vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
mina lõpetasin organiseerimise selle peale kui tundus et ma pean üksi minema kohale ja kõik broneeringud kinni maksma
inimesed ei taha öelda kas tulevad enne kui nad on 100% kindlad, ning see on alles paar päeva enne üritust, ning ka siis ei jõua kõik kohale. proovi siis mingeid hooneid kinni panna kui ei tea kas üldse kedagi tuleb.
kui teaks et raudselt 10 inimest kohale tuleb siis saaks midagi juba korraldada
inimesed ei taha öelda kas tulevad enne kui nad on 100% kindlad, ning see on alles paar päeva enne üritust, ning ka siis ei jõua kõik kohale. proovi siis mingeid hooneid kinni panna kui ei tea kas üldse kedagi tuleb.
kui teaks et raudselt 10 inimest kohale tuleb siis saaks midagi juba korraldada
Kui väga sugavas urruaugus sellist kokkutulekut ei korraldata ja aeg sobib,
toimub lähiajal, siis oleksin tulija, aga kaasa veereks hoopis ühe teise Fordiga.
toimub lähiajal, siis oleksin tulija, aga kaasa veereks hoopis ühe teise Fordiga.
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
-
- Klubi juhatus
no vot, siin hakkab nüüd see, et kui te ikka minu külas ei tee siis ma ei saa tulla, paraku on paratamatus et teised elavad ka mujal. 

Kuule Tarmo, miks sa pead kõik kohe negatiivseks muutma ja hakkama omas mullis iba ajama?Tarmo kirjutas:no vot, siin hakkab nüüd see, et kui te ikka minu külas ei tee siis ma ei saa tulla, paraku on paratamatus et teised elavad ka mujal.
Kas siis seda lugesidki sa minu postitusest välja?
Kesk-Eesti nt oleks selleks igati sobilik koht.
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
-
- Klubi juhatus
kuule milman, ma ei tea palju sul ürituste korraldamisega kogemusi on, kuid mina rääkisin lihtsalt oma eelnevatest kogemustest sierra klubi ürituste korraldamisel, ehk kurvast reaalsusest.
ei miskit isiklikku
ps, loe nüüd see post läbi viisil kui seal ees ei ole kuule milman ja mõtle oma eelneva posti peale
ei miskit isiklikku
ps, loe nüüd see post läbi viisil kui seal ees ei ole kuule milman ja mõtle oma eelneva posti peale
keegi sierraga vahetust audi coupe vastu? 

-
- Klubi juhatus
tahad audit?
-
- Klubi juhatus
keevita tagumised uksed kinni
Sierrade aeg on ümber saanud. Tuleb teha Mondeo klubi ja siis on kohe miljon noort venda, kes viitsivad igale poole jooma kimada. Kindel värk. Vaata praegu on vanuse teemas kõige suurem grupp alla 20a ja neil ei ole ei raha ei lube. Hobinduse magusaim grupp on 30+, aga selline seltskond on üliväikene sierraclubil.
Sierra Is
-
- Klubi juhatus
ei usu et see mondeo klubil suurem oleks.
paratamatus on jah see et sierra on liiga vana auto kuid mitte piisavalt vana. sierrasi omav seltskond on need enamalt kes ei jõudnud bemmi osta, või said esivanemalt. ja noh tuuning jubinaid sierrale kah liigub vähe või on kallid
eestis vist pole kunagi seda päris sierrade aega olnudki, küll aga toimib inglismaal, kuid seal on ka cossud odavamad
paratamatus on jah see et sierra on liiga vana auto kuid mitte piisavalt vana. sierrasi omav seltskond on need enamalt kes ei jõudnud bemmi osta, või said esivanemalt. ja noh tuuning jubinaid sierrale kah liigub vähe või on kallid
eestis vist pole kunagi seda päris sierrade aega olnudki, küll aga toimib inglismaal, kuid seal on ka cossud odavamad
No küll see tüüp ka leitakse, kes orgunnib. 
Muidu orgunniks ise, aga olen siiski veel alakas ja koolis ka suht kiire.

Muidu orgunniks ise, aga olen siiski veel alakas ja koolis ka suht kiire.

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
mul on kupee sierra kere 

kuidas ei ole olnud?? krooni ajal leidis sierrasi iga nurga pealt.. sai neid isegi alla 1500 krooni koju vinnatud.. 1200 raha maksin 92a GT eest, 2500 krooni maksis valge universaal ja mu esimene sierra oli veits krõbedama hinnaga, nimelt 12000 krooni aga see oli 2001a kah.. omas ülevaatust..praegu vaata et mingi põllurallika saad vast 300 euri eestTarmo kirjutas:ei usu et see mondeo klubil suurem oleks.

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
-
- Klubi juhatus
bomsch ei pidanud sierrade saadavust silmas, vaid just ihaldatavat autot mida tuunida, ehitada, omada
ja sinu hinna nimekiri tõestab seda selgelt ja nende saatus veel selgemalt
ja praegu on raha väärtus see mis põllukate hinna ülesse lööb, samas 300 eest on raske isegi normaalset müüa
ja sinu hinna nimekiri tõestab seda selgelt ja nende saatus veel selgemalt
ja praegu on raha väärtus see mis põllukate hinna ülesse lööb, samas 300 eest on raske isegi normaalset müüa