Iseenesest polegi nagu asjalikke pilte siia foorumisse hulka aega pand.
Pmtselt kuna mul nüüd õhta aega isegi juhtus olema laialt käes siis tegin paar pilti autost. Lisan natuke teksti ka mida uut ja mida mineviku jooksul siin teemas mainimata on jäänd.
Sain siis korralikud nahahooldusvahendid kätte ning sai täna ka istmed üle käidud, nüüd 48 tundi peab see asi toimima ja siis peaks üsna timm olema.
Paar niisama pilti, endiselt pole jõudnud poleerida

. Taustal siis auto millega peab suvel läitsakaga liikuma kui ei taha et per$e nahkistme peal higistaks
Velgedele sai ette 205/45/16 ja taha 205/50/16 rehvid pandud. Täitsa sõidetav on, ootasin ilget põrutamist. Aga raisk päris täpselt ei jagagi ära palju spidomeeter mul näitab selle mõõduga, 2x juba kiiruskaamera ette jäänd. (kusjuures esimene kord näitas spidomeeter 105 midagi, teine kord 97 kanti, ja mõlemad trahvid on määratud kiirusega 97).
Sisu. Ikka ilgelt mugavad on võrreldes veluurist taburettidega.

[/URL]
Eesmised uksepolstrid ka. Tagumisi ma ei saanud.
Sohva, väga pehme polsterdus. Läigib hirmsasti sest palsami kiht on peal. Isegi 2 meetrised jorsid on senimaani end mugavalt tundnud, ruumi on. Üks positiivne üllatus sierra puhul tegelt.
Muidugi see on juba väga vana uudis Tallinna inimestele aga Clarioni makk kah vähe peenem kui see Daewoo kassetikas mis alguses sees oli. USB pesa on kindalaekas. Mürtsu teeb väga hästi, ustes kõlarid ning taga riiulil ovaalid samuti Clarionid. Subwooferit pole veel saand mahti sisse panna, nagunii enamus ajast pagasiruum paksult kraami täis. Aga üllatuseks tuleb nendest kõlaritest päris hea bass. Samas raadiosagedusi võtab poolpiduselt, Tallinn-Tartu maanteel ei saa ühtegi kanalit terve tee ulatuses kuulata, sest too sierra originaal antenn pole vist suurem asi.
Jaaaa siis põhiline uuendus on lõhnakuuse lisamine:
To-do list üht teist ikka sisaldab aga midagi pakilist iseenesest ei ole, kalla ja talla.
*Kardaanileevendi
*Poleerimine
*Juhiistme parandus
*Subwoofer
*Piduritorud uued teha
*Varsti õlivahetus jälle
*rohkem ei mäleta