täna vaatasin õli varrast. sõitnud olen pea, et 4100km vahetusest ja tase kui üldse on langenud, siis ikka väga väga vähe.
roolivõimule sai sisse pandud vasktoru, mille külge kinnitub voolik, mis õlipaagist tuleb. tundub, et see enam ei leki. külma saabudes lendas võimu küljest selle kummi toru kinnitus lihtsalt ära ja täna sai leiutatud. aga noh sierra, nokk lahti saba kinni.
saba andis juhiuks, mis on praegu kinni. sisse-välja käin kas kõrvalt või katuseluugist. lihtsalt otsustas ükskord, et ei tule lahti. täpsem teema sellest foorumis elektri teema all. kui jõuan, vaatan, et äkki homme saab üks signade paigaldaja jne tegija aidata.
sõitsin siis ma ka paaki tühjaks(alla polle siis seda alumist valget) ja kui seier on siis kõige alumise valge peal, siis seal paagis tundub autol kütust jaguvat. tankimas käies panin 10l sisse ja seier tõusis all punase servani. järgmine kord panen kanistri pagassi ja vaatab kui põhja see seier kannatab minna
ahjaa. ükspäev kunagi lähiminevikus leidsin ma siis garaazist ühe lambda ka ja kuna endal ennem kütusekulu natuke suur tundus sai vahetatud see kah ära. kütusekulu praegu küll ei oska öelda. ise jälgin siin enamvähem nii, et 15l ja 200km.
pildid unustasin muidugi tegemata jätta. sedaan, nagu sedaan ikka. kerel mõned mõlgid jne. aga tehnika heas korras (v.a. juhiuks ja roolivõim mis saba andis, peaasi, et nüüd töötab ja ei leki sealt) ja punktist A punkti B saab.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990