Sierra '90 2.0 dohc XR4i tann

Kasutajate pikendused
Suletud
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

no pimedas ja kaugelt on jah päris soliidne :d
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

nonii nah*ui...täna sattusin tõrva kanti tööasjus...ja ennäe imet...tõin omale kasutaja sierra87 käest tagumised pidurisadulad ja -kettad ära...eks lähema aja jooksul paistab, kas käsikas tööle kh hakkab.
sierra87
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas sierra87 »

nigunii on sul tross ka nässus
:D ma tean kuskohast katkise trossi saab mis ennem oli nagu uus :lol:
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ma teadsin, et kuskil ma nägin :D eks ma küsin sult täpsemalt siis kui teaqda tahan :P
sierra87
aktivist
Kontakt:

jubinad küljes?
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ei ole veel :( , aga tundub, et täna eriti pikaks päev ei veni...ja ehk jõuan täna vähemalt parema poole ära vahetada(see tundus hullem) aga muidu röövib töö kõik aja ja pole enam vaba aega , et raha kulutada :lol: :lol: :lol:
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

tann kirjutas: röövib töö kõik aja ja pole enam vaba aega , et raha kulutada :lol: :lol: :lol:

Kui töö hakkab autoehitust segama tuleb töölt äratulla :lol:

Et vist enam müüa eitaha ? Vaatan siin et ostad juppe muudkui ja ehitad ? :P
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

krt jah ma kardan et muidu tuleb uus ja hullem :D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

nonii...jõudsin mõni hetk tagasi tööjuurest ja issand mis kell on juba...vahetasin pidurisadulaid, mis kasutaja sierra87 käest sain ja kässarit ikka tööle ei saanud, sest neid trossi pingutuse plastikmutreid keerates läks see vedru või keermelatt või mis iganes p****e (venis raadiusest välja - mutrid liikusid selle pealt väga vaevaliselt, immuta või tee mis tahad). eks siis järgmisel palgapäeval veel tross ka vahetusse ja EHK hakkab töötama. kui ei hakka siis ma ei ole tükk aega hea tujus :)
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

seleta mulle lollile et millisest otsast see nüüd xr4i on?
rõhk on tähel i
sierra87
aktivist
Kontakt:

x- ekstra või midagi sellist
r-rida
4-4(silindrit)
i-sissepritse
:wink: onju tann
sierra87
aktivist
Kontakt:

sa ju nägid ka minujuures et sadulad on töökorras,vähemalt selles osas et trossi sikutas tagasi ilusti ja pidurdavad jalg piduriga ka väga hästi ju
aga sellest minu trossist hakkas nüüd küll kahju
mine lammutusse,nad VIST ei tohi piduri trosse ja voolikuid ja selliseid asju müüa :roll: või midagi sellist,äkki saad õlle eest mingi väga korraliku
paps tõi mulle tasuta eelmine suvi,ajas lammutuse vennad marru kusagil ja sai trossi ja peotäie kasutatud klotse(selliseid ja paremaid nagu nendes suportites oli)
igaljuhul lammutuse vend oli õelnud et ei tohi nad selliseid asju müüa ja pärast oli 100eek tahtnud trossi eest ja sellepärast olidki vaidlema hakkand:D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

sierra87 kirjutas:x- ekstra või midagi sellist
r-rida
4-4(silindrit)
i-sissepritse
:wink: onju tann
umbes nii jah
sierra87 Postitatud: Reede Apr 27, 2007 6:22 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

sa ju nägid ka minujuures et sadulad on töökorras,vähemalt selles osas et trossi sikutas tagasi ilusti ja pidurdavad jalg piduriga ka väga hästi ju
aga sellest minu trossist hakkas nüüd küll kahju
mine lammutusse,nad VIST ei tohi piduri trosse ja voolikuid ja selliseid asju müüa või midagi sellist,äkki saad õlle eest mingi väga korraliku
paps tõi mulle tasuta eelmine suvi,ajas lammutuse vennad marru kusagil ja sai trossi ja peotäie kasutatud klotse(selliseid ja paremaid nagu nendes suportites oli)
igaljuhul lammutuse vend oli õelnud et ei tohi nad selliseid asju müüa ja pärast oli 100eek tahtnud trossi eest ja sellepärast olidki vaidlema hakkand:D

kusjuures ma nägin mingi 1,5 tundi vaeva ühe sadula kohta, et jalgpiduri silindreid liikuma saada :?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ajalugu teile natuke sierrade üheksakümnendast aastast
Palju muudatusi tehti 1990 mudeli aastal, Merkuti programm lõpetati, kõik bensiini mootorid olid saadaval katalüsaatoriga. Sierrale tehti jälle facelifti: see sai Sapphire Cosworthi esi iluvõre, mis lõpuks sai neljaratta veo, kuna 2wd ei olnud konkurentsivõimeline enam Lanciate vastu World Rally Championship'il. Baas varustus oli jälle CL, millele järgnesid CLX GL ja Ghia. XR4i ilmus jälle mudelite nimekirja kui järglane 2,0iS'le, sel oli 2,0i DOHC mootor ja 5 ukseline kere. XR4x4 lõpetati.
pikemalt saab lugeda siit: LINK
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

aga oma silmaga sain nagu eile aru, et lsd differ mul vist pole, sest kood selle plekitüki peal oli: 3(või 5) OG BC 362
4A OF 18 0841 ja mingi koht siin foorumis ütles, et kui on vähmealt 2 "a" tähte sees, ntx "AA" või "ADA" siis on aga ma ei ole päris kindel et oli 4A OF 18 0841 teise rea peal...4 võis olla a siis ehk aga ei oska midagi öelda...torx oli poldi jaoks olemas, aga miskipärast eriti rahumeelselt ei tahtnud ära tulla ja nii ta jäi.
Suletud