Ford Sierra 2.0 -dohc- 4*4

Kasutajate pikendused
Suletud
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: Ford Sierra 2.0 -dohc- 4*4

Postitus Postitas Tarmo »

arvestades seda nimekirja mis sul autojuures teha vaja on siis ei tohiks sul õnneks niipea nii igav hakata, sest see nimekiri ei ole nädalatega nagu vähenenud
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Laager olemas, simmer olemas, nüüd ootan sharniirid ära. Siis juppide vahetus ja sillastend ja siis asi timmis. Siis see kas müügist maha või hakkan vaikselt hinda tõstma. 8) :lol:
Bmw e30
Tarmo
Klubi juhatus

väga hea, mul üks käis juba autot vaatamas, siiani tillinäppijatega pidanud läbiajama, kes tingivad telefonis hinda ilma et küsiks ühtegi küsimust autokohta :shock:
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Eile viisin auto sulama ära garaasi. Täna plaanis uuesti soojaks kütta ja siis originaal õhuvõtt paigaldada. Kapotitrossi vahetan järgmine nädal ära kuna unustasin universaali ja müüsin selle maha vahepeal juba. Olemas esimesed el.aknad/kaks paari(Mõtleb ühed ehk tagumistesse kompunnida). Kisun täna paagi ka alt ära ja vaatan paagipealsed ühendused üle. Niiske ilmaga hakkas korra isegi tööle bena näidik nii tunniks. Saaks selle ka kaelast ära siis see ka vähemalt tehtud.
Bmw e30
Tarmo
Klubi juhatus

lisade panemise asemel jah on mõtekam ikka olemasolevad vead kõrvaldada, kui siis enam midagi teha pole, siis hakata tuunima.
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Tarmo kirjutas:lisade panemise asemel jah on mõtekam ikka olemasolevad vead kõrvaldada, kui siis enam midagi teha pole, siis hakata tuunima.
Eks tuleb natukene ette ka mõelda ja varakult hakata juppe otsima, sest nagu näha pole neid kuskil lademetes seismas ja keegi pole veel midagi pakkunud. :wink: .
Täpselt poolkuud tagasi ostetud rehvid jõudsid lõpuks minu auto alla, kuhu nad plaanis panna oli. RS-id tõstsin garaasi ukse juurde virna ja homme ehk viib Ivok need endaga kaasa. Tehtud saigi täna, siis 14 valud all ja originaal õhuvõtt sai taastatud, otseloomulikult ka vähe puhtamaks tehtud plast detailid. Nüüd isegi julgeb peaaegu kapoti aluseid pilte ka teha. :lol: Eest sai võetud ka see närune stange ja see seina äära visatud. Sellega pole mite midagi peale enam hakata. Laagri peaks saama ka vahetatud garaasis ise ära, kaasaarvatud ka selle simmeri. Palgapäeval plaanis tellida uued mõlemad sharniirid ja tagumised amordipuksid(Need tellin vb varem). Ja mis muud, kui homseni(Täpsemalt hommikuni) ja siis päeva peale ennast jälle garaasi vedada. 8)
Bmw e30
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Minul võimalus see auto ilusaks,korda ja kiiremaks teha,pane mulle sõnum teele mis hinda tahad,kui homme peale kohe võtan siis ehk ostaks äragi
56718222,enne 9t ära mõtlegi helistada :mrgreen: kella präegust 5.04 :o
Ot ei ole,aga neli ratast on ikka neli,mitte poolik ja 2,9 pooleveoline,tahaks vahest kevadel kah kiiremalt kurve läbida.
Pakkumine yhekordne,kui head hinda ei paku,siis läen toon oma turbokast subaru soomest ära ja hakkan seda tjuunima 8)
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Tanel kirjutas:Minul võimalus see auto ilusaks,korda ja kiiremaks teha
Miks sa seda arvad, et mul seda võimalust ei ole? :roll:
Bmw e30
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Pilt

Uploaded with ImageShack.us
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Bmw e30
Tarmo
Klubi juhatus

mitme tolline see bemmi velg on
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Otseselt Bemmi velg pole aga tõesti mõeldu vanakolmesele. Aga muidu terve jooks on 16*9, et ikka oma jagu laiad :twisted:
Bmw e30
Tarmo
Klubi juhatus

arvestades signatuuri ja seda et ei ole sierra all vaid kõrval arvasin et bemm, aga jah 9" mul kah borbet a'd, mul muidugi see et esimesed on pisu kitsamad 7,5"
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Tarmo kirjutas:arvestades signatuuri ja seda et ei ole sierra all vaid kõrval arvasin et bemm, aga jah 9" mul kah borbet a'd, mul muidugi see et esimesed on pisu kitsamad 7,5"
4*100 või 4*108 :?:
Bmw e30
Tarmo
Klubi juhatus

no sinul on e30 minul on sierrad, mis ma nissani-opeli-volkswagen-bmw-toyota auguvahega peale hakkan, ikka 4*108 8)
elav
kasutaja

Postitus Postitas elav »

Kas mitte keegi ei müünud siin või kuskil selliseid velgi ja auguvahega 4*108?
Bmw e30
Suletud