vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
mul see odavam küljes
radikas külgedelt veits väiksem kui originaal oli, aga probleeme pole tekkinud
radikas külgedelt veits väiksem kui originaal oli, aga probleeme pole tekkinud
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
Ei no igaüks teeb mida tahab, mul on ükskõik, senikaua kui ka mina võin teha mida tahan, sh asju kommenteerida. Lihtsalt kui külakrossi võitmiseks on väidetavalt vaja nelja rehvi, mis maksavad juba ostes rohkem kui kogu rinka EMV hooaja varu ning lisaks peab seal veel naelu liimima ja ma ei tea mida tegema, siis see tundub natuke napakas. Eriti kui sinna juurde käib jutt mingitest "EMV profi tiimidest" kellel on "palju raha".Bomsch kirjutas:Sellel wannabepro teemal veel. Mina ei saa sellest suhtumisest aru, et suvalised vennad Sierradega külakrossil ja Rapla rinkal on mõttetu aja raiskamine, aga samade 3€ Hiina karikate võitmise nimel peetakse üleval terveid BMW cupi ja mis iganes klassi rallitiime?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ma praegu ei viitsinud otsida, kuid sierra mõõdus rehv millel on juba nn liimitud naelad maksab 86 euri tk. teada on et suverehvid on odavamad kui naast rehvid, võta võrdluseks näiteks master nael ja master suvi ja seda ilma igasuguste trikkideta. nüüd kui tunned et mootori jõud käib rehvist üle siis teed natuke pool legaalset rehvitöötlust ehk nn sõidad liigrõhuga ja kulub keskelt ära. ja noh, tegelikult jäärajal on kütusekulu kah väiksem kui asfaldil suvel, sest sa ei saa seal sellist koormust mootorile taha lasta kuna rehv ju ei pea
Ma viitsisin, http://www.reifendirekt.co.ee/cgi-bin/r ... 2&dsco=161" onclick="window.open(this.href);return false; , rinkal kasutatav Kumho rehv oli 50.- tükk minu mälu järgi.
Anyway igat pointi on võimalik uuristada ühe ja teise nurga alt ja mingeid numbreid tuues ning nii-naa väänates, kindlasti saab keegi kuskilt oma rehve ka poehinnast odavamalt jne. Ütlen kolmandat korda, mul pole iseenesest mingit probleemi sellega, kui keegi ostab kasvõi 1000€ rehvid misiganes põhjusel ja sõidab nendega kus tahab, kuidas tahab ja milliste reeglite järgi tahab.
Lihtsalt cut the crap et "need rahvavõistlused on neile kellel raha pole nii palju et proffidega sõita", ma ei tea, ma olen sõitnud EMVd mitu hooaega ning loodetavasti sõidan veel ja mul pole kunagi olnud nii palju raha et tuleks mõttessegi osta endale tutikad 100+€ maksvad rehvid ja siis nende mustrit kuidagi veel ümber viilima hakata, et ikka saada rehvi eluea arvelt see maksimum pidamine kätte. Ma tean päris palju teisi sõitjaid ka, mõned neist suhteliselt varakad inimesed, ja kellelegi pole siiani pähe tulnud mingite selliste lollustega tegelemine, isegi kui see teoreetiliselt mingi eelise annab. Ainult rahvaspordis on sellised kuldkäpad ja häkkinenid koos, kes ilma spetsengineeringuta rehvidel kohe kuidagi sõita ei saa
Kossumeestel on kena ütlemine selle kohta - mida põduram reks seda vingem kets. Ilmselgelt kehtib ka autospordis.
Anyway igat pointi on võimalik uuristada ühe ja teise nurga alt ja mingeid numbreid tuues ning nii-naa väänates, kindlasti saab keegi kuskilt oma rehve ka poehinnast odavamalt jne. Ütlen kolmandat korda, mul pole iseenesest mingit probleemi sellega, kui keegi ostab kasvõi 1000€ rehvid misiganes põhjusel ja sõidab nendega kus tahab, kuidas tahab ja milliste reeglite järgi tahab.
Lihtsalt cut the crap et "need rahvavõistlused on neile kellel raha pole nii palju et proffidega sõita", ma ei tea, ma olen sõitnud EMVd mitu hooaega ning loodetavasti sõidan veel ja mul pole kunagi olnud nii palju raha et tuleks mõttessegi osta endale tutikad 100+€ maksvad rehvid ja siis nende mustrit kuidagi veel ümber viilima hakata, et ikka saada rehvi eluea arvelt see maksimum pidamine kätte. Ma tean päris palju teisi sõitjaid ka, mõned neist suhteliselt varakad inimesed, ja kellelegi pole siiani pähe tulnud mingite selliste lollustega tegelemine, isegi kui see teoreetiliselt mingi eelise annab. Ainult rahvaspordis on sellised kuldkäpad ja häkkinenid koos, kes ilma spetsengineeringuta rehvidel kohe kuidagi sõita ei saa

Kossumeestel on kena ütlemine selle kohta - mida põduram reks seda vingem kets. Ilmselgelt kehtib ka autospordis.
Mina omal ajal ostsin lausa vasest salongiradika, mis maksis 1100kr,
paidest hekost ostsin, ma ei tea kas sellist vasest radikat enam liigub.
Muide Tarmo, rehvi ülerõhuga sõitmine ei ole legaalne, minu teada:)
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
-
- fanaatik
Ooda mis sa tahad öelda,et se on trahvitav?AlarT kirjutas:Mina omal ajal ostsin lausa vasest salongiradika, mis maksis 1100kr,
-
- Klubi juhatus
jesper sa ju saad ise kah aru et sa mängid siin lolli praegu
tahad sa rääkida oma pinduvast spliterist ja pool aastat valminud antitiivast?
kui mingi modifikatsiooni käigus (mis ei ole keelatud) saab teil mootorist võimu juurde, siis jätad kasutamata?
rehvid minu teada olid teil nõutud kindlad rehvid, seega selle kohapealt ma sinu asemel sõna ei võtaks. küsi nüüd miks ta teil fiksitud on? just see tõttu et keegi kellegi ees eelist ei saaks. ja usu mind kui te võiks rehve lõigata et näiteks märjal rohkem pidamist saada, siis oleks teil neid lõikujaid kah. ja noh kui te keskelt vähemaks kulutate siis te ju ei võida sellest midagi et kontaktpind väiksemaks läheb. täiesti erinev maailm rehvide kohapealt ju. äkki sa mainid mis kohti jää peal su golfi vennad saavad kui nad seal mingite käsnadega käivad?
ok sa räägid et üks on rahva jääraja võistlus ja teine on emv. mis vahet seal on mis nende nimi on, võistlus on võistlus ja keegi ei lähe kaotama. kes tahab niisama funnida see sõidab vabal päeval pooltasuta.
tahad sa rääkida oma pinduvast spliterist ja pool aastat valminud antitiivast?
kui mingi modifikatsiooni käigus (mis ei ole keelatud) saab teil mootorist võimu juurde, siis jätad kasutamata?
rehvid minu teada olid teil nõutud kindlad rehvid, seega selle kohapealt ma sinu asemel sõna ei võtaks. küsi nüüd miks ta teil fiksitud on? just see tõttu et keegi kellegi ees eelist ei saaks. ja usu mind kui te võiks rehve lõigata et näiteks märjal rohkem pidamist saada, siis oleks teil neid lõikujaid kah. ja noh kui te keskelt vähemaks kulutate siis te ju ei võida sellest midagi et kontaktpind väiksemaks läheb. täiesti erinev maailm rehvide kohapealt ju. äkki sa mainid mis kohti jää peal su golfi vennad saavad kui nad seal mingite käsnadega käivad?
ok sa räägid et üks on rahva jääraja võistlus ja teine on emv. mis vahet seal on mis nende nimi on, võistlus on võistlus ja keegi ei lähe kaotama. kes tahab niisama funnida see sõidab vabal päeval pooltasuta.
-
- Klubi juhatus
näe jesper, midagi sulle, sul ju kõik stock
JõuJaam otsib ringraja/opentrack huvilist BMW E36 325 omanikku, kes oleks huvitatud oma auto kurvisõidu suutlikkuse parandamisest ning osalemisest ühes põnevas projektis.
Mootor ja veermik peaksid olema võimalikult originaalilähedased ning heas seisukorras.
Omaltpoolt pakume sõidukile erihindadega performance osi ning TASUTA paigaldust.
Kui omad sellist autot, siis võta ühendust JõuJaama meeskonnaga ja arutame asjad täpsemalt läbi.
info@joujaam.ee või JõuJaama postkast Facebookis
JõuJaam otsib ringraja/opentrack huvilist BMW E36 325 omanikku, kes oleks huvitatud oma auto kurvisõidu suutlikkuse parandamisest ning osalemisest ühes põnevas projektis.
Mootor ja veermik peaksid olema võimalikult originaalilähedased ning heas seisukorras.
Omaltpoolt pakume sõidukile erihindadega performance osi ning TASUTA paigaldust.
Kui omad sellist autot, siis võta ühendust JõuJaama meeskonnaga ja arutame asjad täpsemalt läbi.
info@joujaam.ee või JõuJaama postkast Facebookis
Mul on jälle abi vaja,mul oleks vaja süüteluku,koos selle põhjaga ja võtmetega siis homme Pärnumaale,Pärnu-Jaagupisse või siis kehvemal juhul pärnusse..
Palun kirjutada või helistada homme mulle 56 833 88kaks.
Palun kirjutada või helistada homme mulle 56 833 88kaks.
Ei mängi, ilmselt lihtsalt olenTarmo kirjutas:jesper sa ju saad ise kah aru et sa mängid siin lolli praegu

-
- Klubi juhatus
seda ei usu isegi alart 

Olen nõus, ja lihtsalt tõingi välja, et kõigil omad kiiksud. Minu jaoks pakub rahuldust see kõige halvem variant kõigist mõeldavatest. Linnas liikluses nõelumine ja süstimine. Ilmselt mingid eesnäärme või peeniseprobleemidJesper kirjutas:Ei no igaüks teeb mida tahab, mul on ükskõik, senikaua kui ka mina võin teha mida tahan, sh asju kommenteerida. Lihtsalt kui külakrossi võitmiseks on väidetavalt vaja nelja rehvi, mis maksavad juba ostes rohkem kui kogu rinka EMV hooaja varu ning lisaks peab seal veel naelu liimima ja ma ei tea mida tegema, siis see tundub natuke napakas. Eriti kui sinna juurde käib jutt mingitest "EMV profi tiimidest" kellel on "palju raha".

Sierra Is
täitsa p*rses.
esiteks leidsin wikist, et uk-s ei saanud alates 85.a-st 3 ukselist sierra(v.a cosworth). ehk siis neil ei ole mk2te 3ukselisena(kui siis ise tehtud vms)
teiseks ei ole neil v6 mt75 rwd kaste
nemad teevad dohci ja v6 4x4 kastist omale hübriide
esiteks leidsin wikist, et uk-s ei saanud alates 85.a-st 3 ukselist sierra(v.a cosworth). ehk siis neil ei ole mk2te 3ukselisena(kui siis ise tehtud vms)
teiseks ei ole neil v6 mt75 rwd kaste

nemad teevad dohci ja v6 4x4 kastist omale hübriide

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
-
- Klubi juhatus
kunas martinjev oma p100 teema siia teeb? kaua võib seda sr.orgias lugemas käia