Jesper kirjutas:
Six-Fo kirjutas:Aga no see on natuke huumor juba, nii inspiratsiooni täis kõiksugustest ideedest(mis iseenesest pole nagu paha), vaja tormata isegi klubiliikmeks, aga mitte ühegi sierra omanik veel pole
Muidu niisama küsin, kui sa tqhq foorumis end suureks eksperdiks tituleerid ja
teise mehe Buicki maitsevääratuseks sõimad, samas kui ise pole ühegi usaraua omanik, siis see ei ole "natuke huumor juba"? Või laiemalt, kas sa siiralt arvad, et sina ei kuulu sinna "räägib Sierra, mõtleb BMW"-seltskonna hulka ainult selle pärast, et sul juhtumisi BMW-de asemel V8-te peale tükk püksi tuleb?
Juhtusin mõni nädal tagasi seda teemat seal uuesti läbi lugema ja tõepoolest osad sõnavõtud olid mul ülepakutud, ei mäleta mis konditsioon sundis mind sellist teksti tootma, takkajärgi mõeldes sai pea sama tühikargaja oldud tõesti, natuke piinlik mul on

Aga noh osade arvamuste juurde ma olen jäänd. Lowriderite kultuuriteema on mul huviringis juba mingi stiilis 10 aastat olnd ja ma olen seda unistamist vaikselt ajanud (samamoodi unistan suurelt nagu Sinilinnu, aga ma ei teinud teema teema järel usa foorumites topicuid et kuidas 64 Impalal teha LT1 swapi ja kui võimsad hüdropumbad ma peaksin sebima jne jne kui mul omal veel oma märga unistust garaazis pole, äkki oleks pidanud Lifestyle CC klubisse ka kandideerima kuhu pääsevad väga valitud autoomanikud

.
Ma unistasin vaikselt ja ma panin need sihid omale tulevikuks paika, need sihid on mul siiamaani. Sierra on praegu selline vaheetapp tudengielus, hää soodne saan millega ringi kärutada. See selleks.
See Buicki teema hakkas mind ja mitmeid teisi sellepärast häirima, et tuli mees ja tagus rusikaga rinnale et tal Eesti esimene lowrider, olin alguses suhtselt põnevil, aga kui seda autot pildil sai nähtud ja seejärel ka reaalses elus... no täitsa tavaline custom ju airbagide peal... Muidugi kes asjast ei jaga need vaatasid ka et oh äge, lowrider, tõuseb nupust üles ja alla ja inimestel hakkaski vale arusaam tekkima, siis tuli kiiremas korras selgitustööd tegema hakata.
Umbes nagu ma hakkaks siin kuulutama et mu punane sierra on RS sest valged rs veljed on all y0, või tegelt on üldse Sierra 2000e sest nahksisu on sees ju. Loomulikult võtaks siis siinkohal sõna isegi inimene kes ei oma Sierrat ja üritaks mu kõvatamist natuke korrale kutsuda ja et ei tekitaks teistele valet arusaama.
Takkajärgi jah natuke läksime selle teemaga liiale aga see selleks.
See räägib sierra, mõtleb bmw teema. Mul ausalt öelda savi kas keegi vahib e30 või sierrat või 525'te. Pigem see, et kuidagi püsimatu tundub inimene, enne tuleks omale sierra(või mis iganes auto) ära osta ja siis hakata alles uurima et oh kas saaks nahatatud armatuuri või turbot autole peale. Kui sierra ost ei taha mitte kuidagi õnnestuda siis kuhu sa neid armatuure panema hakkad.
Eeltöö on muidugi alati hea aga siin paistab see eeltöö lõputu juba olema, lihtsalt muutus huumoriks juba.
Peace sinilinnu
Ma ei taha nagu nii si*asti öelda nagu ma just tegin, aga rahune nüüd oma soovide ja asjadega maha ja mõtle enne kuidas ja millise auto sa nüüd lõpuks soetad. Kui auto on olemas, siis hakka vaikselt edasi mõtlema mida tal puudu on või mida juurde tahaks. See sierra asi lõpeb tihti nii et enamus finants ja aeg läheb ikkagi tehnilise korrashoiu alla ja siis vaatad kas üldse jääb mahti ulme tilulilude peale.