oskab keegi öelda millisest autopoest oleks võimalik kinkekaarti osta? sellises poes peaksid kindlasti olemas olema ka sportroolid ja muud sellised vinged asjad
kahjuks ei tea, tahad oma naisele kinkida hiliseks naistepäevaks? Et ta siis saaks omale sportrooli osta või sulle:P
Muidu Kerstil on lihtne esimene olla siin klubis naiste arvestuses:P
tarmo kirjutas:ta oli mitte ainult meie klubi arvestuses esimene
paraku rajaolud olid Koerus üpriski karmid ja ma passisin peale, et põhja alt ära ei sõidaks. On ju mu sierra siiski suht madal ja koledad kolakad käisid põhja vastu iga natsa aja tagant.
Pigem võtsin karmides kohtades rahulikult ja tundsin lihtsalt elust rõõmu Nii nagu teisedki osalejad.
tarmo kirjutas:ta oli mitte ainult meie klubi arvestuses esimene
paraku rajaolud olid Koerus üpriski karmid ja ma passisin peale, et põhja alt ära ei sõidaks. On ju mu sierra siiski suht madal ja koledad kolakad käisid põhja vastu iga natsa aja tagant.
Pigem võtsin karmides kohtades rahulikult ja tundsin lihtsalt elust rõõmu Nii nagu teisedki osalejad.
jah nii see oli, kuna mulgi nüüd auto veidi madalam siis käisid ka parajad kolakad, nüüd annab tunda ka kuskilt et sumpa suts katki aga üllatavalt normaalse aja sain arvestades seda et norm. rehve polnud all, adrenaliini laks oli tugev, nii mõnesgi kohas oli selline tunne et nyyd lähen kas ilma autota või siis katkise autoga koju...
Vaatasin hommikul tuleb et vist mantel kappi ära panna ja töölemineku asemel mätta peale õlut minna jooma Kevad tuleb.... Varsti hakkavad näitsikud ilusaks muutuma ja õlu veelgi paremini mekkima.... Tuleb ennast ikka töölt lahti võtta vist
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
italianopriit kirjutas:Vaatasin hommikul tuleb et vist mantel kappi ära panna ja töölemineku asemel mätta peale õlut minna jooma Kevad tuleb.... Varsti hakkavad näitsikud ilusaks muutuma ja õlu veelgi paremini mekkima.... Tuleb ennast ikka töölt lahti võtta vist
Eestis hakkab ju alati 20. märtsil suvi ja 21. juunil sügis
Postimehe interjuus ajakirja Digi peatoimetaja Henrik Roonemaaga oli selline lõik: Millised autod teil varem olnud on?
Eelmine oli üks vana Ford Sierra. See oli väga lahe auto. Ma ei saa aru, kuidas tänapäeval peab käima iga 10 000-15 000 kilomeetri tagant hoolduses ja pidevalt on mingid jamad – see Ford sõitis raudkindlalt.
Vot sellised lood
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!