italianopriit kirjutas:Postimehe interjuus ajakirja Digi peatoimetaja Henrik Roonemaaga oli selline lõik: Millised autod teil varem olnud on?
Eelmine oli üks vana Ford Sierra. See oli väga lahe auto. Ma ei saa aru, kuidas tänapäeval peab käima iga 10 000-15 000 kilomeetri tagant hoolduses ja pidevalt on mingid jamad – see Ford sõitis raudkindlalt.
Vot sellised lood
jah, ja viimases autolehes märt just kirus seda
aga krt ma ei saa aru miks selline piirang on peale pandud
Sinu postitus sisaldab liiga palju emotikoone. Maksimaalne emotikoonide arv on 2.
ei saa normaalselt quote't kah teha kuna teine mees on juba smailid ära kasutand ja siis hakka neid kustutama
xr4 kirjutas:
aga krt ma ei saa aru miks selline piirang on peale pandud
Sinu postitus sisaldab liiga palju emotikoone. Maksimaalne emotikoonide arv on 2.
ei saa normaalselt quote't kah teha kuna teine mees on juba smailid ära kasutand ja siis hakka neid kustutama
see piirang ikke selleks, et seda rikkuda ma loodan, et te ka näete neid
Vaevalt et keegi viitsib alati neid emotikone piltidena lisada.
Kuid piirang on pandud selleks et mõne mehe post sisaldaski ainult 10 emotikoni, nüüd peab ta 8 emotikoni ära seletama sõnadega ja kahe asemel saab panna emotikonid
See on jah jama et kui quote'da siis pead teise mehe emote kustutama ennem kui saad saadetud.
minulgi suvekad juba teist nädalat all, lume peal on millegipärast jube libe
ja praegu tuleb seda lund päris paksult alla, vb tuleb kevade asemel tali?
Täna käisin zaziga talve nautimas. Metsavahel päris paks lumi kohati, lausa rõõm oli uisutada teepeal. Oleks suvekad veel all olnud oleks veel vingem olnud.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...