Sierra '90 2.0 dohc XR4i tann
kui küsida tohib siis kust selle esistange lisa välja sebisid?tann kirjutas:hmm...mõned pildid siis veel : http://nagi.ee/photos/sjungervunger/sets/11993/
täna tabas mind jällegi üks ebameeldiv üllatus...nimelt genekas lõppes ära tartust tulles...adaveres umbes lõppes ära ja vedas ainult oisuni välja (ca 10 km paela otsas) ja särkas mendid ka veel sabas (pimedas ja minu autos ka inimesed) aga õnneks said kõik õigel ajal pead alla, kinni ei peetud ja jõudsin poolõnnelikult koju 

täna hakkas hirmus majanduslik mõtteviis millegipärast ja lõin kokku, igast asjad mida vahetanud olen.
küünlad 150.-
küünlajuhtmed 500.-
jagaja kaas ja rootor 525.-
mootori juhtmed 150.-
ette udukas 25.-
salongi radikas 200.-
tagumised pidurisadulad ja kettad 1500.-
kõik piduriklotsid (tagumised 2x vah.) umbes 700.-
käsa tross 380.-
üks roolivõimu voolik 150.-
uus aku 800.-
kasut genekas + pingeregulaator ja harjad 300+200.-
3 rattalaagrit umbes 1400.-
tõmberelee 250.-
välimine rooliots 1tk 140.-
sisemised rooliliigendid koos kaitsekummidega 500.-
parem õõts 395.-? (ei ole kindel hinnas)
------ umbes 8265 siis hetkeseisuga
praegu ei arvestanud sisse õlivahetusi ja rehve ja kindlustust..ehk mõned asjad veel, mis ei tulnud praegu meelde.
ja see sierra on mul olnud 19.juulist saati..siis pm teeb kopikaid üle 1000 kuu kohta + lugematul hulgal bensiini ja higi(pea kõik ise tehtud)
ma ei tea kohe mida arvata...aga noh eks ma püüan olla rõõmus selle üle, et mul ei ole ehk kõige s*tem
küünlad 150.-
küünlajuhtmed 500.-
jagaja kaas ja rootor 525.-
mootori juhtmed 150.-
ette udukas 25.-
salongi radikas 200.-
tagumised pidurisadulad ja kettad 1500.-
kõik piduriklotsid (tagumised 2x vah.) umbes 700.-
käsa tross 380.-
üks roolivõimu voolik 150.-
uus aku 800.-
kasut genekas + pingeregulaator ja harjad 300+200.-
3 rattalaagrit umbes 1400.-
tõmberelee 250.-
välimine rooliots 1tk 140.-
sisemised rooliliigendid koos kaitsekummidega 500.-
parem õõts 395.-? (ei ole kindel hinnas)
------ umbes 8265 siis hetkeseisuga
praegu ei arvestanud sisse õlivahetusi ja rehve ja kindlustust..ehk mõned asjad veel, mis ei tulnud praegu meelde.
ja see sierra on mul olnud 19.juulist saati..siis pm teeb kopikaid üle 1000 kuu kohta + lugematul hulgal bensiini ja higi(pea kõik ise tehtud)
ma ei tea kohe mida arvata...aga noh eks ma püüan olla rõõmus selle üle, et mul ei ole ehk kõige s*tem

tundub, et sai väga hea ja tugev võrreldes sellega, et ennem hoidis ülemist vedru pesa ainult paberipaksune "plekk" kinnitann kirjutas:no nüüd kodus ja asjad koos...niisiis poolraamile sai uus plekk külge keevitatud ja eks paistab, kas see plekk ka pidama jääbtann kirjutas:täna sai siis ette võetud sierra poolraami ehitamine...lõunast saati teinud ja kokku ei hakka veel panemaeks vaatab, kas saab õhtuks kokku.