2.0 ohc ergemaks
Re: 2.0 ohc ergemaks
No eks see kahe otsaga asi ole jah, ühest küljest tahaks oma igapäeva sierrat ikka jubedalt tuunida ja siis foorumis laiata, teisalt saad ise ka aru, et selline asi on väga poolkõva tegevus. Peab ikka olema mingi turvaline pill, millega tööl käia ja siis poes piima järel käid pärast reissing masinaga. Kergem hooratas = gaasipedaal läheb erksamaks. Ja no Sierra 8kg hooratas on ka ikka põhjendamatult raske.
Sierra Is
2 kW kohta ei oska midagi öelda, aga oma iS-le panin koonuse ja tõmme paranes tunduvalt, paigutasin selle otse õhulugeja otsa originaalfiltri kotta, tuli muidugi teha väheke lõiketöötlust.
See "tobe hääl"/urin oli isegi päris meeldiv.
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
Ja kuidas sa aru saad , et t6mme läks paremaks?siim_o kirjutas:2 kW kohta ei oska midagi öelda, aga oma iS-le panin koonuse ja tõmme paranes tunduvalt, paigutasin selle otse õhulugeja otsa originaalfiltri kotta, tuli muidugi teha väheke lõiketöötlust.
Tagumikuga tundsid ?
Pigem on see , et kui teed tuuningut , siis juba alateadlikult on selline tunne , et sai parem. V6is parem saada , kui su vana filter v6ibolla oli täiesti pekkis.
Tagumikuga ikka.killer666 kirjutas:Ja kuidas sa aru saad , et t6mme läks paremaks?siim_o kirjutas:2 kW kohta ei oska midagi öelda, aga oma iS-le panin koonuse ja tõmme paranes tunduvalt, paigutasin selle otse õhulugeja otsa originaalfiltri kotta, tuli muidugi teha väheke lõiketöötlust.
Tagumikuga tundsid ?
Pigem on see , et kui teed tuuningut , siis juba alateadlikult on selline tunne , et sai parem. V6is parem saada , kui su vana filter v6ibolla oli täiesti pekkis.
Filtri seisundi kohta oskan niipalju öelda, et silmaga vaadates oli puhas, kompressoriga puhudes mingit ulmelist sodi ei lendunud.
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
Tegelikult saab suht lihtsalt veel võrrelda.
Üldse ilma filtrita ja siis filtriga proovida.
Koonus peaks andma samalaadse tulemuse, mis ilma filtritagi.
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
dohcil pidi vapsee 12 kilo olema...Bomsch kirjutas:Ja no Sierra 8kg hooratas on ka ikka põhjendamatult raske.
märgade ilmadega ja talvel sõitsin mina ilma filtrita...jube hästi läks edasisiim_o kirjutas:Tegelikult saab suht lihtsalt veel võrrelda.

XR4 2.9i
http://www.youtube.com/watch?v=eU09efiX ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Väga mõtetu värk
ei tea kas need lollid ameeriklased maksavad ka 70 taala ja usuvad et asi töötab

Vanasti olid vinüül ja disainerid, nüüd on kanüül ja streetracerid! 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
muidugi maksavad, eriti kui keegi ekraanil ütleb et peale kasutamist pole mu elu enam endine 
nad panevad ju kassi kah mikrouuni kui juhendis pole et ei tohi

Ahjaa, olen kuulnud sellest, et üks vanadaam kohtus miljoneid võitis kuna pani oma kassi mikrouuni ja polnud mikrouunil kasutusjuhendis kirjas, et kassi ei tohi seal kuivatada. Sieg Heil America!Tarmo kirjutas:muidugi maksavad, eriti kui keegi ekraanil ütleb et peale kasutamist pole mu elu enam endine

Vanasti olid vinüül ja disainerid, nüüd on kanüül ja streetracerid! 

Aga mis teha, kui mul kuskil 5500 pöörde juures lahjaks hakkab jääma. Hooratta treimisest piisab, et saaks pöördes hoida?
Mul on 2.0 dohc mootor seismas korralik , ei lase läbi ega midagi . 88kw , osta ära 

ainult 88kw kas see on sis parem v? ma kardan, et see töö ja vaev ei tasu ära. Mis tahad muidu selle eest?
alla 1500 ei anna .oliver85 kirjutas:ainult 88kw kas see on sis parem v? ma kardan, et see töö ja vaev ei tasu ära. Mis tahad muidu selle eest?