vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
Kas mitte alates aprillist ikka?
Sest ülevaatus kehtiks ju juuni lõpuni ja kolm kuud enne saab minna minu teada.
Ja siis aprillis minnes saaks ülevaatuse 2014a juuni lõpuni.
kui on viimane number 4.
Või see ka ära muudetud, nagu meil kombeks on viimasel ajal kõike muuta mõttetult, et ikka rohkem segadust oleks?
kui on viimane number 4.
Või see ka ära muudetud, nagu meil kombeks on viimasel ajal kõike muuta mõttetult, et ikka rohkem segadust oleks?
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Eelmine aasta oli aprill ainult kaks kuud enne juunit. Muutsid selleks aastaks ära?AlarT kirjutas:Kas mitte alates aprillist ikka?
kui on viimane number 4.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
rinu kirjutas:Eelmine aasta oli aprill ainult kaks kuud enne juunit. Muutsid selleks aastaks ära?AlarT kirjutas:Kas mitte alates aprillist ikka?
kui on viimane number 4.

Kas nii rumalad oletegi või?
Ma ju ütlesin, et juuni lõpuni kehtiks ju olemasolev ülevaatus,kui see olemas oleks, ehk siis juuni läheb ka arvesse 3nda kuuna ja siis juuniga on see 3 kuud enne.
Ehk siis alates aprillist saab ülevaatusele minne, mitte märtsist.
Vähemalt mõni aasta tagasi oli nii, ma ei tea kui seda muudetud pole uue liiklusseadusega.
aprill, mai, juuni on need kolm kuud.
Ma ju ütlesin, et juuni lõpuni kehtiks ju olemasolev ülevaatus,kui see olemas oleks, ehk siis juuni läheb ka arvesse 3nda kuuna ja siis juuniga on see 3 kuud enne.
Vähemalt mõni aasta tagasi oli nii, ma ei tea kui seda muudetud pole uue liiklusseadusega.
-
- Klubi juhatus
AlarT kirjutas:Kas nii rumalad oletegi või?
see on seadus, mitte minu välja mõeldud ja seda pole viimaste aastatega muudetudSõiduauto ja kaubiku ülevaatusele esitamine toimub sõiduki registreerimismärgi viimase numbri alusel alljärgnevalt:
1 - detsember-märts
2 - jaanuar-aprill
3 - veebruar-mai
4 - märts-juuni
5 - aprill-juuli
6 - mai-august
7 - juuni-september
8 - juuli-oktoober
9 - august-november
0 - september-detsember
nii et rumal back @ u
Võibolla on muudetud, vanasti oli igatahes 3 kuud enne, ju siis nüüd on 4 kuud enne, kui seda tabelit uskuda, iseasi kas see tõele vastab.
Ei ole siin mingit rumalat back to you.
Ei ole siin mingit rumalat back to you.
-
- Klubi juhatus
ei ole 4 kuud
ikka on kolm, viimane kuu on kohustuslik kuu ju niikuinii, mitte ennem kuu. kohustuslikus korras on 1 kuupäev kuni siis 31 kuupäev, enne seda on kolm kuud
ikka on kolm, viimane kuu on kohustuslik kuu ju niikuinii, mitte ennem kuu. kohustuslikus korras on 1 kuupäev kuni siis 31 kuupäev, enne seda on kolm kuud
Tarmo kirjutas:AlarT kirjutas:Kas nii rumalad oletegi või?
aprill, mai, juuni on need kolm kuud.see on seadus, mitte minu välja mõeldud ja seda pole viimaste aastatega muudetudSõiduauto ja kaubiku ülevaatusele esitamine toimub sõiduki registreerimismärgi viimase numbri alusel alljärgnevalt:
1 - detsember-märts
2 - jaanuar-aprill
3 - veebruar-mai
4 - märts-juuni
5 - aprill-juuli
6 - mai-august
7 - juuni-september
8 - juuli-oktoober
9 - august-november
0 - september-detsember
nii et rumal back @ u
Nii et ma võin ikka Märtsist juba minna, siis saan aastaks Tüv.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
-
- Klubi juhatus
4 - märts-juuni
Kus lõuna eestist saaks "candy" värvi toone osta 

Niimoodi huvi pärast küsin et kas keegi (sedaan) Sierrale mürasummutust on teinud?
Mul on väike mõte et peaks suvel sellise asja ette võtma, maanteesõitu on palju, aga iseasi on see kui mitu raha see asi väärt on kui tegu on 300 eurose autoga
Seetõttu uurin kas siinsed foorumlased on midagi teind ning mis hinnaklassis ning millise tulemusega.
Mul on väike mõte et peaks suvel sellise asja ette võtma, maanteesõitu on palju, aga iseasi on see kui mitu raha see asi väärt on kui tegu on 300 eurose autoga

http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Klubi juhatus
no ühest nike sound pakist saab neli ust viisakaks. hea vaikne kohe siis. see järel hakkab kostuma esimestest kickpanelitest
tänapäeval on muidugi igast moodsaid vahendeis juba millest ma miskit ei jaga, samas osad panevad tõrvapappi ja on kah rahul, et odav ja ajab asja ära
tänapäeval on muidugi igast moodsaid vahendeis juba millest ma miskit ei jaga, samas osad panevad tõrvapappi ja on kah rahul, et odav ja ajab asja ära
aga milleks asjatult oma autot kaalukamaks teha? küttekulu suureneb (AlarT kalkuleerib kohe tavalise ja mürasummutsega sierra küttekulud välja kui vaja)
Käredam ovaal taha aknalauale ja kaaluvõit on kiirem sõit
Käredam ovaal taha aknalauale ja kaaluvõit on kiirem sõit

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Sõites iganädalaselt pikemaid otsi, tüütab vaikselt see kõrvade kumisemine juba ära
. Muidu tegu mul suht vaikse ja kolinavaba autoga, aga teemüra hakkab häirima kui kiirused on suuremad kui 60. Tahaks natukenegi valge inimese moodi sõita.
Uksed peaks igastahes ette võtma kindlasti ning tihkemaks ka tegema, kõlarid peksavad ka nii hästi et plekk läriseb
.

Uksed peaks igastahes ette võtma kindlasti ning tihkemaks ka tegema, kõlarid peksavad ka nii hästi et plekk läriseb

http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
Kõlarid ei peksa mitte hästi vaid lihtsalt plekk läriseb. Esialgu tuleks sul hoopis likvideerida see vibra 70-80 juures. Viska lill ümber ja peaks juba oluliselt parem olema. Lisaks mida ma avastasin siis sul uksepolstrid tunduvad jumala lahti olema kõlarite juurest, mismoodi te need üldse tagasi panite?