ford sierra 2.0 -dohc- 88kw
Re: ford sierra 2.0 -dohc- 88kw
nooh mul on see auto pm soodne liikur punkt a punkt mida ta ka hästi veab ja teenib, nats siit sealt värv maas v lakk pole hetkel mu jaoks suur mure, mure on ennem ikka kere ise
ja ma ei teagi üldse kaua ma teda üldse veel pean- mõtted liiguavd vaikselt mingi muu masina poole....

No jah, kui kere läbi, siis loomulikult ei ole mõtet värvile veel panustada, kui ikka plaan kunagi keretööd ette võtta. 

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
masin müügis
tõin omale dsiibi ja serrale enam ei leia suurt rakendust, aga kel huvi saab veel üv lüpuni sõita kevadeni :9 500eur ja vii ära
tel 58944438

masin on müüdud ning olen serradega ameti maha pand-tagantjärgi võin vaid kiita enda masiant ühed vähesed masiand mis on nii ausad ja kestavad hästi, lausa kahju oli müüa kuid dsiip on siiski mu vajadustele veidi praktilisem masin
kuid siinstele serraomanikele ja ka tulevastele soovin ikka hääd sõitu ja hoidke neid masinaid, sest neid jääb samuti üha vähemaks. jõudu!

kuid siinstele serraomanikele ja ka tulevastele soovin ikka hääd sõitu ja hoidke neid masinaid, sest neid jääb samuti üha vähemaks. jõudu!
sattusin taas üle hulga aja fooumisse siia
kuda siin elu käib siis ka....

Auto sai toona maha müüdud kuid hing jäi kraapima miskiprst udutulede pärast..on need ju teaduprst suht defitsiitne kaup
nüüd mõnda aegat agasi nägin mu vana auto taas müügis ja vaatasin et ei ennem saa seda rahu majja kui olen need tagasi ostnud, nüüd on nad käes ja saab jälle korralikult magada
...

- Manused
-
- P11vgh.jpg (235.85 KiB) Vaadatud 2720 korda
Auto või udutuled ostsid tagasi?
udukad ainult 

Loll küsimus: Kas need Sierra udukad on mingi erilise mõõdu, või spetsiifiliste Sierra logodega, et neid vähe liigub? Muidu suvalisi neljakandilisi udukaid ju uue või kasutatuna küll saadaval.
esivedu tähendab tõmbamist
Tegemist on sierra tehase originaal udutuledega..tavaautodele neid pm minu teada ei pandudki üldse- sai tellida nö lisavarustusena tehasest kui tahtsid või siis olid nad autodel mis olid juba nö suurema lisavarustupaketiga ja sellest vastavalt ka siis autole hind prst... suvaliste kohta võib nii öelda et kellele on väärt originaalid ja kellele kõlbab sõita ka mingi universaalse tulega- eks see kõik maitse asi enamuses
aga noh isiklikult pidasin nad targemaks kiirelt tagasi osta kui pärast pika ilu häda ja vaevaga uusi otsida ja leida kui neid kuskilt ka saada veel oleksi
poest neid enam ei saa kahjuks vhmlt mina ei ole enam neid müügil näinud vbolla siin muud asjamehed oskavad rohkem öelda sellest teemast.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
noh, sierra udutule auku sa naljalt midagi muud ei pane
ammugi mitte nii et ilus on
ammugi mitte nii et ilus on
Selge. Järeldan siit, et mõõdud-disain on spetsiifilised.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
pmst udutule tagumine osa on udukatega stange küljes, udukas ise on pmst reflektor, klaas ja raam. jah, annab ju otsida midagi mis mahub sinna auku, või lõigata uduka augud ära kuid kui saad lihtsalt panna sinna uue reflektori ja klaasi, siis on imo ilusam. originaal reflektor on vastava nurga all kah kohe et ei pimestaks kedagi

Tänud põhjaliku vastuse eest. Detailid tõid arusaamise.
Minu uduka klaasidel on allservas kirjas "england" kas on see kõikidel või on see nüüd seotud rohkem tootja v paigaldaja maaga...