Ford Sierra universaal, 2,0 clx, 91a , Remus
fordi mehed tegid arvatavasti hoopis liialt laia plokikaane mis ei kannata kuuma ja sierraklubi kokkutulekul avastasin et elektri ventikad ei tööta ees ja läks kuumaks lihtsaltHõljuk kirjutas:Tegid midagi selle heaks et nii juhtus, või läks nö lambist?remus kirjutas:niipalju siis õnnelik olemisest. Reedel pani plokikaane tihend saba ja paisupaagis surve sees![]()
![]()
-tsenseeritud- rsk
madalatel pööretel(1500-2000) sõittes lööb ühe püta vett täis ja käib kolme pealt. ja paisupaagis on surve sees( st et kui auto käib ja kork maha võtta siis ühe silindri surve lööb sinna hoopis mitte väljalaskesse. aru on sõittes saada niipalju et auto ei ole enam endise minekuga ja bensiini läheb jubedalt. reedel sain 20 liitriga sõitta ainult 200 kilomeetrit kui metsavahel teeäärde jäin pool seitse hommikulitalianopriit kirjutas:loll küsimus küll, aga kuidas avastasid järsku , et plokk kõver? auto käitub ka kuidagi teistmoodi? kui kapoti alla ei vaataks , siis sõites saaks ka aru , et midagi valesti?
tegelikult oli see 10 sajale väike ümardus sest tegelikult läks 12,5 ja ainult maantee sõidupeal praktiliselt ja ma ei tallanud ega mitte midagi vaid sõitsin nagu diisligaitalianopriit kirjutas:ok, selgeaga 20 liitriga 200 km ei ole ju mingi väga halb tulemus. ma arvestan koguaeg jämedalt 10 l/100km kohta. koguaeg muidugi niipalju ei lähe , aga linnas võtab vahel rohkemgi...
autoga asi sealmaal et keegi pole selle vastu huvi tundnud seniajani ja ise hakkan kah talle vaikselt andestama et järgmine nädal viin sirje töökotta kus lasen plokikaane tihendi ära vahetada. loodan ainult et kaan pole viga saanud sest otseselt pole ta mul keema läinud aga kartus on ikka. ja summuti lasen kah ringi teha et kohe pärast ülevaatust saaks kat-i eemaldada...toon klaas kah taob jalaga tagumikku sest jube nõme on ringi sõitta niiet kõikk vahivad mis sul pagassis sees on