vaba teema, kuid jääme viisakaks
jah lugesin seda isegi...kurbsierramen kirjutas:Peale sr´i üritust kus "kiirendajatele" liiga teti on sr foorumis päris mitu korda Sierrade aadressil sõna võetud. Üks näide jutust ja loodan, et tegemist ei ole meie klubi kasutajaga:
Ma käisin oma 6-aastasel lapsel lasteaias järel ja üks tuunitud sierra (omanik võib rahulik olla - reg. number on olemas, küll sinuga tegeletakse!) kimas lasteaia väravast õuealal 80-90km/h mööda. Teades laste tähelepanuvõimet võin öelda, et sellistel puhkudel ei ole õnnetus kaugel. Kas SINUL on vaja seda enda südametunnistusele, et sa kellegi teise (lapse) surnuks sõidad!?
Sellist kuulsust meie klubile küll vaja ei ole.
nagu ma aru saan siis see õuealal kihutamine toimus tartus
Motorsport is a lifestyle
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
oh siis on peale minu veel tartus mõni tuunitud sierra.
mul läheduses on küll üks lasteaed, kuid ma ei saa sealt oma sierraga mööda sõita sest sealtkaudu on nii kehva tee et mul jääks stange enne lasteaeda maha (ja siis ei oleks enam tuunitud vaid ront). ja ega ma õhtuti sel kella ajal kui lastel järel käiakse siis ringi kah ei sõida. üldiselt liigun hommikul 9 ja peale natuke siis enne ja pärast lõunat korraks ning mingi pool neli neli koju, õhtuti kui hädasti on vaja sõita sõidan tavaliselt naise autoga ja muid lasteaedu nagu ei jää ka kuhugi ette ja hoovialas 80-90 pole kah sõitnud
mul läheduses on küll üks lasteaed, kuid ma ei saa sealt oma sierraga mööda sõita sest sealtkaudu on nii kehva tee et mul jääks stange enne lasteaeda maha (ja siis ei oleks enam tuunitud vaid ront). ja ega ma õhtuti sel kella ajal kui lastel järel käiakse siis ringi kah ei sõida. üldiselt liigun hommikul 9 ja peale natuke siis enne ja pärast lõunat korraks ning mingi pool neli neli koju, õhtuti kui hädasti on vaja sõita sõidan tavaliselt naise autoga ja muid lasteaedu nagu ei jää ka kuhugi ette ja hoovialas 80-90 pole kah sõitnud
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
lollakad on xr4jast fiesta teinud
http://www.youtube.com/watch?v=3BThozHz150

Seda räägivad nad kõik.erki kirjutas:mina ei tea midagiVisible kirjutas:Kurat ise juba teeb siin libedaga linnas pätti !erki kirjutas:lõpuks langeb ka siin läänemaal valget taevast alla
aga võiks nüüd natukene miinus kraade ka olla, siis oleks vähe lõbusam![]()

Täna vähemalt kaks korda tulid mulle kuskil külg ees vastu.