Ford Sierra universaal, 2,0 clx, 91a , Remus

Kasutajate pikendused
Vasta
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

hakkab juba looma..:P
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

sõidad nagu akvaariumis :lol:
kui plokikaan pees on siis osta muhklilt 2,8 mootor sinna peale 8)
remus
aktivist

Postitus Postitas remus »

tarmo kirjutas:sõidad nagu akvaariumis :lol:
kui plokikaan pees on siis osta muhklilt 2,8 mootor sinna peale 8)

aga selline küsimus siinkohal et kui kaan kõver siis saab lihvida kah ju. ja et kui praod sees et siis ainult emexi ring.
selle 2,8 mootoriga on nii et mingi kangemat tahaks kindlasti. aga praegu on vaja autot lihtsalt millega liigelda kiiremas korras sest autota on sandi tunne ja ela koguaeg teise seljas
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

remus kirjutas:aga praegu on vaja autot lihtsalt millega liigelda kiiremas korras sest autota on sandi tunne ja ela koguaeg teise seljas
mul täpselt sama tunne..:D...ela ainult ühistranspordist...
remus
aktivist

millega tekstiili liimida? . ma tahaks omal ukse polstrid välja vahetada sedast et vanadel kisun riide maha ja panen uue.. küllaltki heleda kui mitte valge(äkki hakkan pärast kahetsema) aga nimelt mis sugune oleks hea liim. vala ideaalis oleks selline liim kõigeparem mida saaks aerosooliga peale lasta sest siis ei jää kuskile paksemalt ja ei ole ühtu et hakkaks läbi riide imbuma juba
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

remus kirjutas:millega tekstiili liimida?
http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1312

Olen ise selle spray liimiga kaks kõlarikasti ära katnud ja ei saa nagu kurta, et tegemist oleks halva asjaga. :wink:
remus
aktivist

rsk vihale ajab. autol pole ülevaatust ja esimest numbri märki ja plokilaane tihend ja aega pole kah :cry: häda ja viletsus et fordiga ei saa mitte kuidagi minna haapsallu järgmine nädal
Tarmo
Klubi juhatus

mis numbrimärgiga juhtus?
remus
aktivist

tarmo kirjutas:mis numbrimärgiga juhtus?
jaanipäeva öösel oli keegi jobi tee ehitusel tõstnud keset teed kolm tellist teineteise peale. imekombel jäi stange terveks aga radikal on all servas täke sees ja numbrimärk kadunud. kohapeal kui otsa sõitsin ei osanud vaadata kah kas on alles või ei ole ja nüüd auto siiamaani seisnud maal :cry:
-tsenseeritud- ma olen autohoolik või siis lihtsalt autopede sest kui juba nädal aega pole auto kallal saanud askeldada või sõitta siis läheb närv mustaks aga praegu on juba teine nädal
Tarmo
Klubi juhatus

pane arki numbri tellimus sisse, ja tee endale täpne koopia valgele papile numbrist ning pane see armatuuri ja klaasi vahele. kui kinni peavad siis ehk põhjendad ära et siuke asi juhtus ja hädasti vaja sõita niikaua kui ark numbri annab. uuri kumb tuleb odavam, kas öelda et kadus ära ja uut numbrit võtta või siis et vaja jalgratta hoidja külge mis käib auto taha. tihti peale on erinevad hinnad arkis selliste asjade puhul :!:
remus
aktivist

tarmo kirjutas:pane arki numbri tellimus sisse, ja tee endale täpne koopia valgele papile numbrist ning pane see armatuuri ja klaasi vahele. kui kinni peavad siis ehk põhjendad ära et siuke asi juhtus ja hädasti vaja sõita niikaua kui ark numbri annab. uuri kumb tuleb odavam, kas öelda et kadus ära ja uut numbrit võtta või siis et vaja jalgratta hoidja külge mis käib auto taha. tihti peale on erinevad hinnad arkis selliste asjade puhul :!:
ark.ee andemeil on dublikaadi hind 100 eeku ja siis palju tahad niipalju maksab
Tarmo
Klubi juhatus

küsisin jah et duplikaat on 100, kui on sinise äärega siis võid aind ühe kah osta, kui on üleni valge siis pead kaks ostma
remus
aktivist

tarmo kirjutas:küsisin jah et duplikaat on 100, kui on sinise äärega siis võid aind ühe kah osta, kui on üleni valge siis pead kaks ostma
mul üleni valged
Tarmo
Klubi juhatus

vaatasin jah
remus
aktivist

ega keegi ei taha mu autot? ilma ülevaatuseta ja vigase plokikaanega. Ma lihtsalt ei jõua kahte autot üleval pidada ja niikuinii hommikust õhtuni tööl ja sügisel sõjaväkke. Annaks väga sümboolse summa eest ära klubilisele kui ma tean et ei satu niisama põllurallikaks ja ei peaks kartma et keegi ennast sellega surnuks sõidab kui plokikaane tihendi ära vahetab sest jõudu on :lol:
Vasta