vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
ESS
turist

Postitus Postitas ESS »

tarmo kirjutas:sedaan või laugpära (need tuled on erinevad)
ühest teemast leidsin sellise lause, aga mind hakkas huvitama, et kuidas mina oma laugpära sirtsule panin siis sedaankerega masina toontuled külge?
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Kus juures on erinevad ühel luukpäral on sammad esi tuled nagu sedaan sierral teisel teistmoodi!!

see millel sedaani tuled http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

sellel teised tuled nii ees kui taga
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ESS
turist

Postitus Postitas ESS »

oijumal, see ei puutu üldse asjasse eksju, ma räägin al. 87a masinatest ikka ehk sis faceliftiga, ja sedaani ja laugpärade vahest, mitte generatsioonide vahest
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

see on tagatuledest jutt !
kui tahad näha mis vahe neil on siis saame ükspäev kokku ja ma näitan oma masina peal. mul üks on taga sedaani oma ja teine laugpära.
point siis selline et sedaanil lähevad tuled otse ülesse ja laugpäral on nad kaldus
ESS
turist

Postitus Postitas ESS »

tarmo kirjutas:see on tagatuledest jutt !
kui tahad näha mis vahe neil on siis saame ükspäev kokku ja ma näitan oma masina peal. mul üks on taga sedaani oma ja teine laugpära.
point siis selline et sedaanil lähevad tuled otse ülesse ja laugpäral on nad kaldus
see kalle võibolla tõesti, sest kui mina vahetasin siis ikka mõlemad, panin ka tavaliste asemele toonid, ja ei saanud nagu küll aru et mingi vahe on

ma rohkem mõtlesin sis seda et sa tahtsid sellega öelda et tuled ei sobi üksteise vahel vahetada

nii ja seda ka, et pealehel tee downloadide alla service ja repair manuale ei taha panna? uutel kohe hea võtta ja õppima hakata
Tarmo
Klubi juhatus

ei taha, kuna see oleks piraatluse propageerimine. Küll aga ei saa me kätt ette panna kui keegi sulle annab selle vene lehe lingi mis hõlmas haynessi manuaale.
kasuta otsit sõnaga "haynes". peaks tulema küll
ESS
turist

Postitus Postitas ESS »

tarmo kirjutas:ei taha, kuna see oleks piraatluse propageerimine. Küll aga ei saa me kätt ette panna kui keegi sulle annab selle vene lehe lingi mis hõlmas haynessi manuaale.
kasuta otsit sõnaga "haynes". peaks tulema küll
mul endal ammu juba olemas :D mul oli 5a, tagasi sierra esimeseks autoks ja siis sai igast jama kokku aetud, lihtsalt mütlesin nö uuemate peale... no peale hynesi oma on all about sierra, kas ma enda signatuuri võin lingi visata?
Tarmo
Klubi juhatus

ei oleks just hea märk. aga kui sul kuskil link on siis võid ju mainida et vot selle lehepeal on huvitavat lugemist
Karbussikas
kasutaja

Postitus Postitas Karbussikas »

Kas ma sain nyyd õieti aru et sedaani tuled l2hevad luukpärale? :idea:
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
Tarmo
Klubi juhatus

lähevad küll, aga sedaani oma on täpselt püsti ja laugpära on natuke kaldus. vahe on ülevalt äärest peale paigaldust mingi u 1,5cm
Karbussikas
kasutaja

Postitus Postitas Karbussikas »

Sa rääkisid et sul on need kyljes kui tyli ei tekkita äkki saaks pildi
Ikka serviti ütles siil kalevipojale ikka serviti!
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Küsiks nõu mis te arvate.. nüüdseks kadunud vanaisa garaazis seisab selline tore isend nagu 1977a Fiat 124. Pilte pole, aga välimus sarnane: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... jpg/800px-
Ilus punane sõidukorras ja peaks olema hästi säilinud. Ta ise ostis selle ca 15a tagasi ning on sellega sõitnud ja muul ajal garaazis hoidnud.

Nüüd aga kuna sõitjat enam pole, tahab vanaema auto ära müüa mitte garaazis kopitada lasta. Mark on praeguseks vähe levinud ja peaks juba uunikumide alla kuuluma. mobile.de-s nägin paari üksikut müügis.. 2-3k EURiga. Eestis vaevalt et keegi sellise vastu eriti huvi tunneks. Ja "põllurallikaks" ega nolkidele lammutada kindlalt ei taha anda. Ei tea kas on mõtet üritada seda välismaale müüa?
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

kersti kirjutas:Küsiks nõu mis te arvate.. nüüdseks kadunud vanaisa garaazis seisab selline tore isend nagu 1977a Fiat 124. Pilte pole, aga välimus sarnane: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... jpg/800px-
Ilus punane sõidukorras ja peaks olema hästi säilinud. Ta ise ostis selle ca 15a tagasi ning on sellega sõitnud ja muul ajal garaazis hoidnud.

Nüüd aga kuna sõitjat enam pole, tahab vanaema auto ära müüa mitte garaazis kopitada lasta. Mark on praeguseks vähe levinud ja peaks juba uunikumide alla kuuluma. mobile.de-s nägin paari üksikut müügis.. 2-3k EURiga. Eestis vaevalt et keegi sellise vastu eriti huvi tunneks. Ja "põllurallikaks" ega nolkidele lammutada kindlalt ei taha anda. Ei tea kas on mõtet üritada seda välismaale müüa?
Soome tasub pakkuda sellist autot, sinna lähevad sigullid ka üsna hea hinna eest siis arvan, et korras Fiat 124 puhul ei ole vaja väga kaua ostjat oodata. :wink:
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

usun küll et soome vast kõige lihtasam pakkuda
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Mitte et kellegile midagi pahasti öelda tahaks aga sellesmõttes et kõik mõtlevad et soomlased tulevaad ja ostavad ja maksavad kõvasti pappi. Tegelikult ega ikka pole nii et tulevad ja ostavad kõva hinnaeest, nemad tahavad samuti odavalt saada ja hästi odavalt. 90alguses käis soomlasi palju siin, tulid vahetasid maamehe ideaalkorras vana 50mnendate moskvitsi vms vanema auto räämaka külmkapi või datsun cherry vastu ja eestlane nii õnnelik et kohe oli. Ja nii veetigi hunnikute viisi vanatehnikat siit välja.
Nüüd kus vägapalju on välja veetud ja eestlanegi targaks saanud ja ärkanud siis hinnad laes. Käige kevadel ja sügisel kurtna vanatehnika laatadel, kohati hinnad ikka vägagi :shock: , m401 mida kohendatud spray värviga kohtades kus pahtel ära kukkunud spreiga värvi peale lastud ja hind 25tuhat ja mõnimees kaupleb üldse eurodes jne.
Mõledakse küll ja inimesed õhku täis kui kuuriall vana dnepr seisab millel dokumendid ammu kadunud, viimati prooviti edutult käima 5a tagasi, värvitud on 4 korda neist 2korda pintsliga ja siis öledakse tähtsalt ´´soomlane käis ja pakkus 20tuhat´´ ja kui öelda viisakalt jah kena päeva ja hakata ära minema siis öeldakse et noh 15ga annan ära aga rohkem kah alla ei anna kuna soomlane käis ja pakkus. Ja nii istutaksegi oma künaotsas mida keegi eitaha.

Soomlased pole lollid kellele kirvehinnaga midagi pähe määrida.

Samas selle Fiati hind sõltub masinast, pese puhtaks, tee pilte ja vaata siitsealt mis korras üldse on.
Vasta