Ühe Sierra iS-i lugu...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra iS 85kw- Bomsch
nii ja naa, tegelikult on ju kõik tuuning mis ei ole tehase oma. Tegelikult on ju tuning üldse häälestus 

Pole vahepeal pikalt garaazis käinud. Vahepeal lõigati M-Techil munad... ei, oota, ikka mandlid, maha ja mina olen järjest tööl käinud.
Nüüd kus jõulurahu käes, saime rahulikult garaazi minna. Pikalt algustuseks ei teinud, aga noh vänt sai kinni pingutatud ja kolbid sisse. Mootor isegi jäi keerlema peale seda. Eks proovib pilli uuel nädalal kokku lõplikult saada ja siis vaja kiirelt sissesõit ka ära töristada. Muidu tundus, et täiesti NICE jäi, isegi alati pahur Mihkel väga ei jonninud ega süüdistanud ÜT-s mind täna

Nüüd kus jõulurahu käes, saime rahulikult garaazi minna. Pikalt algustuseks ei teinud, aga noh vänt sai kinni pingutatud ja kolbid sisse. Mootor isegi jäi keerlema peale seda. Eks proovib pilli uuel nädalal kokku lõplikult saada ja siis vaja kiirelt sissesõit ka ära töristada. Muidu tundus, et täiesti NICE jäi, isegi alati pahur Mihkel väga ei jonninud ega süüdistanud ÜT-s mind täna

Sierra Is
Tänase seisuga, keerasime puhastatud ja kaliibritega üle mõõdetud õlipumba külge, mökerdasime karteripõhja tihendile tonni silikooni ja plekk läks külge. Plokikaas sai ka kinni tõmmatud ja nüüd on jäänud nukk installida ja ots kokku laduda. Loodan, et saan oma hooratta ka tagasi, mille kuu aega tagasi treimisesse andsin. Äkki saabki siis kunagi auto valmis.

Sierra Is
ja sa raatsid seda mootorit ära määrida ... sa oled seda, nii kaua juba teinud ja siis määrid õliga ära .... 

€-contact
Oleks võinud bloki mustaks värvida, siis 24. veebruaril ei väänataks nägupidi maha, kui Ilvese ette burnoudi kavaga lähed. Ehtne patriotism.
FFE foorumis juba mainiti, et küll see varsti õli lekkima hakkab ja siis ongi keskelt must 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kunas siis värvimisest pilte saab?
Tahaks kah sellest meistritööst pilte näha?
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Oleks saanud ilmselt palju paremini, aga ma olen piisavalt laisk, et liigselt vaeva näha.sierra crc kirjutas:Tahaks kah sellest meistritööst pilte näha?
Paari viimase päevaga pole suurt midagi juhtunud.
Kaevasin Sierraari lume alt välja:

Ja värvisin teistkordselt plokki ning nokitsesin nägu mootorile ette:

Äkki saab nädalalõpuks kokku

Sierra Is
ilus.. aga kauaks? 

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
puhas on ta seniks, kuniks - õliga selle ära määrib!
esialgu, siis seest poolt
esialgu, siis seest poolt

€-contact
Miks ta peaks õliseks minema kui kõik uued tihendid.
Või arvate ,et hakkab lüpsikuga õli valama peale sellist tööd.
sierra on sportauto
sepik kirjutas:Miks ta peaks õliseks minema kui kõik uued tihendid.
see mida mina räägin ei ole pahasti mõeldud... mootor ju algul puhas, kuid ilma õlita ei toimi hästi. nii kui, selle sisse valab on mootor ju "määritud" heas mõttes! (õliga seespidiselt)
€-contact