vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
bomschiga saame aegajalt saunas kokku, joome sõbralikult õlut, vaidleme natuke viisakamalt ja siis läheme nädala pärast foorumis nugadele üle. vähemalt tavaliselt.
minu ja bomschi vaidlusi ei tasu nüüd nii tõsiselt küll võtta et üksteisele molli või miskit andma hakkame, me juba pikemat aega nägupidi kah tuttavad
minu ja bomschi vaidlusi ei tasu nüüd nii tõsiselt küll võtta et üksteisele molli või miskit andma hakkame, me juba pikemat aega nägupidi kah tuttavad
Tarmo jah elab oma tavarutiini minu peal läbi foorumi välja. Naine ja lapsed jäävad kodus peksmata, kolleegidega saab paremini läbi ning teil kõigil on põnev foorumit külastata, et palju verd täna lendab. Kõik võidavad ja mina tulengi puhtalt sellest samast missioonitundest asjaga kaasa 

Sierra Is
Irw, ma ei oska enam midagi öelaBomsch kirjutas:Sa ei vaidle ka, ainuke kes vaidleb on Tarmo.Tanel kirjutas:Mitte minul.
Sama keiss nagu tal on 3 last ja kasutab mähkmeid ja mina, kellel lapsi pole, tuleks rääkima, et ajalehe või Rimi reklaami 1000a vana nahast lapiga saab ka tegelikult töö tehtud. Vedelat vähe pritsib vahedest, aga see-eest ikkagi on odavam ja tehtav ja paljud armastavad seda varianti. Ma ei tea, kas talle selle võrdlusega jõuab kohale või ei jõua ikka mis jama ta suust välja ajab

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
loogiline et sa ei oska ju, imelik oleks kui sa oskaks sel teemal midagi arvata 

Oskaks, aga lihtsalt ei viitsi sinuga maid jagada. Need ajad on möödas 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ÕÕÕÕÕIGE!raimond46 kirjutas:Teeks parem suure üle Eestilise Sierra kokkutuleku, kus grill ja tsill. Seal pidage oma suur debatt maha, näeb reaalselt ära mis argumendid on ja kes julgeb nii teravalt sõnavõtta reaalsuse ja samas viisakaks austavaks härrasmeheks jääda. Te olete kõik täiskasvanud inimesed ja teate isegi kui lame ja mõttetu on foorumites vaielda ja sellega kaasa minna. Niikuinii see kuhugi ei vii ja iga üks on asjatult härga täis. Seega, ärge raisake asjatult oma väärtuslike minuteid siin vaidlemisele vaid organiseerime suure korraliku ürituse. Suvi ju tulekul ja ilmad juba kutsuvad.

Tegelikult, see üle Eestiline Sierraride kokkutulek oleks viis pluss. Nüüd mul varsti sõitev masin ka olemas!

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Oleks isegi üle-Eestilise kokkusaamise poolt.
Kohapeal saab siis verd näha, kutsub siis lasteaed.org ´ist kah rahva kohale 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Et ei tekiks kellegi paha tuju et peab teisele poole eestit sõitma siis Põltsamaa Olerexi parkla on hea võrdselt ligidal kõigile

http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Klubi juhatus
kas sa tann15 tuled lasteaed.org lehte esindama siis? tavaliselt sa küll ju kuhugi kohale ei jõua
kes korraldada tahab see võtku ühendust, üritan võimaluste piires abiks olla

kes korraldada tahab see võtku ühendust, üritan võimaluste piires abiks olla
Six-Fo kirjutas:Et ei tekiks kellegi paha tuju et peab teisele poole eestit sõitma siis Põltsamaa Olerexi parkla on hea võrdselt ligidal kõigile![]()
Justjustjust
Mind võtke peale, poisid. ;D
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
-
- Klubi juhatus
ei noh kui nii suur üritus korraldatakse siis võiks ikka rohkem olla kui parkla chill
näiteks vanasti sai käidud mitu korda saaremaal saunas, tartus lennukal "ringrada" sõidetud ja kiirendatud ning pärast valga rmk'sse metsa tallu kus juhuslikult olid ühed külalised suitsu sauna kütnud, haapsalus spordipäeva tehtud, teeme ära talgutel osaletud jne
näiteks vanasti sai käidud mitu korda saaremaal saunas, tartus lennukal "ringrada" sõidetud ja kiirendatud ning pärast valga rmk'sse metsa tallu kus juhuslikult olid ühed külalised suitsu sauna kütnud, haapsalus spordipäeva tehtud, teeme ära talgutel osaletud jne
eks sellise asjaga ongi see, et keegi ei viitsi organiseerida seda asja
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen