Sierra 2,0iS, 85a- bomsch

Kasutajate pikendused
Vasta
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: Sierra 2,0iS, 85a- bomsch

Postitus Postitas Tarmo »

no see masin tal rohkem selleks et kruusal ja lumel lammutada, muidu on tal vinge erst. Ei mäletagi mis stage juba on.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Eile võtsin 200 krooniga pool aastat kasutatud bensiinipaagi ka ära. Huvitav kui see nüüd paari tunniga alla lükata, kas siis on naljamehed valmis autot juba 10k eest ära ostma :lol:
Sierra Is
Tarmo
Klubi juhatus

Ma kahtlen et see auto müügi juures takistuseks sai, kui sai, siis on nad küll rumalad. Ma pakun et antud müügi perioodil ei olnud lihtsalt huvitatuid vana kerega sierra vastu. Paljud ju tahavad lihtsalt mk3 välimust, olgu siis kas või 1,6 mootoriga
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Hiiumaal rajapäeval sai auto hingamise lõpuks lahti ja suutis päeva kiiruselt 3. masinaks tõusta. Edestades nii rs-turbosid kui V6 Cougarit jne. Kiiremad olid vaid slikkidega v6 taunus ja 4x4 rs2000. Rada oli läbimärg ja vihma ladistas. Väga hea, et keegi ära ei tahtnud osta, nüüd jääb endale ja peab sõitmist harjutama.
Sierra Is
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Go bomsch!
Su sierra on ju puhas rõõm :) Ainult sõida ja naudi, potentsiaali on sellel tunduvalt rohkem, kui keegi meist Käinas ära suutis kasutada.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Keegi teine ei tahtnud, võtsin siis oma Sierrale. Hea ketaste vahetust vabanduseks tuua, kui garaazi õlut jooma minna.
Pilt
Sierra Is
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Tere.
Plaanis on minna Sierraariga pühapäeval Raplasse ja tuginedes sellele, sai täna tehtud masinale kiire hoolduskuur.
Ette läksid uued kettad, piduriklotsid, vahetusse läks ka sidur. Kes mäletab siis tilkus masinal paak. Kuna varu oli hangitud, käis peast läbi plaan, et vahetan ka selle ära. Loomulikult oli see vale idee, sest ostetud paak ei vastanud füüsiliselt ette seatud nõuetele.
Siit jõuan edasi pointini: ei ole kõigil sierradel ühesugune paak, mida mulle siin väideti. Ma näen siin suisa kuritegelikku kooslust grupiviisilise pettusskeemi läbiviimisel. See läheb miniumaalselt 5. aasta alla. Moraal-Ärge tehke suud lahti teemadel, millest teil pole õrna aimugi.
Sierra Is
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

Bomsch kirjutas:Tere.
Plaanis on minna Sierraariga pühapäeval Raplasse ja tuginedes sellele, sai täna tehtud masinale kiire hoolduskuur.
Ette läksid uued kettad, piduriklotsid, vahetusse läks ka sidur. Kes mäletab siis tilkus masinal paak. Kuna varu oli hangitud, käis peast läbi plaan, et vahetan ka selle ära. Loomulikult oli see vale idee, sest ostetud paak ei vastanud füüsiliselt ette seatud nõuetele.
Siit jõuan edasi pointini: ei ole kõigil sierradel ühesugune paak, mida mulle siin väideti. Ma näen siin suisa kuritegelikku kooslust grupiviisilise pettusskeemi läbiviimisel. See läheb miniumaalselt 5. aasta alla. Moraal-Ärge tehke suud lahti teemadel, millest teil pole õrna aimugi.

3me erinevat paaki on sierrale.
Tarmo
Klubi juhatus

kas rohkem pole?
et paagisisene pump, paagiväline pump, diisel, erinevad keretüübid, erinevad generatsioonid?
edit: vaatasin järgi praegu, üks taani tootja pakub mk1 sierrale 3 paaki, diisel bens pritse ja bens karb, mk2 ja edasi pakub kõigile sama paaki
samas on mul mingid pildid arvutis kus on seitse erinevat toote koodi sierra paakidel. mk1 oli samad koodid ja kolm paaki, ning edasi oli neli koodi
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Palun müüge mulle nüüd välise pumbaga 2,0 Ford Sierrale bensiinipaak. Lisatingimuseks oleks see, et ei lekiks.
Sierra Is
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

Tarmo kirjutas:kas rohkem pole?
et paagisisene pump, paagiväline pump, diisel, erinevad keretüübid, erinevad generatsioonid?
edit: vaatasin järgi praegu, üks taani tootja pakub mk1 sierrale 3 paaki, diisel bens pritse ja bens karb, mk2 ja edasi pakub kõigile sama paaki
samas on mul mingid pildid arvutis kus on seitse erinevat toote koodi sierra paakidel. mk1 oli samad koodid ja kolm paaki, ning edasi oli neli koodi

diislil on sama mis karpaga mootoritel.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Mulle palun sellist:
Pilt
diislijuppide üle vaidlemiseks valige mingi naftapressi teema :mrgreen:
Sierra Is
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Lahe masin, saab päris kiire ringiaja 85kw kohta :)
Esimesest 3. masinast 2 slikiga, 4,5 koht tänavarehv, 6 aeg slik.
Nüüd pean peaks midagi peaga pihta hakkama, et ei mõtleks liiga palju elunatukese peale.
Pilt
Valge rott 8)
Pilt
Pilt
Sierra Is
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

TARMO!! Ma ju sinu pärast pingutasin ja ei ühtegi tunnustavat sõna uuele foorumikaaslasele?? :cry:
Sierra Is
fordsi
aktivist

Postitus Postitas fordsi »

sul ju fast ford , meil siin ju sierra club :oops:
jään fordide juurde
Vasta