Ise eelistan saksa ja vene autosid ning blondiine. Aaaga jah maitse asi. Samuti arvan et üks paremaid Eesti õllesid on Põhiseaduse Pilsner, ex nimi presidendi pilsner ehk pilku.tarmo kirjutas:sellepärast üteldaksegi et arvamusi on mitmeidtamar kirjutas:aga noh ega see rianna kah mingi teab mis iludus pole, minu arvamus liccalt.
vaba teema, kuid jääme viisakaks
siis sa ei tee vist õllede maitsel eriti vahettamar kirjutas:Ise eelistan saksa ja vene autosid ning blondiine. Aaaga jah maitse asi. Samuti arvan et üks paremaid Eesti õllesid on Põhiseaduse Pilsner, ex nimi presidendi pilsner ehk pilku.tarmo kirjutas:sellepärast üteldaksegi et arvamusi on mitmeidtamar kirjutas:aga noh ega see rianna kah mingi teab mis iludus pole, minu arvamus liccalt.

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Seda ma tean isegi et klaas pudelis on nagu parem se õlle, aga räägi meile ka mis sulle sealt räägiti põhjalikulttamar kirjutas:Krt läks jah segamini, ei seda et põiseaduse pilku alekoki oma seda tean aga meelest läks see et presidendi pilsnerit tegi saku.
Aga räägivad et plast pudeli õlu saast võrreldes klaaspudeli omaga, autokooli esmaabi koolitusel räägiti ja selgitati seda meile eriti põhjalikult.
Räägiti just seda et õlle pidi reageerima vähesel määral selle plastikuga ning tekivad mürgised ühendid. Samamoodi siidrid,ginnid jne lurrid, aga nendega pidi see asi tunduvalt väiksem olema.
Kokkuvõtvalt pidi olema plastpudelis õlle joomine väga kahjulik tervisele, tema soovitavat isegi bocki sõbradel maksta vähekene rohkem ja osta ikka klaas pudeli õlut kuna see pole kahjulik.
Ja seda ei keelata ära ühel põhjusel, seda teate isegi. Aga teaduslikult on ka tõestatud et plastpudeli õlu on mürgine, noh jood siis midagi ei juhtu või nii aga tervisele on ikkagi ta väga kahjulik.
Ma ei usu et iba aeti meile lihtsalt.
Kokkuvõtvalt pidi olema plastpudelis õlle joomine väga kahjulik tervisele, tema soovitavat isegi bocki sõbradel maksta vähekene rohkem ja osta ikka klaas pudeli õlut kuna see pole kahjulik.
Ja seda ei keelata ära ühel põhjusel, seda teate isegi. Aga teaduslikult on ka tõestatud et plastpudeli õlu on mürgine, noh jood siis midagi ei juhtu või nii aga tervisele on ikkagi ta väga kahjulik.
Ma ei usu et iba aeti meile lihtsalt.
Vaadake kui lahe kummisuitsu lugu:
http://youtube.com/watch?v=EsWAPtwDkxw
http://youtube.com/watch?v=EsWAPtwDkxw
Kui sa tead üldse, kus Aruküla on, siis sa saad ka aru, et sealt nagu pole mõtet Tallinna poole midagi tassidaxr4 kirjutas:arukülast tallinna võin tuua, aga see ülejään linnad on kaugeltamar kirjutas:Vaja oleks üks sierra mootor Arukülast (tallinnast ca 25km) toimetada Tartu-Põlva-Võru ehk siis ühte nendesse linna vms, põhimõtteliselt vaja põhjast mootor lõunasse tuua siis. Tasu kokkuleppel.