vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

KRANTS kirjutas:
xr4 kirjutas:
tamar kirjutas:Vaja oleks üks sierra mootor Arukülast (tallinnast ca 25km) toimetada Tartu-Põlva-Võru ehk siis ühte nendesse linna vms, põhimõtteliselt vaja põhjast mootor lõunasse tuua siis. Tasu kokkuleppel.
arukülast tallinna võin tuua, aga see ülejään linnad on kaugel :lol:
Kui sa tead üldse, kus Aruküla on, siis sa saad ka aru, et sealt nagu pole mõtet Tallinna poole midagi tassida :twisted:
sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole :!: arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
KRANTS
kasutaja

Postitus Postitas KRANTS »

xr4 kirjutas:[sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole :!: arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
viu viu viu... ma tean ka teist aruküla :twisted:
ikkagi pole sealt tallinnasse mõtet asju tassida, kui nad tartu poole suunduma peavad :lol: :lol:
Pilt
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

KRANTS kirjutas:
xr4 kirjutas:[sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole :!: arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
viu viu viu... ma tean ka teist aruküla :twisted:
ikkagi pole sealt tallinnasse mõtet asju tassida, kui nad tartu poole suunduma peavad :lol: :lol:

mõte siiski oleks kui keegi on nõus nad tallinast peale võtma, aga ei taha/oska arukülast läbi sõita
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Pilt

Sorry et suur ja vastik jne pilt aga väiksena siis oleksid numbrid kehvasti näha.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

täitsa lagi! 78 eegu eest 30L :D :D
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no siis maksis kroon kah midagi
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

hehe ja siis pidi oma 30 liitri kättesaamiseks 40 minutit järjekorras ka seisma :)
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

hea teema sierra 2,0 v6 110 kw :lol: :lol: :lol:
fordi klubi on üks paras nalja tegemine küll, hädasti oli fastfordsile lisaks teha üldist. kui kedagi huvitavad sierra mootorite tehnilised andmed siis minge esilehele sealt võtke tehnilised andmed ja vaadake mittu heppa el 2,0 v6'l on, nagu thunder16 ütles 66kw
(kes ei tea palju üks hp on kw siis jaga hp 1,36 või siis kw hp saamiseks korruta 1,36)
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

tarmo kirjutas:hea teema sierra 2,0 v6 110 kw :lol: :lol: :lol:
fordi klubi on üks paras nalja tegemine küll, hädasti oli fastfordsile lisaks teha üldist. kui kedagi huvitavad sierra mootorite tehnilised andmed siis minge esilehele sealt võtke tehnilised andmed ja vaadake mittu heppa el 2,0 v6'l on, nagu thunder16 ütles 66kw
(kes ei tea palju üks hp on kw siis jaga hp 1,36 või siis kw hp saamiseks korruta 1,36)

tõsi koomiline jah, lõpuks üks avastas et 2.8 on 110kw ja 2.9 107kw
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

mis teete nyyd ford klubi maha midagi paremat teha ei ole ve???inimesed exsivad ka näiteks see 20 v6 110kw loogiline on et ei ole nii palju aga sellepärast klybi maha teha no andke andexs
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

tann15 kirjutas:mis teete nyyd ford klubi maha midagi paremat teha ei ole ve???inimesed exsivad ka näiteks see 20 v6 110kw loogiline on et ei ole nii palju aga sellepärast klybi maha teha no andke andexs
no sorry aga ma ei nimetaks seda ka KLUBIKS :wink:
vot nüüd saame vähemalt meie öelda et meil on KLUBI, ametlik klubi
Motorsport is a lifestyle
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

Peale sr´i üritust kus "kiirendajatele" liiga teti on sr foorumis päris mitu korda Sierrade aadressil sõna võetud. Üks näide jutust ja loodan, et tegemist ei ole meie klubi kasutajaga:

Ma käisin oma 6-aastasel lapsel lasteaias järel ja üks tuunitud sierra (omanik võib rahulik olla - reg. number on olemas, küll sinuga tegeletakse!) kimas lasteaia väravast õuealal 80-90km/h mööda. Teades laste tähelepanuvõimet võin öelda, et sellistel puhkudel ei ole õnnetus kaugel. Kas SINUL on vaja seda enda südametunnistusele, et sa kellegi teise (lapse) surnuks sõidad!?

Sellist kuulsust meie klubile küll vaja ei ole.
martinito
aktivist

Postitus Postitas martinito »

2.0 DOHC
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

hihiii Wv golf luukpära :lol: ...tegelikkus...opel omega vms....ja universaal..:D
martinito
aktivist

Postitus Postitas martinito »

see on usa versioon golfist :D:D:D
2.0 DOHC
Vasta