vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
mhm bemmi rida4 küünlajuhtmed maksavad uuena 110 euri tuuris, sierrale saab selle raha eest, kõik filtrid, õli ja küünlajuhtmed-uued 

Heheh
Hästi, Six-Fo.
Vabandust, kui nüüd minust on jäänud selline otsustusvõimetu teismelise mulje. See nii ei ole. Mul oli juba pikemat aega plaan leida endale Sierra, E30'st ei osanud unistadagi, sest tavaliselt normaalset masinat alla 1200-1500 kätte ei saa. Kuid nüüd lihtsalt müüb üks staažikas e30'ne foorumi kasutaja 650ga ulme hea pilli. Kõik madaldused, lisad, makk, uued ovaalid, kõik jutud.
Pealegi on see diisel ja võtab ainult 5,5-6l sajale. Niiet ökopill. 
Tõesti, ma olen tõsiseltvõetav ja tavaliselt mitte nii kiirelt meelt muutev inimene, aga omanikul on müügiga kiire ja mul ei jäänud muud üle, kui teha kiire otsus ja seekord selline.
Vannun, et mu teine auto on raudpoltkindlalt Sirts!

Vabandust, kui nüüd minust on jäänud selline otsustusvõimetu teismelise mulje. See nii ei ole. Mul oli juba pikemat aega plaan leida endale Sierra, E30'st ei osanud unistadagi, sest tavaliselt normaalset masinat alla 1200-1500 kätte ei saa. Kuid nüüd lihtsalt müüb üks staažikas e30'ne foorumi kasutaja 650ga ulme hea pilli. Kõik madaldused, lisad, makk, uued ovaalid, kõik jutud.

Tõesti, ma olen tõsiseltvõetav ja tavaliselt mitte nii kiirelt meelt muutev inimene, aga omanikul on müügiga kiire ja mul ei jäänud muud üle, kui teha kiire otsus ja seekord selline.
Vannun, et mu teine auto on raudpoltkindlalt Sirts!

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
See 2.4 diisel ei liigu ju üldse...
See ei peagi liikuma, peaasi et öko on.OnkelMats kirjutas:See 2.4 diisel ei liigu ju üldse...

*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
Jah, kuna kütust hakkan ise ostma, siis peaasi, et öko. 

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Seljas elad teisel siis ei ole väga vahet ma arvan 

Kui öko on teemas siis võtt üldse siis VAG 1.9.
Katsun muidu vaos end hoida mis ma bemmidest ülidiselt arvan.
Katsun muidu vaos end hoida mis ma bemmidest ülidiselt arvan.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Mismõttes elan teisel seljas?
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Otseses mõttes, kui ei liigu, tuleb tallata. Mida rohkem peale tallad seda rohkem kütust võtab. Vaevalt sa viitsid vaikselt pöörde kahe tuhandeni üles ajada ja siis käiku vahetada. Läbi käidud tee 

Selge. Ma ilmselt kujutan ette mida Six-Fo arvad bemmidest. 

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Tüüpiline. Räägib Sierra, mõtleb BMW. Ma olen pidevalt seda Tarmole tsiviilis rääkinud, et 47% (või mis iganes see kuni 30 eluaastani vanuse osakaal on) foorumi Sierra omanikke omavad oma autosid vägisi. St, isa tagant oli jäänud seisma, vanaisa jättis mulle jne. Siis tullakse siia Sierraclubi räägitakse maast ja ilmast, lubatakse Sierraga, ma ei tea, pensionini sõita, kiidetakse, et Sierra on maailma kõige parem auto. Räägitakse turbotamisest, küsitakse, et kuidas vahetada 88kw 2,0 mootor 2,0 90kw mootori vastu, automaat manuaalkasti vastu, manuaal kast automaadi vastu jne, jne. Mingi hetk saadakse aru, et seoses nisanäplusega ei suuda kahjuks mitte ühtegi filigraanset ideed ellu viia ja siis sureb järsku järgmine vanaisa ja voilaa üle jääb mis iganes popim auto kui Sierra ja juba on nägemist ja tehtud.
Kokkuvõttes kui ma iga kord selliste sierraklubiliste käest 1€ saaks, oleks mul varsti Cossu raha koos. Muus mõttes silmadest muidugi virtsavett jookseb neid katteta lubadusi ja kõvatamisi lugedes.
EDIT: hoopis 86% 0-20 ja 20-30 vanuse kaadrit
Kokkuvõttes kui ma iga kord selliste sierraklubiliste käest 1€ saaks, oleks mul varsti Cossu raha koos. Muus mõttes silmadest muidugi virtsavett jookseb neid katteta lubadusi ja kõvatamisi lugedes.

Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kahjuks true story 

Ehk on kellegil viitsimist mõõta tempi anduri(mis jagab spidoplokki signaali)takistust sooja mootoriga.
Iseeenesest hea tekst, kuid ma usun, et teil on ka olnud täpselt samasugune aeg..Bomsch kirjutas:Tüüpiline. Räägib Sierra, mõtleb BMW. Ma olen pidevalt seda Tarmole tsiviilis rääkinud, et 47% (või mis iganes see kuni 30 eluaastani vanuse osakaal on) foorumi Sierra omanikke omavad oma autosid vägisi. St, isa tagant oli jäänud seisma, vanaisa jättis mulle jne. Siis tullakse siia Sierraclubi räägitakse maast ja ilmast, lubatakse Sierraga, ma ei tea, pensionini sõita, kiidetakse, et Sierra on maailma kõige parem auto. Räägitakse turbotamisest, küsitakse, et kuidas vahetada 88kw 2,0 mootor 2,0 90kw mootori vastu, automaat manuaalkasti vastu, manuaal kast automaadi vastu jne, jne. Mingi hetk saadakse aru, et seoses nisanäplusega ei suuda kahjuks mitte ühtegi filigraanset ideed ellu viia ja siis sureb järsku järgmine vanaisa ja voilaa üle jääb mis iganes popim auto kui Sierra ja juba on nägemist ja tehtud.
Vahet pole, mina rääkisin nii kuis asi on, kui ei usu, siis ei usu.
Ning nisanäpp, no aitäh.

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw