Sierra 2.0 ohc, sprindipill

Kasutajate pikendused
Vasta
vvallo
kasutaja

Sierra 2.0 ohc, sprindipill

Postitus Postitas vvallo »

No eks panen enda sierrari ka ülesse siia.
Tegu peaks olema 87.a väljalaskega. Mootor on 2.0 OHC karpa, karpa on küll see ajuga varjant, varsti peaks mehaanilise peale panema, oleks lollikindlam. Kere on suhteliselt kehvas seisus :(
Sõidan rahvasprinte põhiliselt sellega, tänaval väga ei liikle. Mootor ja kere jne kõik on stock, sest rahvaspordis ei tohigi muuta ..
Põhjakaitse on all, tulekustuti on kiirkinnitusklambritega kõrvalistuja jalge ees maas ja muud väga ei olegi, kruuskummid , miskine vene toodang on ka all.

Plaanis veel sportrool peale panna, seda orignaal rooli lapata on tükk tegemist ikka :D ja amordid muidugi vaja teised saada, aga hetkel ei ole nad eelarves sees.

Kaks pilti autost tööhoos.

Pilt
Pilt

http://www.wfgcrew.com/photos/sierra/sir1.jpg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wfgcrew.com/photos/sierra/kaitse.jpg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wfgcrew.com/photos/sierra/mootor.jpg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Eelmine sierra kahjuks lõpetas nii

http://www.wfgcrew.com/photos/sierra/sir5.jpg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis vvallo, 15 Juul 2008, 13:18, muudetud 1 kord kokku.
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
kersti
Klubi auliige

Re: Sierra 2.0 ohc, sprindipill

Postitus Postitas kersti »

Vinge :)
Hea on näha, et keegi Sierraga ka tegusid teeb. Kuidas tundub, kas minek ja juhitavus on piisavad, et rahvasprindil teistega võrreldes konkurentsis olla?
Kas IS mootori peale pole mõelnud, peaks veel parem variant olema peenestamiseks ja vägagi töökindel?
Kui esimese sierraga üle katuse käisid, siis kas ise jäid terveks?

Vabanda mu küsimustetulva, aga tekkis lihtsalt sportlik huvi ;)
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

hea kuulda et ikka sierrasid sprintidel liigub, esimesed kaks pilti tehtud kullamaa sprindil kui ma ei eksi, ise olin kahjuks siis tööl ning ei saanud osa võtta.
aga soovitaks jah sulle 2.0is mootor peale panna.

aga igatahes edu ja jaksu edaspidiseks, loodame et mõnel sprindil saab koos ka võidu kihutada :)
Motorsport is a lifestyle
vvallo
kasutaja

Veidi nagu on jõu puudujääki ikka, kõige vähem kilowatte vist enda rühmas :D
Aga suht palju on amortides kinni ikka ja kummides, mõlemad on suht kehvakesed praegu,
kogemustki on vähevõitu, seega suured B grupis tiksun ilusti seal lõpus, eks järgmine kevad näe, talvega
äkki arendanud tehinkat ja ennast ;P
Ma ei tea tegelikult IS mootorist midagi, on ta ohc baasil ehitatud ikka ?

Ei saanud viga teise sierraga, orig turvavöö on vägagi kindel asi :P

eelmine töös (Taali rahvasprint)
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/2 ... 3be120.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/2 ... 108302.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Esimesed kaks pilti jh Kullamaal, täitsa tore üritus oli, tee läks kolmandaks vooruks liiga hulluks ainult :P
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

is on jah ohc ja tal on sissepritse. Vanemad is'd on 85kw.
vvallo
kasutaja

Aga sisus on ka muutusi ? nukad vms ? Ma tahaks karpa peale jääda ikka, lihtsam ise parandada neid.
Hetkel siin otsisingi uut mootorit(ohc karpa 2.0 ) mida kõrvale võtta ja põhjalikumalt ette valmistama hakata.
Seda enam mitte rahvaspordi kõlbulikuks, tahaks nukka, klapivedrud , kollesid jne muuta. Aga eks see jääb
talvel garaazis tegemiseks rohkem :P
Hetkel üritan hooaja lõpuni venitada olemasolevaga.
27.07 Laitse või 03.08 Ridalasse peaks sõitma minema, auto peaaegu valmis ka, üks nookur purunes hiljuti siin :D
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Peaks ikka sees kah erinevusi olema, eriti kaanes. Jaanis ja Jesper teavad kindlasti midagi
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

vvallo kirjutas: 27.07 Laitse või 03.08 Ridalasse peaks sõitma minema, auto peaaegu valmis ka, üks nookur purunes hiljuti siin :D
no ridalasse tule muidugi, siis olen ise ka arvatavasti platsis, ja eks siis saab võrrelda ka kui palju ma veel sõitmist pean õppima :D
vvallo
kasutaja

erki kirjutas:
vvallo kirjutas: 27.07 Laitse või 03.08 Ridalasse peaks sõitma minema, auto peaaegu valmis ka, üks nookur purunes hiljuti siin :D
no ridalasse tule muidugi, siis olen ise ka arvatavasti platsis, ja eks siis saab võrrelda ka kui palju ma veel sõitmist pean õppima :D
Ma siin kaalun kummale minna, kahte ei kannata välja nii väikese vahega, laitse rada pole kunagi sõitnud tahaks proovida, aga ridala ka
tahaks proovida, eriti kui veel sierrasid stardis, ma senimaani olen ainuke sierra stardis olnud :D a ma olen sõitnud ka ainult loetud sõidud

Sa sõidad ise kohale ja pärast minema ? Ma vist pean treilerit või mingit pukseerimis vahendit kasutama.

Phaa loll küsimus, sa Haapsalust, märkasin
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

no siiamaani olen alati ise kohale sõitnud
kui oleks mingi treila olemas, siis saaks vähe julgemalt muidugi rajal lasta, ei pea kartma et koju tagasi ei saa :)

no selles suhtes võin sind ehk lohutada et seal laitses toimub ikka koguaeg neid võistlusi aga siinpool ridalas võibolla üks kord aastas ainult...aga noh, valik on muidugi sinu :)
vvallo
kasutaja

Selles suhtes õigus, et laitse rada ei kao kuhugi, ridalas aga ühekordne trass paigas :P

vb olekski mõistlikum, sest mul tööd veel teha auto kallal, tehniline kontroll tõmbas mul istme kinnituse põhja küllest peaaegu lahti ,
seda keevitama ja summuti on ka metsikult hõredaks sõidetud mööda rööpas teid. Esiklaasi peab ka vahetama, mõra all servas ..
Õõtsapuksid ka, nende kodune vahetamine on vist suht ebameeldiv ? Lihtsam uus õõts panna ?
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

vvallo kirjutas: Õõtsapuksid ka, nende kodune vahetamine on vist suht ebameeldiv ? Lihtsam uus õõts panna ?
Uus õõts on lihtsam panna küll, aga kogu asja ebameeldivus sõltub sellest, kuidas vanad puksid kätte saad. Kui hõlpsasti välja tulevad, siis kogu töö kökimöki :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

vvallo kirjutas:Selles suhtes õigus, et laitse rada ei kao kuhugi, ridalas aga ühekordne trass paigas :P

Tere. Kunas see ridala sõit on? Äkki tuleks üks sierra veel minupoolt.
sierra mk I 5d
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

Kristjan kirjutas:
vvallo kirjutas:Selles suhtes õigus, et laitse rada ei kao kuhugi, ridalas aga ühekordne trass paigas :P

Tere. Kunas see ridala sõit on? Äkki tuleks üks sierra veel minupoolt.
Ridala rahvasprint toimub 3.augustil
Heiti
aktivist

Postitus Postitas Heiti »

vvallo kirjutas:Esimesed kaks pilti jh Kullamaal, täitsa tore üritus oli, tee läks kolmandaks vooruks liiga hulluks ainult :P
mul on ka vist isegi pilt kui sa kullamaal sõitsid,teed läksid jah jubedaks ikka :P
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Vasta