vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks

Postitus Postitas Tarmo »

ära võta isiklikult see on üldise sierraclub foorumi rahva kohta.
kui siin kauem oled siis näed kuidas see sama asi kordub kuust kuusse (viimasel ajal harvem, sest need vanaisad kellel sierra oli hakkavad otsa saama)
tuleb mingi tüüp, et sain vanaisa sierra endale, plaanid on kosmos. otsib tuuning plastikuid ja fantaseerib mootori vahetamisest kangema vastu ja mootori tuunimisest. nädal hiljem on ilgelt tige et miks keegi ei müü talle tuuning plastikuid, tema tahab ju osta, mis mõttes defka värk, ja kui keegi müübki siis "ilmselt tahab ühe tehinguga saada miljokaks". ja siis nädal aega uurimist mootori vahetuse teemadel teada saanud et ei piisagi sidurikoja poltida lahti ühendamisest ning uue mootori külge keeramisest jääb ka see plaan katki. no fain, jätan siis vana mootori, aga panen sport nuka/turbo, pidavat imesi tegema. nädal hiljem leiab et keegi rsk ei müü sport nukka, ja läänes maksavad kah sierra vana raua hinna/turbo mõte tehakse kah kohe maha tehes järeldusi mootori vahetuse teemaga seoses abikarjeid täis postidest.
Ning siis võib juba lugeda helesinise unistuse müügikuulutust millest pidi tulema maarjamaa kõige kaunima ja kiireim pill mis kõvasti feimi ja respekti toob.
rohkem pole nendest midagi kuulda olnud, kas on end võimsa bemveega puu otsa sõitnud või leidnud rahuliku elu kuskil escordi rooli taga või vastupidi, ei tea

aga vaatamata sellele et sa mahud suht hästi "tüüpilise" raamidesse, ära võta seda isiklikult. me veel ei tea ju kuidas sa edasi käitud, siiani vähemalt niipalju parem "tüüpilistest", et sa oled juba klubi liige ;)
sul on alati võimalus käituda vastupidiselt "tüüpilisele" ja mitte haihtuda ja öelda meile pärast: "ma ju ütlesin et ma pole järjekordne"
8)
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

sinilinnu kirjutas: Iseeenesest hea tekst, kuid ma usun, et teil on ka olnud täpselt samasugune aeg..
Vahet pole, mina rääkisin nii kuis asi on, kui ei usu, siis ei usu.
Ning nisanäpp, no aitäh. :?
Sina oled kindlasti teistsugune, juba sellepärast, et sa oled tüdruk ja autod meeldivad :lol:
Sierra Is
Tarmo
Klubi juhatus

kes aasta juba vastu peavad nendel peaks panema mingi eraldi staatuse nime alla, noh aktiivselt aasta, sest enamus on ju ainult kuu või kaks
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

Tarmo kirjutas:... siiani vähemalt niipalju parem "tüüpilistest", et sa oled juba klubi liige ;)
Kui ma seda nüüd õigesti mõistsin siis sorry sinilinnu aga see on next level :lol:
Tormad, unistad, tahad, uurid, astud suisa klubi liikmekski(mis maksab sümboolse raha) aga täiesti otsustusvõimetu, et ostaks nüüd ühe neist sierradest äragi.

Eks me kõik teeme seda, et mõtleme kõrgeid plaane aga kuskilt peame järgi andma (ma ise tahtsin täies mahus mürasummutuse sierrale panna mis oleks maksma läind rohkem kui mu auto algväärtus oli, aga raha muutus ükshetk takistuseks ja müüsin osa pigimatte mahagi, suure suuga olen ehk üht teist veel lubanud mis sierraga teha tahan aga mitte vast üleliia palju).

Aga no see on natuke huumor juba, nii inspiratsiooni täis kõiksugustest ideedest(mis iseenesest pole nagu paha), vaja tormata isegi klubiliikmeks, aga mitte ühegi sierra omanik veel pole (ma ei võtaks kuuri ääres aastaid seisnud liikumisvõimetut sierrat arvesse). Ja siis PÄHH bemmiomanik, nüüd küsitled bemmiklubi foorumis kuidas sellele ja sellele mootorile turbot peale panna ja kust saada mingit M-bemm stangesid ja full nahksisu jms?

Natuke õel olen aga no ei saand mitte mainimata jätta.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Siia võiks teha sellise rubriigi nagu 4x4-jas on Idiot Corner. Selle vahega, et nimetus ei pea sama olema. Katteta lubadused, fantaasia rubriik, lapsesuu või midagi sellist. Saaks kõik sellised tuuningu postid sinna kokku koguda, pärast hea lugeda ja meenutada kunagi.
Sierra Is
Milman
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas Milman »

Ärge nüüd kurjustage sinilinnu peale! See et esimese asjana peale Sierrat tulid kohe jutuks tjuuning ja turbo,
ei tähenda veel et asi lootusetu on! Mis vahet tegelikult seal on mis auto kellelegi meeldib ja millest unistab.
Niikaua kui Sierra on vähegi südamelähedane, on sinilinnu klubisisese respekti ära teeninud, ikkagi klubiliige!

Kui nüüd üldisemalt hakata siinsete kasutajate vanu postitusi lugema, siis oijohhaidii mis juttudega siia sisse lennati!
Nt minul pole siin ühtegi autoteemat. Küsite miks? Mitte et ma kriitikat ei kannataks, vaid et teen seda ainult endale.

Seega rohkem sallivust, rahvas!
Milman
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
Jesper
aktivist

Postitus Postitas Jesper »

Inimene on veider loom, koguaeg tahab midagi mida tal pole. Mul esimese kursuse tudengina polnud üldse autot ja siis enamvähem muust ei unistanud kui autodest. Nüüd kui viimne kui üks neist kümne aasta tagustest unistustest täidetud on, tahaks hoopis jälle kursakaaslastega TTÜ taga metsas õlut libistada :lol:
Six-Fo kirjutas:Aga no see on natuke huumor juba, nii inspiratsiooni täis kõiksugustest ideedest(mis iseenesest pole nagu paha), vaja tormata isegi klubiliikmeks, aga mitte ühegi sierra omanik veel pole
Muidu niisama küsin, kui sa tqhq foorumis end suureks eksperdiks tituleerid ja teise mehe Buicki maitsevääratuseks sõimad, samas kui ise pole ühegi usaraua omanik, siis see ei ole "natuke huumor juba"? Või laiemalt, kas sa siiralt arvad, et sina ei kuulu sinna "räägib Sierra, mõtleb BMW"-seltskonna hulka ainult selle pärast, et sul juhtumisi BMW-de asemel V8-te peale tükk püksi tuleb?
Viimati muutis Jesper, 03 Dets 2013, 16:59, muudetud 1 kord kokku.
dsa
kasutaja

Postitus Postitas dsa »

kas 1.6 59kw ja 1.6 55kw gaasitrossid on erinevad või samasugused?
sinilinnu
Klubi liige

Postitus Postitas sinilinnu »

Ma ei hakkagi kohe midagi ütlema. Mine tea veel, mis sellest arvatakse.
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

Jesper kirjutas:
Six-Fo kirjutas:Aga no see on natuke huumor juba, nii inspiratsiooni täis kõiksugustest ideedest(mis iseenesest pole nagu paha), vaja tormata isegi klubiliikmeks, aga mitte ühegi sierra omanik veel pole
Muidu niisama küsin, kui sa tqhq foorumis end suureks eksperdiks tituleerid ja teise mehe Buicki maitsevääratuseks sõimad, samas kui ise pole ühegi usaraua omanik, siis see ei ole "natuke huumor juba"? Või laiemalt, kas sa siiralt arvad, et sina ei kuulu sinna "räägib Sierra, mõtleb BMW"-seltskonna hulka ainult selle pärast, et sul juhtumisi BMW-de asemel V8-te peale tükk püksi tuleb?
Juhtusin mõni nädal tagasi seda teemat seal uuesti läbi lugema ja tõepoolest osad sõnavõtud olid mul ülepakutud, ei mäleta mis konditsioon sundis mind sellist teksti tootma, takkajärgi mõeldes sai pea sama tühikargaja oldud tõesti, natuke piinlik mul on ;) Aga noh osade arvamuste juurde ma olen jäänd. Lowriderite kultuuriteema on mul huviringis juba mingi stiilis 10 aastat olnd ja ma olen seda unistamist vaikselt ajanud (samamoodi unistan suurelt nagu Sinilinnu, aga ma ei teinud teema teema järel usa foorumites topicuid et kuidas 64 Impalal teha LT1 swapi ja kui võimsad hüdropumbad ma peaksin sebima jne jne kui mul omal veel oma märga unistust garaazis pole, äkki oleks pidanud Lifestyle CC klubisse ka kandideerima kuhu pääsevad väga valitud autoomanikud :lol: .
Ma unistasin vaikselt ja ma panin need sihid omale tulevikuks paika, need sihid on mul siiamaani. Sierra on praegu selline vaheetapp tudengielus, hää soodne saan millega ringi kärutada. See selleks.

See Buicki teema hakkas mind ja mitmeid teisi sellepärast häirima, et tuli mees ja tagus rusikaga rinnale et tal Eesti esimene lowrider, olin alguses suhtselt põnevil, aga kui seda autot pildil sai nähtud ja seejärel ka reaalses elus... no täitsa tavaline custom ju airbagide peal... Muidugi kes asjast ei jaga need vaatasid ka et oh äge, lowrider, tõuseb nupust üles ja alla ja inimestel hakkaski vale arusaam tekkima, siis tuli kiiremas korras selgitustööd tegema hakata.
Umbes nagu ma hakkaks siin kuulutama et mu punane sierra on RS sest valged rs veljed on all y0, või tegelt on üldse Sierra 2000e sest nahksisu on sees ju. Loomulikult võtaks siis siinkohal sõna isegi inimene kes ei oma Sierrat ja üritaks mu kõvatamist natuke korrale kutsuda ja et ei tekitaks teistele valet arusaama.

Takkajärgi jah natuke läksime selle teemaga liiale aga see selleks.

See räägib sierra, mõtleb bmw teema. Mul ausalt öelda savi kas keegi vahib e30 või sierrat või 525'te. Pigem see, et kuidagi püsimatu tundub inimene, enne tuleks omale sierra(või mis iganes auto) ära osta ja siis hakata alles uurima et oh kas saaks nahatatud armatuuri või turbot autole peale. Kui sierra ost ei taha mitte kuidagi õnnestuda siis kuhu sa neid armatuure panema hakkad.
Eeltöö on muidugi alati hea aga siin paistab see eeltöö lõputu juba olema, lihtsalt muutus huumoriks juba.

Peace sinilinnu :D

Ma ei taha nagu nii si*asti öelda nagu ma just tegin, aga rahune nüüd oma soovide ja asjadega maha ja mõtle enne kuidas ja millise auto sa nüüd lõpuks soetad. Kui auto on olemas, siis hakka vaikselt edasi mõtlema mida tal puudu on või mida juurde tahaks. See sierra asi lõpeb tihti nii et enamus finants ja aeg läheb ikkagi tehnilise korrashoiu alla ja siis vaatad kas üldse jääb mahti ulme tilulilude peale.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Tarmo
Klubi juhatus

Rahu, Sinilinnu on ju öelnud et e30 on alati meeldinud ja Sierra kah, las ta nüüd jookseb omi sarvi maha. Loodame vaid et kui e30 olemas siis tekib raha ka Sierra jaoks, või müüb kasudega hoopis e30 maha ja saab veel korralikuma Sierra. Noh hüplevad tal teemad ja kattub palju noore fanati mustriga, kuid bljäd ma ise olen kah ju selle tee läbi käinud. Ajasin mingeid klaasriidest laiendeid ja stangesi taga, uurisin turbotamise kohta jne. Palju ma aga ära teinud oma unistamistest olen?
Lihtsalt ma olen siga kaua Sierradega juba olnud ja mul on neid oma jagu olnud. Andke nüüd noorele neiule armu ja ärge teda kividega nüüd surnuks loopiga, loodame et peale seda -tsenseeritud- rahet ta ikka veel meil klubisse jääb

Peace 8)
sinilinnu
Klubi liige

No ma ei oska kohe enam selle kõige peale midagi öelda, kas see oli saatus või teie kõigi ühine pahameel BMWde peale, kuid müüja teatas, et ta ei müü seda masinat (ärge küsige miks, ma isegi ei tea). Igatahes tuli minuni väga segase tekstiga kiri, kust võis välja lugeda, et ta ikkagi ei müü. :D

Niiet peace, bemmi ei tule! :D 8)
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
madisRS
kasutaja

Postitus Postitas madisRS »

sinilinnu kirjutas:Heheh :D Hästi, Six-Fo.

Vabandust, kui nüüd minust on jäänud selline otsustusvõimetu teismelise mulje. See nii ei ole. Mul oli juba pikemat aega plaan leida endale Sierra, E30'st ei osanud unistadagi, sest tavaliselt normaalset masinat alla 1200-1500 kätte ei saa. Kuid nüüd lihtsalt müüb üks staažikas e30'ne foorumi kasutaja 650ga ulme hea pilli. Kõik madaldused, lisad, makk, uued ovaalid, kõik jutud. :D Pealegi on see diisel ja võtab ainult 5,5-6l sajale. Niiet ökopill. 8)
Tõesti, ma olen tõsiseltvõetav ja tavaliselt mitte nii kiirelt meelt muutev inimene, aga omanikul on müügiga kiire ja mul ei jäänud muud üle, kui teha kiire otsus ja seekord selline.

Vannun, et mu teine auto on raudpoltkindlalt Sirts! :D
Siis kui ma sinult su auto kohta uurisin,et kas varuosadena saab miskit osta jne. ei tundunud küll,et sa väga otsustusvõimeline oled. Küsisin su käest mis maksavad teatud jupid siis natuke aega arvutasid ja ütlesid,et juppide hind on 100€ kuigi auto hind oli 200€ Juppideks oli sisselaske kolle, aju jne. Ja siis rääkisime üldiselt auto hinnast ja järsku sa juba arvutasid,et auto hind on hoopis 230€ Tõesti ei saanud tollel hetkel aru mida või kui palju sa millegi eest tahad.
sinilinnu
Klubi liige

madisRS kirjutas:
sinilinnu kirjutas:Heheh :D Hästi, Six-Fo.

Vabandust, kui nüüd minust on jäänud selline otsustusvõimetu teismelise mulje. See nii ei ole. Mul oli juba pikemat aega plaan leida endale Sierra, E30'st ei osanud unistadagi, sest tavaliselt normaalset masinat alla 1200-1500 kätte ei saa. Kuid nüüd lihtsalt müüb üks staažikas e30'ne foorumi kasutaja 650ga ulme hea pilli. Kõik madaldused, lisad, makk, uued ovaalid, kõik jutud. :D Pealegi on see diisel ja võtab ainult 5,5-6l sajale. Niiet ökopill. 8)
Tõesti, ma olen tõsiseltvõetav ja tavaliselt mitte nii kiirelt meelt muutev inimene, aga omanikul on müügiga kiire ja mul ei jäänud muud üle, kui teha kiire otsus ja seekord selline.

Vannun, et mu teine auto on raudpoltkindlalt Sirts! :D
Siis kui ma sinult su auto kohta uurisin,et kas varuosadena saab miskit osta jne. ei tundunud küll,et sa väga otsustusvõimeline oled. Küsisin su käest mis maksavad teatud jupid siis natuke aega arvutasid ja ütlesid,et juppide hind on 100€ kuigi auto hind oli 200€ Juppideks oli sisselaske kolle, aju jne. Ja siis rääkisime üldiselt auto hinnast ja järsku sa juba arvutasid,et auto hind on hoopis 230€ Tõesti ei saanud tollel hetkel aru mida või kui palju sa millegi eest tahad.
Vabandust, see teema oli mulle natukene võõras. Muidu, kui veel neid osasid peaksid tahtma, siis see täitsa võimalik.
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

No minul on hetkel 3 sierrat mida jõudumööda ehitan, kui aega, viitsimist ja finantsi. Igapäeva autodeks on Ford, Mazda, Volvo. Sierrad täidavad oma eesmärki hobi autode näol ja istuvad garaasis. Mõned aastad tagasi oli ka hirmus tuhin tuunida ja ehitada. Nüüd vanusega on tulnud ka kaine mõistus :mrgreen: ja kogu tuunimine on suunatud originaalsusele ja mõnele pisemale muudatusele. :roll:
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Vasta