vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
kaups
Moderaator

Re: Päike tuli välja ja soojaks läks ilm

Postitus Postitas kaups »

vabandust et foorumit lagastan aga kellelegi on vaja muret kurta ometigi, algatuseks, ehk siis esiteks, võtsid poolteist nädalat tagasi vanemad sierra käest ära, nii sellest jäin ilma, täna päeval selgus et tüdruksõbraga ei tule midagi välja ja läksime lahku, ja tänase õhtu lõpetuseks ütles jalgratta tagumine võll üles, kui ma nüüd ütlen et enam hullemaks minna ei saa siis mis veel juhtuma huvitav hakkab.. :|
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

kaups kirjutas:vabandust et foorumit lagastan aga kellelegi on vaja muret kurta ometigi, algatuseks, ehk siis esiteks, võtsid poolteist nädalat tagasi vanemad sierra käest ära, nii sellest jäin ilma, täna päeval selgus et tüdruksõbraga ei tule midagi välja ja läksime lahku, ja tänase õhtu lõpetuseks ütles jalgratta tagumine võll üles, kui ma nüüd ütlen et enam hullemaks minna ei saa siis mis veel juhtuma huvitav hakkab.. :|
Raske elu muud midagi :(
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

kaups kirjutas:vabandust et foorumit lagastan aga kellelegi on vaja muret kurta ometigi, algatuseks, ehk siis esiteks, võtsid poolteist nädalat tagasi vanemad sierra käest ära, nii sellest jäin ilma, täna päeval selgus et tüdruksõbraga ei tule midagi välja ja läksime lahku, ja tänase õhtu lõpetuseks ütles jalgratta tagumine võll üles, kui ma nüüd ütlen et enam hullemaks minna ei saa siis mis veel juhtuma huvitav hakkab.. :|
heh, sul läheb umbes sama hästi kui mul :? no vähemalt mul on sierra alles... Aga saab ikka hullemaks minna küll-järgiproovitud :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

krt mul läheb teise auto remont sama kalliks kui sierra on. Ja mis tal nii väga viga on: üks tagu amort on õli välja lasnud ja tagumiste reguleervarraste puksid on läbi. Kokku kõigest öeldi 11,5k. Kuna reguleervarrastele eraldi pukse ei müüda ja b varuosana neid ei ole siis on saadaval ainult originaalid ja need maksavad kõigest 3500 tk ja vaja läheb kahte. Amordid on kah 1240kr tk ja ühe kaupa pole ilus vahetada, ning sinna lisandub siis veel kaitse kumm ja põhjalöögi puks. ning kui need asjad ära vahetada siis tuleb ka silla stendis ära käia ning see maksab 450kr. Amordi vahetus koos varraste vahetusega võtab orienteeruvalt 2 tundi. seega kokku 11,5k. Tegu on siis jaapani päritolu masinaga ja siit siis tulenevalt võib öelda et "odavad" jaapani autod :D
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Siis rutturuttu maha ära müüa see õnnetus :lol:
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Nõua vanematelt Sierra tagasi ja küll näed, et üsna pea saad ka tüdrukut jälle emmata ning elate happily ever after ;)
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

tamar kirjutas:Siis rutturuttu maha ära müüa see õnnetus :lol:
no selle õnnetusega on nii et kes see ikka ostab kui tagaots teepeal ei taha püsida, ja kui ära remondid siis pole nagu mõtet müüa kuna auto korras ja just sisse investeeritud
kui nüüd neil ei õnnestu analooge sinna sobitada siis pöördun teppani poole ja lasen poly puksid sisse treida sinna
Priit
Moderaator

kersti kirjutas:Nõua vanematelt Sierra tagasi ja küll näed, et üsna pea saad ka tüdrukut jälle emmata ning elate happily ever after ;)
vahetasin ka vanematega pooleteiseks nädalaks autod ära. Näis siis , kui sierra tagasi saan, kas saan ka tüdrukut emmata :D
<Priit-elupõline poissmees :P>
tamar
Moderaator

italianopriit kirjutas:
kersti kirjutas:tagasi saan, kas saan ka tüdrukut emmata :D
<Priit-elupõline poissmees :P>
Seda räägivad nad kõik kui naistesse minek...

2 Sierrat 0 tüdrukut :lol: hetkel lihtsalt rohkem projekte pole vaja...
kaups
Moderaator

kersti kirjutas: Nõua vanematelt Sierra tagasi ja küll näed, et üsna pea saad ka tüdrukut jälle emmata ning elate happily ever after ;)

Sierra müüdi tagasi ju ja see saab varsti uue omaniku juba, ühe mu sõbra :/
Tuli välja et tüdrukuga ei sobi me üldse nii et pole mul emmata kedagi.
Priit
Moderaator

kaups kirjutas:Sierra müüdi tagasi ju ja see saab varsti uue omaniku juba, ühe mu sõbra :/
no vaata, lähebki juba paremini. Auto läheb sõbrale(tema käest saad selle ju võimaluse korral ära osta) ja kui tüdruk ei sobinud siis ongi hea , et laiali läksite. Ega see ei ole mingi autoremont,et kui ei sobi , siis sobitatakse vägisi :lol:
kaups
Moderaator

italianopriit kirjutas:
kaups kirjutas:Sierra müüdi tagasi ju ja see saab varsti uue omaniku juba, ühe mu sõbra :/
no vaata, lähebki juba paremini. Auto läheb sõbrale(tema käest saad selle ju võimaluse korral ära osta) ja kui tüdruk ei sobinud siis ongi hea , et laiali läksite. Ega see ei ole mingi autoremont,et kui ei sobi , siis sobitatakse vägisi :lol:

ma sõbra käest uurisin juba et ta seda millalgi edasi ei tahaks müüa, vastus oli et 'ei tea, vaatab'.
pole just palju lootust aga eks see paistab.
tamar
Moderaator

Ära põe, ei olnud viimane tüdruk ega viimane Serra

Edit:

Elad vist Saaremaal ?

Reit lahti, sobiv asukoht, vaata kümmekond kobedamat välja, tee tasustauuring ja värki kas on kutt või mitte. Siis hangi msn ja hakka teemat aretama... Eks näha on millega neist paremini jutt paremini liikuma hakkab sellega aretad msnis teemat edasi ja saate kokku ja värki ja nii edasi...
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Tamar, sa oleks nagu varemgi sellega tegelenud.. :mrgreen:
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Kosjamoor :mrgreen: