tann kirjutas:jh suht huvitaval hetkel tehtud pilt

Nüüd tervel avataril raam ümber.

mingi eriline just ei ole aga olen töödanud autoremondi töökojas isegi oma vähese eluaja jooksultarmo kirjutas:OT: kle remus sa mingi auto spets? vaata minu sierra kah üle siis tean mitukümmend vaja kogudanüüd varsti ju pärnus kokkutulek tulemas
no seda need puksid teevad jah...ülevaatuse-eelsel kontrollil käies juhtisin ka ülevaataja tähelepanu sellele ja tema ütles et stabika otsapuksid on ok, ainult juhipoolne sisemine võiks parem olla(see sai uuendatud kah): TÜV probleemideta. ja see nähtus on mu sierral üsna ammu-et kui koopasse käiks, oleks nii koopas kui rehvil ka selle 3-4 kuu peale mingi jälg !? aga ei miskit. tuttaval lasin kokkujoooksu ka paika panna ja ei kisu ega söö rehvi.remus kirjutas:mingi eriline just ei ole aga olen töödanud autoremondi töökojas isegi oma vähese eluaja jooksultarmo kirjutas:OT: kle remus sa mingi auto spets? vaata minu sierra kah üle siis tean mitukümmend vaja kogudanüüd varsti ju pärnus kokkutulek tulemas
![]()
ja see on sirrade esisilla tüüpiline asi ju kui stabika buksid läbi siis hakkab esimesi rattaid pidurdades tagasi lööma. Ära ütle et sa ei pannud seda ise tähele?
kui pärnu kokkusaamine tuleb ja ise ei pea tartus furukawaga kükitama raadi lennuväljal siis olen kohal
Ülevaatus probleemideta? Kuidas sul õnnestub heitgaasid lubatud piirides hoida? Mul pole see juba mitu aastat õnnestunud.tann kirjutas: no seda need puksid teevad jah...ülevaatuse-eelsel kontrollil käies juhtisin ka ülevaataja tähelepanu sellele ja tema ütles et stabika otsapuksid on ok, ainult juhipoolne sisemine võiks parem olla(see sai uuendatud kah): TÜV probleemideta.