Ford Sierra universaal, 2,0 clx, 91a , Remus
tarmo kirjutas:sõidad nagu akvaariumis![]()
kui plokikaan pees on siis osta muhklilt 2,8 mootor sinna peale
aga selline küsimus siinkohal et kui kaan kõver siis saab lihvida kah ju. ja et kui praod sees et siis ainult emexi ring.
selle 2,8 mootoriga on nii et mingi kangemat tahaks kindlasti. aga praegu on vaja autot lihtsalt millega liigelda kiiremas korras sest autota on sandi tunne ja ela koguaeg teise seljas
millega tekstiili liimida? . ma tahaks omal ukse polstrid välja vahetada sedast et vanadel kisun riide maha ja panen uue.. küllaltki heleda kui mitte valge(äkki hakkan pärast kahetsema) aga nimelt mis sugune oleks hea liim. vala ideaalis oleks selline liim kõigeparem mida saaks aerosooliga peale lasta sest siis ei jää kuskile paksemalt ja ei ole ühtu et hakkaks läbi riide imbuma juba
http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1312remus kirjutas:millega tekstiili liimida?
Olen ise selle spray liimiga kaks kõlarikasti ära katnud ja ei saa nagu kurta, et tegemist oleks halva asjaga.

jaanipäeva öösel oli keegi jobi tee ehitusel tõstnud keset teed kolm tellist teineteise peale. imekombel jäi stange terveks aga radikal on all servas täke sees ja numbrimärk kadunud. kohapeal kui otsa sõitsin ei osanud vaadata kah kas on alles või ei ole ja nüüd auto siiamaani seisnud maaltarmo kirjutas:mis numbrimärgiga juhtus?

-tsenseeritud- ma olen autohoolik või siis lihtsalt autopede sest kui juba nädal aega pole auto kallal saanud askeldada või sõitta siis läheb närv mustaks aga praegu on juba teine nädal
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
pane arki numbri tellimus sisse, ja tee endale täpne koopia valgele papile numbrist ning pane see armatuuri ja klaasi vahele. kui kinni peavad siis ehk põhjendad ära et siuke asi juhtus ja hädasti vaja sõita niikaua kui ark numbri annab. uuri kumb tuleb odavam, kas öelda et kadus ära ja uut numbrit võtta või siis et vaja jalgratta hoidja külge mis käib auto taha. tihti peale on erinevad hinnad arkis selliste asjade puhul 

ark.ee andemeil on dublikaadi hind 100 eeku ja siis palju tahad niipalju maksabtarmo kirjutas:pane arki numbri tellimus sisse, ja tee endale täpne koopia valgele papile numbrist ning pane see armatuuri ja klaasi vahele. kui kinni peavad siis ehk põhjendad ära et siuke asi juhtus ja hädasti vaja sõita niikaua kui ark numbri annab. uuri kumb tuleb odavam, kas öelda et kadus ära ja uut numbrit võtta või siis et vaja jalgratta hoidja külge mis käib auto taha. tihti peale on erinevad hinnad arkis selliste asjade puhul
ega keegi ei taha mu autot? ilma ülevaatuseta ja vigase plokikaanega. Ma lihtsalt ei jõua kahte autot üleval pidada ja niikuinii hommikust õhtuni tööl ja sügisel sõjaväkke. Annaks väga sümboolse summa eest ära klubilisele kui ma tean et ei satu niisama põllurallikaks ja ei peaks kartma et keegi ennast sellega surnuks sõidab kui plokikaane tihendi ära vahetab sest jõudu on