Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR
Re: Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR
vast ikka uus panna
uus siduri tross on kas natuke odavam või kallim kui 100.-
ei mäleta peast. ei saa vaadata ka kohe.
uus siduri tross on kas natuke odavam või kallim kui 100.-
ei mäleta peast. ei saa vaadata ka kohe.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
128.- vms maksab uus tross. Vahetus on 15 min 

Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
eila sai maha võetud ja täna poest uus, oli jah mingi 130kr!
ega seal jah midagi hullu polnud nii et sai ruttu korda!
õlipump hakkab otsi andma, täna polnud enam taga pidureid.. õli paagi tuli ka juba pea nädalake põlenud... ilmselt õhk systeemis..
soetasin ka remondi komplekti 100kr ei tea kas saab korda, ex paista sellise kylmaga lumehanges seda ei paranda.. loodan et kui läheb soojemax saab selle julla kyljest ära krutida!
ega seal jah midagi hullu polnud nii et sai ruttu korda!
õlipump hakkab otsi andma, täna polnud enam taga pidureid.. õli paagi tuli ka juba pea nädalake põlenud... ilmselt õhk systeemis..
soetasin ka remondi komplekti 100kr ei tea kas saab korda, ex paista sellise kylmaga lumehanges seda ei paranda.. loodan et kui läheb soojemax saab selle julla kyljest ära krutida!
laup. sai piduri pump sai vahetatud paar tihendit, pyhap. õhutatud tagarattad nii et nyyd pidur võtab ylevalt!
uvitav asi see et kui pidurit pumbata no alla 10 korra sis pöörded tõusevad 900 lt 1500 le!?????
mix nii?
aega saan siis ued pildid ja ideed! tulemas!!!!!!!!
uvitav asi see et kui pidurit pumbata no alla 10 korra sis pöörded tõusevad 900 lt 1500 le!?????
mix nii?
aega saan siis ued pildid ja ideed! tulemas!!!!!!!!
wohoo masta is back, sed there will be new pix from my lovely pony 
nujah kuna enamus pilte sai õhkulastud siis paex paar uuemat!!
talv 2010

kevad 2010

ja väike tagaotsa update!

nujah kuna enamus pilte sai õhkulastud siis paex paar uuemat!!
talv 2010

kevad 2010

ja väike tagaotsa update!

mnjah
sai sierra esiots üles tõstetud ja ohsa imet laguneb nagu ****

tõste põhjus, roolivõimulati otsad tilguvad õli!
üllaülla oli katkine vedru, tilkuv amort, pees ratalaager..
täna sai 3 romulas shopatud ja 1100kr investeeritud

sai sierra esiots üles tõstetud ja ohsa imet laguneb nagu ****

tõste põhjus, roolivõimulati otsad tilguvad õli!
üllaülla oli katkine vedru, tilkuv amort, pees ratalaager..
täna sai 3 romulas shopatud ja 1100kr investeeritud

väga kaval!
et mitte kasutada tõkiskingi, kaevas poiss auto maa sisse!
et mitte kasutada tõkiskingi, kaevas poiss auto maa sisse!

€-contact
ei no ja ikka juhtub.. tegelt olex ka käsipidurist piisanud aga ette alla ei mahtunud tungraud..
täna sai siis nati yle 3 tunni õues kylma tuule käes sierraga jamatud, esimene jama oli see. et vedru oli teine 1 keerd vähem ja 2 mm paksem, romulas diisel sierra alt kruvitud..
algul läks kõik libedalt mutrid-poldid tulid ilusti lahti. oijah siis sai hakkatud seda va viimast amordi mutrit sealt kapotialt keerama ja pooldeist tundi hiljem alla antud..
mutter jonnis vastu ja lahti ei saanud niiet ylejäänud peale vedru ja amordi sai õnneks vahetatud, kui poleks seda probleemi olnud siis olex ehk ka korralikum roolilatt juba all
kui ilm ilus , saab varsti ka latt vahetatud, ei taha ATFiga ylevaatuse härra põrandat roojata...
täna sai siis nati yle 3 tunni õues kylma tuule käes sierraga jamatud, esimene jama oli see. et vedru oli teine 1 keerd vähem ja 2 mm paksem, romulas diisel sierra alt kruvitud..
algul läks kõik libedalt mutrid-poldid tulid ilusti lahti. oijah siis sai hakkatud seda va viimast amordi mutrit sealt kapotialt keerama ja pooldeist tundi hiljem alla antud..
mutter jonnis vastu ja lahti ei saanud niiet ylejäänud peale vedru ja amordi sai õnneks vahetatud, kui poleks seda probleemi olnud siis olex ehk ka korralikum roolilatt juba all
kui ilm ilus , saab varsti ka latt vahetatud, ei taha ATFiga ylevaatuse härra põrandat roojata...
kõik nyydseks ylevaatuseks valmis!
isa käis täna päeval ja lasi korra saku ylevaatuspunktis taga pidureid testida ja kõik pidi OK olema..
nagu ma aru sain olex ta täna ÜV. ärateinud aga mu ylikuul sport sumps pidi liiga ägedalt noizy olema...
ega ma ei tea mis saab aga tore oleks lähipäevil ÜV. ära teha.. vaatab võibolla peaks tegema ühenduskohast uue toru kuni lõppu, teeääres vedeles talv läb yks paak ja selle vedasin mingi kuu tagasi koju! kui oleks toru siis ehk saab selle kuidagi paagikülge ja auto ÜV.x vaikseks
isa käis täna päeval ja lasi korra saku ylevaatuspunktis taga pidureid testida ja kõik pidi OK olema..
nagu ma aru sain olex ta täna ÜV. ärateinud aga mu ylikuul sport sumps pidi liiga ägedalt noizy olema...
ega ma ei tea mis saab aga tore oleks lähipäevil ÜV. ära teha.. vaatab võibolla peaks tegema ühenduskohast uue toru kuni lõppu, teeääres vedeles talv läb yks paak ja selle vedasin mingi kuu tagasi koju! kui oleks toru siis ehk saab selle kuidagi paagikülge ja auto ÜV.x vaikseks
uued RS veljed ja vahetatud summuti pytt
peale vahetust olen märganud et gaasipedaal põhjas, vanema sumpsiga seda ei olnud....

peale vahetust olen märganud et gaasipedaal põhjas, vanema sumpsiga seda ei olnud....

kust sellist sumpsi otsa saab, mis pildil oleva auto kyljes? ons keegi äkki kuskil müügis näinud?
Kust sa ta ise ostsid ?FLAMEWAR kirjutas:kust sellist sumpsi otsa saab, mis pildil oleva auto kyljes? ons keegi äkki kuskil müügis näinud?

Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
jah ostes juba all aga vaja veel, ei raatsi oma oma ära anda, lahe asi ja võimendab ägedalt!