panen siis paar pilti ka,

on olemas sellised asjadPriit kirjutas:tundub viisakalt hoitud isend olevat! GT kirja järgi võiks oletada, et sama sisu nagu mul äkki? Ehk siis taga peatoed ja käetoed ees ja taga... Sierra puhul on need ka juba arvestatavad lisad
esi stange on saanud juba laksu ära enne mindTarmo kirjutas:ja must armatuur
aga arvesta kui talvel sellega kulged, et siis seda tüüpi stanged on haprad ja defitsiitsed.
tundub siiani hoitud isend olema
ei tappa tänan vastu võtmast hoian pilli sirgena ikka aga kas ehitama hakkan ei tea mazda ei luba vistIvoK kirjutas:krt meie sierrad ju päris vennad kohe.![]()
GT sama varustus, ja sama tiib ka (minu omal on tehase poolt)
tere tulemast, ja vaata et sa teda siis ära ei tapa, ilus ilus
Kui on ketaspidur taga, siis on lootust ka, et auto on varustatud LSD difriga. Talvel superluks, proovi järgi ja anna meile ka teadaVeltz kirjutas:oman taga ketaspidurit ka see pidi ka suht ime olema sierra juures
trumliga on kah selline lootus olemas, ja paljudel ketastel siiski puudub lsdkersti kirjutas:Kui on ketaspidur taga, siis on lootust ka, et auto on varustatud LSD difriga. Talvel superluks, proovi järgi ja anna meile ka teadaVeltz kirjutas:oman taga ketaspidurit ka see pidi ka suht ime olema sierra juures
Trumliga LSD-d tuleb siiski tunduvalt harvem ette.Tarmo kirjutas:trumliga on kah selline lootus olemas, ja paljudel ketastel siiski puudub lsdkersti kirjutas:Kui on ketaspidur taga, siis on lootust ka, et auto on varustatud LSD difriga. Talvel superluks, proovi järgi ja anna meile ka teadaVeltz kirjutas:oman taga ketaspidurit ka see pidi ka suht ime olema sierra juures
pole varem LSD kokku puutunud ja mazdadel on see üli harv nähtus aga mis moodi ma seda proovinkersti kirjutas:Kui on ketaspidur taga, siis on lootust ka, et auto on varustatud LSD difriga. Talvel superluks, proovi järgi ja anna meile ka teadaVeltz kirjutas:oman taga ketaspidurit ka see pidi ka suht ime olema sierra juures