http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=831385

Kui palju kaalub -dohc- mootori hooratas ?
vanemad peaks olema 165/80 r13 ja uuemad 185/65 r14AlarT kirjutas:Tarmo, ma ei saa aru, miks sa mu rehviteema kogu aeg ringi tõstad?
175 70 R13 on sierra tehase rehvimõõt.
+1kaups kirjutas:
no ju ma ei saa siis aru jah mis mida tähendab. kahju, et üritasin viisakas olla ja eelneva osa ära kustutasin, millega sul nüüd teatav eelis tekkisMilman kirjutas:Nii, kus mis seal see sõimamine väljendub?
Seal leiduvad ainult sinu poolt mainitud urruaugud ja muidu ebakorrektsed laused.
Tee ennem endale mõne sõna tähendus selgeks ja palun kasuta kirjavahemärke!
Kui helistada ei taha, võid ka nt vastamata teha.
no kui sa vastu ju ei julge võtta siis jääbki vastamata etteMilman kirjutas:...Kui helistada ei taha, võid ka nt vastamata teha.
Misasja sa Tarmo siin yksi ajad nyyd ?Tarmo kirjutas:no kui sa vastu ju ei julge võtta siis jääbki vastamata etteMilman kirjutas:...Kui helistada ei taha, võid ka nt vastamata teha.
*Ära kujuta endale ette...Tarmo kirjutas:vahepeal oli suur kaklus milmaniga, millest enamus sai kustutatud sõbralikuma õhkkonna eesmärgil![]()
milman pani lausa oma tel numbri, et ma helistaks talle, * aga vastu ta ikka ei võtnud, nii palju julgust enam ei jagunud
Aga mulle v6id ju ka vahest helistada ja kõvat meest mängidaTarmo kirjutas:vahepeal oli suur kaklus milmaniga, millest enamus sai kustutatud sõbralikuma õhkkonna eesmärgil![]()
milman pani lausa oma tel numbri, et ma helistaks talle, aga vastu ta ikka ei võtnud, nii palju julgust enam ei jagunud