Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Sir Tamme (Mayle)
Re: Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Mayle
et siduri kohapealt oma kogemused- tõenäoliselt on näinud nii mõndagi vägevamat manööverdamist linnas st. sidurikorv kuuma saanud. kindlaks on väga lihtne teha nii, et käru taha ja mõnest suuremast künkast üles tagurdama. kui spetsiifilise vingu üles võtab, siis on korv. kui lõpusirgel ketas ka vahel on, siis hakkab ka libisema
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
Seal kus hall sierra kollase maja ees seisabKriss kirjutas:kuskohas see seal Hiiul asub??mayle kirjutas:Veel Hiiu autopesulas aeg on kella 3ks kinni pandud saab selle sopa maha mis mudaaugust külge jäi Teeks siis natuke reklaami ka.... et 125.- eest saab meilt korraliku käsipesu!

Tegelt Hiiu ülesõidu lähedal on Krooningu tankla ja seal vastas Salve tänav. Kohe seal tänava alguses kollases majas. Majale on suurelt autoteenindus peale kirjutatud. Vot seal asub!

Aga kui lihtsalt mega raske pedaal on? Kärukonksu muide ei ole.lapik kirjutas:et siduri kohapealt oma kogemused- tõenäoliselt on näinud nii mõndagi vägevamat manööverdamist linnas st. sidurikorv kuuma saanud. kindlaks on väga lihtne teha nii, et käru taha ja mõnest suuremast künkast üles tagurdama. kui spetsiifilise vingu üles võtab, siis on korv. kui lõpusirgel ketas ka vahel on, siis hakkab ka libisema
kas selle maja ees seisab vahest ka punase luugiga must mazda MX3? ehk siis autoteeninduse nimi Stoltsen?mayle kirjutas:Seal kus hall sierra kollase maja ees seisabKriss kirjutas:kuskohas see seal Hiiul asub??mayle kirjutas:Veel Hiiu autopesulas aeg on kella 3ks kinni pandud saab selle sopa maha mis mudaaugust külge jäi Teeks siis natuke reklaami ka.... et 125.- eest saab meilt korraliku käsipesu!.
Tegelt Hiiu ülesõidu lähedal on Krooningu tankla ja seal vastas Salve tänav. Kohe seal tänava alguses kollases majas. Majale on suurelt autoteenindus peale kirjutatud. Vot seal asub!
Minu meelest see Mazda mädaneb seal juba mitu kuud.. lisaks on majataga veel 1 taoline Mazda
Aga stoltsen jah.

Asi nüüd siis nii kaugel, et tutikas siduri komplekt ootab pagasnikus vahetamist.
Muredest nii palju, et ega kellelgi ei ole üle rehvi odava raha eest. Mul torgati maja ees läbi üks
Siuksed huvitavad kirjad leidsin sealt pealt ...Dunlop Sp Sport D87 H82 185/60/R14.
Hetkel mul on pandud sinna asemele tagavara ratas mis hoopis 13" üle 70km/h eriti sõita ei kannata niiviisi
Muredest nii palju, et ega kellelgi ei ole üle rehvi odava raha eest. Mul torgati maja ees läbi üks

Siuksed huvitavad kirjad leidsin sealt pealt ...Dunlop Sp Sport D87 H82 185/60/R14.
Hetkel mul on pandud sinna asemele tagavara ratas mis hoopis 13" üle 70km/h eriti sõita ei kannata niiviisi

Odav see rehv ei ole.mayle kirjutas:Asi nüüd siis nii kaugel, et tutikas siduri komplekt ootab pagasnikus vahetamist.
Muredest nii palju, et ega kellelgi ei ole üle rehvi odava raha eest. Mul torgati maja ees läbi üks![]()
http://www.autoladu.ee/rehvid/2821" onclick="window.open(this.href);return false;
Po'hui.
Kell on 10:10!!!

Täesti normaalne uue rehvi hind. Sa pole turu hindadega kursis lihtsalt 

Seal on 600.- krooniseid ka.mayle kirjutas:Täesti normaalne uue rehvi hind. Sa pole turu hindadega kursis lihtsalt

Po'hui.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
http://ssl.delti.com/reifendirekt-en/start.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vaata sealt kah, üldiselt on seal odavam kui eestis. lisa hinnale 7,5 euri toomis raha ja peaks jõudma üsna kiiresti (sõltub kuidas laos on ja rehvi juurde on * kirja kah pandud kui tuleb kauem)
Kersti tellis minu teada kah sealt endale rehvid
vaata sealt kah, üldiselt on seal odavam kui eestis. lisa hinnale 7,5 euri toomis raha ja peaks jõudma üsna kiiresti (sõltub kuidas laos on ja rehvi juurde on * kirja kah pandud kui tuleb kauem)
Kersti tellis minu teada kah sealt endale rehvid
Auto läheb lähipäevil nüüd venna kasutusse ja talle ma uusi rehve alla ei hakka ostma. Leidsin juba auto24st kaks samas mõõdus rehvi mis mul taga on ühe nelipaki eest
Ülehomsest uue liikuriga..... Võtan veel viimast viimastest päevadest Sierra roolis. Vähemalt jääb auto oma perre ja saan teda vahest vaatamas käija

Ülehomsest uue liikuriga..... Võtan veel viimast viimastest päevadest Sierra roolis. Vähemalt jääb auto oma perre ja saan teda vahest vaatamas käija

Eile õhtul said alla siis 2 esimest rehvi, nüüd on kõik 4 ühes mõõdus. Sai lõpuni ka siduri vahetamise saaga. Uus sidur all (töösilinder, survelaager, korv).. pedaal läks küll kergemaks. Enne oli ikka megaraske. Aga ikkagi ei ole nii kerge nagu peaks. Vanal siduri kettal polnud silma järgi midagi viga, oleks kestnud veel ja veel. Milles veel võib raske pedaali probleem olla? Hoorattas? Mis juppe seal veel on mis seda mõjutavad? 

arvan et siduritross kuival/vanake et ei soovi enam hästi trossi kõris liikuda 

Ma arvan ka, võta tross maha kui seal mingi praht sees leota diislis vms ja hiljem lase silikoonõli või mingit ketiõli täis peaks täitsa kergelt liikuma hakkama! 

Asjalood on nii, et Sierra on nüüd minu käes, olen Maile vend.
Üritan hoolitseda Sirje eest väga hästi. Ja kirjutada siia juhtumistest edasi.
Küll Maile kirjutab homme siia oma jutu ka, ja uuest autost.
Üritan hoolitseda Sirje eest väga hästi. Ja kirjutada siia juhtumistest edasi.
Küll Maile kirjutab homme siia oma jutu ka, ja uuest autost.
Po'hui.