tamar kirjutas:Vaja oleks üks sierra mootor Arukülast (tallinnast ca 25km) toimetada Tartu-Põlva-Võru ehk siis ühte nendesse linna vms, põhimõtteliselt vaja põhjast mootor lõunasse tuua siis. Tasu kokkuleppel.
arukülast tallinna võin tuua, aga see ülejään linnad on kaugel
Kui sa tead üldse, kus Aruküla on, siis sa saad ka aru, et sealt nagu pole mõtet Tallinna poole midagi tassida
sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
xr4 kirjutas:[sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
viu viu viu... ma tean ka teist aruküla
ikkagi pole sealt tallinnasse mõtet asju tassida, kui nad tartu poole suunduma peavad
xr4 kirjutas:[sina Krants pea lõuad, kui miskit tarka öelda pole arukülasi on jah vähemalt kaks eestis üks pärnu kandis ja teine mille küljeall on mu maa kodu-nii et ma tean väga hästi kaugel aruküla on, pealegi oli see Tamari postis kirjas
viu viu viu... ma tean ka teist aruküla
ikkagi pole sealt tallinnasse mõtet asju tassida, kui nad tartu poole suunduma peavad
mõte siiski oleks kui keegi on nõus nad tallinast peale võtma, aga ei taha/oska arukülast läbi sõita
hea teema sierra 2,0 v6 110 kw
fordi klubi on üks paras nalja tegemine küll, hädasti oli fastfordsile lisaks teha üldist. kui kedagi huvitavad sierra mootorite tehnilised andmed siis minge esilehele sealt võtke tehnilised andmed ja vaadake mittu heppa el 2,0 v6'l on, nagu thunder16 ütles 66kw
(kes ei tea palju üks hp on kw siis jaga hp 1,36 või siis kw hp saamiseks korruta 1,36)
tarmo kirjutas:hea teema sierra 2,0 v6 110 kw
fordi klubi on üks paras nalja tegemine küll, hädasti oli fastfordsile lisaks teha üldist. kui kedagi huvitavad sierra mootorite tehnilised andmed siis minge esilehele sealt võtke tehnilised andmed ja vaadake mittu heppa el 2,0 v6'l on, nagu thunder16 ütles 66kw
(kes ei tea palju üks hp on kw siis jaga hp 1,36 või siis kw hp saamiseks korruta 1,36)
tõsi koomiline jah, lõpuks üks avastas et 2.8 on 110kw ja 2.9 107kw
mis teete nyyd ford klubi maha midagi paremat teha ei ole ve???inimesed exsivad ka näiteks see 20 v6 110kw loogiline on et ei ole nii palju aga sellepärast klybi maha teha no andke andexs
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann15 kirjutas:mis teete nyyd ford klubi maha midagi paremat teha ei ole ve???inimesed exsivad ka näiteks see 20 v6 110kw loogiline on et ei ole nii palju aga sellepärast klybi maha teha no andke andexs
no sorry aga ma ei nimetaks seda ka KLUBIKS
vot nüüd saame vähemalt meie öelda et meil on KLUBI, ametlik klubi
Peale sr´i üritust kus "kiirendajatele" liiga teti on sr foorumis päris mitu korda Sierrade aadressil sõna võetud. Üks näide jutust ja loodan, et tegemist ei ole meie klubi kasutajaga:
Ma käisin oma 6-aastasel lapsel lasteaias järel ja üks tuunitud sierra (omanik võib rahulik olla - reg. number on olemas, küll sinuga tegeletakse!) kimas lasteaia väravast õuealal 80-90km/h mööda. Teades laste tähelepanuvõimet võin öelda, et sellistel puhkudel ei ole õnnetus kaugel. Kas SINUL on vaja seda enda südametunnistusele, et sa kellegi teise (lapse) surnuks sõidad!?