Ma ei räägi üldse teemade pealkirjadest vaid nende pealkirjade õigekirjast ! Minuarust olgu see nimi mis tahes aga põhikooli grammatika reegleid võiks vähemalt järgida.
Visible kirjutas:Ma ei räägi üldse teemade pealkirjadest vaid nende pealkirjade õigekirjast ! Minuarust olgu see nimi mis tahes aga põhikooli grammatika reegleid võiks vähemalt järgida.
Tegelt pealkirja õigekeel suht savi, nagu mõtlen komasid ja ortograafia värki jne. Võiks olla vähemalt pealkiri kirjeldatud täpselt seda mida teemas öelda tahetakse. Mitte stiilis pealkiri ´´Sierra rattad´´ teemas räägime piduriklotside vahetamisest.
Mind komade jne väiksed vead ei häiri, aga krt närvi ajab kui mõni räägib ´´garburaador l2x katki tra rsk a omme saab s6brak2est uue gardaani ja siis hkkmae grundima ja yleomme l22n tokumendide j2rgi argi... tra saax argi deooria thtud sis akax t2iega ringi p6ristama a enne peaxz laskma naabril blogikaane 22 pinkutada (tra olx omal v6ti tex ise(...
ikki valus pyss, v6tan gatalüsaadori 22 sis koonuse khh ja sis myrisev sportsumbs ja ILGE PYSS VALMA.
Tegelt ikka tükkaega kirjutasin seda jama kokku, päriselt päriselt
Visible kirjutas:Ma ei räägi üldse teemade pealkirjadest vaid nende pealkirjade õigekirjast ! Minuarust olgu see nimi mis tahes aga põhikooli grammatika reegleid võiks vähemalt järgida.
Tegelt pealkirja õigekeel suht savi, nagu mõtlen komasid ja ortograafia värki jne. Võiks olla vähemalt pealkiri kirjeldatud täpselt seda mida teemas öelda tahetakse. Mitte stiilis pealkiri ´´Sierra rattad´´ teemas räägime piduriklotside vahetamisest.
Ei ma ei mõtlegi, et peaks nüüd komasid jne. seal ohtrasti kasutama, kuid elementaarseid kokku- ja lahkukirjutamise reegelid võiks siiski tunnistada.
Nii kõik Sierra fännid, vutvut nüüd poodi ja ostke endale Corgi Sierra mudel, endal juba Ghia versioon olemas, kohe tuleb ka Cosworth. ( lisaks limiteeritud seeria, Ghia't kokku 5010 mudelit, minu oma 1190. )