vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- aktivist
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
Terve Scorpa oli lammutuseks. Latt veel alles, aga pumpa pole. Kont läks ka koos mootoriga.
Venikummi
Ma just mõtlesin et otsiks endale ühe 92-94a sedaan scorpa. Foorum ka kinni nii et jääb ära vist.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
FLAMEWAR kirjutas:natuke seada kartsin jah kui google ei leidnud.... mu sierra võtab saku vahel 30 sajale ja maanteel 10!
kust siis võiks leida
punnsilm 98
roolilatt võimendiga, kondi rihmaratas siduriga, sumps algusest lõpuni..
Kondi kompressor peaks mul eestis alles olema, sumpast oleneb palju mis mootor kasutusel on!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Re: ford sierra 2,0 -dohc- ????kw
Olge maru rahulikud
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
ammm ma olen enda arust täiesti marurahulik koheSix-Fo kirjutas:Olge maru rahulikud

no konks käibki nii sierral jupuhhkaru kirjutas:ahjaaa kärkukonks on niimoodi pandud et pikk saba jookseb põhjaallkui keegi sinna sisse soidab on konks kohe kolinal diffri korpuses sees
hi5 to lasnagorski tuuning

Tann, võta ikka väga palju tuure maha.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Jaanus kirjutas:no konks käibki nii sierral jupuhhkaru kirjutas:ahjaaa kärkukonks on niimoodi pandud et pikk saba jookseb põhjaallkui keegi sinna sisse soidab on konks kohe kolinal diffri korpuses sees
![]()
käib v krt kyll kas seda maha ei anna saagida natukene v ?`v on kohe kööga kuna see ei tundu eriti moistlik lahendus
ei tea kui sealt mingi 20cm maha saagida kas kaotab tugevuses midagi kuna see on nagunii tilberdav osa seal all ju ???????
Jaanus kirjutas:no konks käibki nii sierral jupuhhkaru kirjutas:ahjaaa kärkukonks on niimoodi pandud et pikk saba jookseb põhjaallkui keegi sinna sisse soidab on konks kohe kolinal diffri korpuses sees
![]()
Kuule sina, käi aga sinna sooja kohta, tra yhest hoiatusest oleks vast piisand? Ei, sa tahtsid olla eriline ja pnid mulle 3 hoiatust järjest, oo my gooooooooooddddd. Mul on selline karvane tunne, et varsti tõesti eemaldun siit, kuna kõigi iidol Tarmo loobus ja noored kutsikad hakkavad võimu võtma..
Jaanus, käi veelkord sinna samusesse, sama ytlen ka homme, kui kunagi kaineks saan!!!! Kui ei usu, siis võid lahkelt mulle helistada ja küsida ise, kui ei julge ei taha, siis oled veel *ussy kah

Ootan sinu meeldivat kõne, mida ma usun, et ei tule. Aga usutavasti ei pettu ma selles.
+358468822772
Nb; Ärge pange pahaks, maailma väiksemate kw sierra omanik ja MINU kõigevõimsam iidol Tarmo!!
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sa võid saama tehaSix-Fo kirjutas:Olge maru rahulikud

Hr kollane Jaanus on siin nii ära t6usnud, et homme mind nagunii siin ei eksisteeri.. Niiiet täiesti jumala savi

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
No shit, pole olnud ka minu väga paljudel, aga ma olen selle ise sinna lisanud. Kas järgmisele omanikule tundub see lisavarustusena siis??FS kirjutas:Minu pillil ei ole ka taga mingit stabikat.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Aa mul on 92-94a scorpa veel, võime muljeid vahetadaIvoK kirjutas:Ma just mõtlesin et otsiks endale ühe 92-94a sedaan scorpa. Foorum ka kinni nii et jääb ära vist.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
wow
soome ehitajatel on ikka sterss , ma kyll siin uus tegelane aga kas see ongi siin normaalne , nuh foorumis siis et joome mällu ja tahame kakelda ???
hmmm huvitav foorum , ma saan aru et sierra tekitab viha vahepeal aga no kommonnn noored
see on auto foorum
kui tanel poiss soovib siis on viha ja yxinduse levendamiseks ma ei tea jututoad näiteks v siis voib mulle prisvaati kirjutada
tanel kui sul mingid isiklikud probleemid on siis lahkaneid mujal v nuh kui sa hästi kysid voib alati trehvata kuigi arvan et sierrad nyyd kyll need asjad ei ole millepärast kakelda samas kui on vaja on vaja
jään ootama su priva
cheers up fkkers

hmmm huvitav foorum , ma saan aru et sierra tekitab viha vahepeal aga no kommonnn noored

see on auto foorum
kui tanel poiss soovib siis on viha ja yxinduse levendamiseks ma ei tea jututoad näiteks v siis voib mulle prisvaati kirjutada
tanel kui sul mingid isiklikud probleemid on siis lahkaneid mujal v nuh kui sa hästi kysid voib alati trehvata kuigi arvan et sierrad nyyd kyll need asjad ei ole millepärast kakelda samas kui on vaja on vaja
jään ootama su priva

Soome ehitaja??? Wtf, nii madalale ära küll nüüd lange, et ehitajaks mind sõimama vaja hakata 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Aastatega pole sa ka üldse muutunud. Korduvalt on sind siit ja mujalt bännitud ja ikka ei oska sa olla.Tanel kirjutas:Hr kollane Jaanus on siin nii ära t6usnud, et homme mind nagunii siin ei eksisteeri.. Niiiet täiesti jumala savi
'89 3d 1,6
Ma olen rohkem neid 2.0 dohc mootoriga jälginud vaadanud, sul 2.9 see jääb vast tiba januseks.Tanel kirjutas:Aa mul on 92-94a scorpa veel, võime muljeid vahetadaIvoK kirjutas:Ma just mõtlesin et otsiks endale ühe 92-94a sedaan scorpa. Foorum ka kinni nii et jääb ära vist.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a