Sierra Is
Go bomsch!
Su sierra on ju puhas rõõm
Ainult sõida ja naudi, potentsiaali on sellel tunduvalt rohkem, kui keegi meist Käinas ära suutis kasutada.
Su sierra on ju puhas rõõm

Keegi teine ei tahtnud, võtsin siis oma Sierrale. Hea ketaste vahetust vabanduseks tuua, kui garaazi õlut jooma minna.

Sierra Is
Tere.
Plaanis on minna Sierraariga pühapäeval Raplasse ja tuginedes sellele, sai täna tehtud masinale kiire hoolduskuur.
Ette läksid uued kettad, piduriklotsid, vahetusse läks ka sidur. Kes mäletab siis tilkus masinal paak. Kuna varu oli hangitud, käis peast läbi plaan, et vahetan ka selle ära. Loomulikult oli see vale idee, sest ostetud paak ei vastanud füüsiliselt ette seatud nõuetele.
Siit jõuan edasi pointini: ei ole kõigil sierradel ühesugune paak, mida mulle siin väideti. Ma näen siin suisa kuritegelikku kooslust grupiviisilise pettusskeemi läbiviimisel. See läheb miniumaalselt 5. aasta alla. Moraal-Ärge tehke suud lahti teemadel, millest teil pole õrna aimugi.
Plaanis on minna Sierraariga pühapäeval Raplasse ja tuginedes sellele, sai täna tehtud masinale kiire hoolduskuur.
Ette läksid uued kettad, piduriklotsid, vahetusse läks ka sidur. Kes mäletab siis tilkus masinal paak. Kuna varu oli hangitud, käis peast läbi plaan, et vahetan ka selle ära. Loomulikult oli see vale idee, sest ostetud paak ei vastanud füüsiliselt ette seatud nõuetele.
Siit jõuan edasi pointini: ei ole kõigil sierradel ühesugune paak, mida mulle siin väideti. Ma näen siin suisa kuritegelikku kooslust grupiviisilise pettusskeemi läbiviimisel. See läheb miniumaalselt 5. aasta alla. Moraal-Ärge tehke suud lahti teemadel, millest teil pole õrna aimugi.
Sierra Is
Bomsch kirjutas:Tere.
3me erinevat paaki on sierrale.
-
- Klubi juhatus
kas rohkem pole?
et paagisisene pump, paagiväline pump, diisel, erinevad keretüübid, erinevad generatsioonid?
edit: vaatasin järgi praegu, üks taani tootja pakub mk1 sierrale 3 paaki, diisel bens pritse ja bens karb, mk2 ja edasi pakub kõigile sama paaki
samas on mul mingid pildid arvutis kus on seitse erinevat toote koodi sierra paakidel. mk1 oli samad koodid ja kolm paaki, ning edasi oli neli koodi
et paagisisene pump, paagiväline pump, diisel, erinevad keretüübid, erinevad generatsioonid?
edit: vaatasin järgi praegu, üks taani tootja pakub mk1 sierrale 3 paaki, diisel bens pritse ja bens karb, mk2 ja edasi pakub kõigile sama paaki
samas on mul mingid pildid arvutis kus on seitse erinevat toote koodi sierra paakidel. mk1 oli samad koodid ja kolm paaki, ning edasi oli neli koodi
Palun müüge mulle nüüd välise pumbaga 2,0 Ford Sierrale bensiinipaak. Lisatingimuseks oleks see, et ei lekiks.
Sierra Is
Tarmo kirjutas:kas rohkem pole?
diislil on sama mis karpaga mootoritel.
Mulle palun sellist:

diislijuppide üle vaidlemiseks valige mingi naftapressi teema

diislijuppide üle vaidlemiseks valige mingi naftapressi teema

Sierra Is
Lahe masin, saab päris kiire ringiaja 85kw kohta
Esimesest 3. masinast 2 slikiga, 4,5 koht tänavarehv, 6 aeg slik.
Nüüd pean peaks midagi peaga pihta hakkama, et ei mõtleks liiga palju elunatukese peale.

Valge rott

Esimesest 3. masinast 2 slikiga, 4,5 koht tänavarehv, 6 aeg slik.
Nüüd pean peaks midagi peaga pihta hakkama, et ei mõtleks liiga palju elunatukese peale.

Valge rott

Sierra Is
TARMO!! Ma ju sinu pärast pingutasin ja ei ühtegi tunnustavat sõna uuele foorumikaaslasele?? 

Sierra Is