Sierra '90 2.0 dohc XR4i tann

Kasutajate pikendused
Suletud
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

tann kirjutas:jh suht huvitaval hetkel tehtud pilt 8)
Pilt

Nüüd tervel avataril raam ümber. :wink:
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Eee.. kas mulle ainsana tundub, et see ei ole võimalik, et Sierra noka üles tõstab kiirendusel? Eriti veel tavaline dohc mootoriga? Selleks oleks ju ikka üüratut jõudu vaja, et raske mootor üles tõsta, isegi hullud kiirendusvõistluste pillid ei tee seda trikki niisama ära.
Ma loodan, et nüüd kedagi ei solva, aga vb tann tegi meile nalja, modis pilti natuke ja nüüd vaatab, mis reaktsioon tuleb? :D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

tglt jah lihtne painti tuuning :oops: ega avataril pole eriti aru saada
aga nokka üles saada vast ei olegi eriti raske, kui ntx esimese käiguga gaasiga jonksutada (ja ehk pöörata natuke vms)
aga sellel hetkel pilti teha :D
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ei saa kuidagi stock dohciga seda nokka ülesse, esiteks on jõudu vaja tükk maad rohkem ja teiseks väga head pidamist, ükskõik kui võimas su auto on siis tänava kummiga seda nokka ei tõsta, kui jõud üle käib siis hakkab lihtsalt suitsema
remus
aktivist

Postitus Postitas remus »

tann vaheta stabika buksid ära
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

teine variant et kere ilgelt kõver
remus
aktivist

xr4 kirjutas:teine variant et kere ilgelt kõver

ma pidasin silmas hoopis seda et pidurdades löövad tal esimesed rattad oma 5 cm tahapoole
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

OT: kle remus sa mingi auto spets? vaata minu sierra kah üle siis tean mitukümmend vaja koguda :D nüüd varsti ju pärnus kokkutulek tulemas
remus
aktivist

tarmo kirjutas:OT: kle remus sa mingi auto spets? vaata minu sierra kah üle siis tean mitukümmend vaja koguda :D nüüd varsti ju pärnus kokkutulek tulemas
mingi eriline just ei ole aga olen töödanud autoremondi töökojas isegi oma vähese eluaja jooksul :lol:
ja see on sirrade esisilla tüüpiline asi ju kui stabika buksid läbi siis hakkab esimesi rattaid pidurdades tagasi lööma. Ära ütle et sa ei pannud seda ise tähele?
kui pärnu kokkusaamine tuleb ja ise ei pea tartus furukawaga kükitama raadi lennuväljal siis olen kohal
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

remus kirjutas:
tarmo kirjutas:OT: kle remus sa mingi auto spets? vaata minu sierra kah üle siis tean mitukümmend vaja koguda :D nüüd varsti ju pärnus kokkutulek tulemas
mingi eriline just ei ole aga olen töödanud autoremondi töökojas isegi oma vähese eluaja jooksul :lol:
ja see on sirrade esisilla tüüpiline asi ju kui stabika buksid läbi siis hakkab esimesi rattaid pidurdades tagasi lööma. Ära ütle et sa ei pannud seda ise tähele?
kui pärnu kokkusaamine tuleb ja ise ei pea tartus furukawaga kükitama raadi lennuväljal siis olen kohal
no seda need puksid teevad jah...ülevaatuse-eelsel kontrollil käies juhtisin ka ülevaataja tähelepanu sellele ja tema ütles et stabika otsapuksid on ok, ainult juhipoolne sisemine võiks parem olla(see sai uuendatud kah): TÜV probleemideta. ja see nähtus on mu sierral üsna ammu-et kui koopasse käiks, oleks nii koopas kui rehvil ka selle 3-4 kuu peale mingi jälg !? aga ei miskit. tuttaval lasin kokkujoooksu ka paika panna ja ei kisu ega söö rehvi.
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

tann kirjutas: no seda need puksid teevad jah...ülevaatuse-eelsel kontrollil käies juhtisin ka ülevaataja tähelepanu sellele ja tema ütles et stabika otsapuksid on ok, ainult juhipoolne sisemine võiks parem olla(see sai uuendatud kah): TÜV probleemideta.
Ülevaatus probleemideta? Kuidas sul õnnestub heitgaasid lubatud piirides hoida? Mul pole see juba mitu aastat õnnestunud.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

no selles mõttes probleemideta, et nagu sellest stabika puksi teemast ei räägitud midagi.
aga heitgaasid jah on üle normi :evil:
remus
aktivist

LASE tann mõnel tuttaval vaadata parempoolset ratast kui sa pidurdad
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ükspäev mõtlesin, et jube imelik, et mitu kuud pole juba probleeme olnud sierraga ja kauaoodatud probleemid ei lasknudki enam ennast kaua oodata...alarm ei lukusta enam uksi ja lukud võtmest ei keeranud, seega vahetasin ustel lukud ära..vähemalt kesklukk jäi toimima.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

halvad uudised :S mu sierra jäi kitse alla :evil:
Suletud