M; 2 dohc sierrat

Müüme, ostame ja vahetame
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Suletud
tali22
aktivist

M; 2 dohc sierrat

Postitus Postitas tali22 »

89a
kui mittetöötav kesklukk(lukku pannes lööb lukud automaatselt kohe lahti tagasi)ja konks välja arvata siis täiesti lisadevaba.
hetkel siis igapäevases kasutuses ja mingeid pobleeme ei esine.kui võrrelda 93 a auto mootoriga(mis käivitub igast asendist,iga ilmaga nii soojalt kui külmalt alati poolest pöördest)siis on kehva käivitusega.mootor teeb alati täispöörde või isegi poolteist enne kui käima läheb.külmkäivitusel on pöörded madalad,aga välja ei sure.sõites mingeid probleeme ei ole.
käigukast väga hea.veermikus leiaks kindlasti mida vahetada.summuti hea,aga väljalaske kollektor või tihend laseb natuke läbi.sõites kuulda ei ole kui just täisgaasiga ei kiirenda.tuled terved ja töötavad.esiklaasis väike täke kaasõitja poolel.kehtiv tüv ja kindlustus.et järgmiselt ülevaatuselt läbi saada vaja kässar paremini tööle saada.hoiab ka praegu, aga võiks parem olla.esimesed pidurivoolikud ära vahetada ja väljalaske kolle ära vahetada,sest heitgaasidega võib pobleem tekkida.eelmine kord sai ikka pika tuuritamisega väga napilt läbi.
kere on kõva.juhipool on täitsa kobe ,aga teisel pool esitiib avariiline ja taga rattakoobas roostes.
hinnaks 290eur.võib ka oma nägemuse hinnast esitada erasõnumi teel.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
93a masin siis seisab viimased kuud paku peal ja on ka sõitev.see masin siis eelkõige mootori doonor.hind 230eur.proovimisvõimalus ja kokkuleppel ka transpordivõimalus.
Pilt
Pilt
mõlemad autod ainult müügis ,kuna tekkis huvi ühe audi vastu ja nagu alati jääb ju raha natuke puudu :D
vahetustest ei ole huvitatud
tali22
aktivist

Re: M; 2 dohc sierrat

93 a masinalt võin maha müüa eraldi.
mootori või plokikaane.
radiaator(manuaali oma,aga on ka automaadi jaoks vajalik jupp olemas)
armatuur,esiistmed ja käetugi ja esimesed uksepolstid(juhiomal käetugi puudu).armatuur,käetugi ja istmed täiesti terved.
udutuled
starter
genekas
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

käetoe hind????
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
tali22
aktivist

Miku kirjutas:käetoe hind????
ma küll mõtlesin, et käetugi,istmed jne komplektis müün, aga no mingi 7eur?

89a sierra kohta.
täna otsustasin ,et viin kuusakoski ära.rinu võib nüüd kindalaeka luugile järgi tulla :D
probleem siis järgmine
kuigi summutist ei tule sinist suitsu,musta tahma, ega valget auru, on tekkind vedelike kadu.vaja lisada liitri jagu õli ja lisasin 0,1-0,2 liitrit vett paisupaaki.auto alla kiigates on näha et mootor alt õline,aga kanali peale pole saand minna ja täpsemalt ei tea.parkimiskohas õlitilkasid ei ole.silmnähtavaid jahutusvee lekkeid ka ei ole.kuhu vesi ja õli kadunud on ei tea.
mootor töötab nii nagu alati.mitte midagi pole muutunud.kütusekulu ka sama.mingeid kolinaid ka pole kuulda.sõidab täiesti nomaalselt.
ehk siis on lihtsam vanarauda viia, kui pärast kellegiga kakelda ,kui peaks peale müüki laiali lendama.
kalevipoeg
aktivist

Postitus Postitas kalevipoeg »

See '93a. masin pakub enam huvi. Kas saad selle isendi kere seisukorrast rohkem pilte teha.( alt karbid, koopa ääred, pagass ja kapott ), mis mootor praegu peal on, kas sillad on all, ja kas slepis liigub? Kas see kere on katuseluugiga? Tallinnasse sa seda keret vist vedama ei hakka. Mis hinda kere eest tahad, ja kas tal dokumendid on olemas?
Tegusat nädalavahetust.
tali22
aktivist

kas slepis liigub? :mrgreen: mul ju ülal kirjutatud et sõitev on.
see tähendab, et kui piisavalt maksad lähen keeran rattad alla(kui leian mida alla keerata :roll: ),istun sisse,panen turvavöö peale,keeran võtit,panen tuled põlema ja sõidan tallinna.nii lihne see asi ongi.auto on 100% komplektne.vägagi sõiduvõimeline.seisma jäi, sest ülevaatus sai läbi ja uut poleks mite kuidagi saanud.stanged räbalad ja roostet palju.torud ja voolikud ripuvad põhja all,ei tööta käsipidur ja hui teab mis seal veel viga on.karpidel augud sees.attakoopad roostes ja ka vist augud sees.originaal tungrauaga kannatab ilusti tõsta veel.pagass kõver ja roostes.kapott sirge aga leidub kriimustusi.
katuseluugiga mudel.autol dok olemas ja minu nimel.
kas tahad ikka pilte?
:D
kalevipoeg
aktivist

Postitus Postitas kalevipoeg »

Esialgne tuhin Peipsi äärde sõita vähenes tublisti. Kuigi ega see kere hullem ikka ei ole kui minu omal. Aga kes teab. Sega ei teeks paha kui riputaksid üles pildid kõige hullematest ussiaukudest. Sellel pildil mis praegu üleval, paistab kere igastahes kabedam kui minu omal, esimene stange seisab igastahes vabatahtlikult tiibade küljes, aga eks piltidelt ole siis näha. Oli selline uitmõte leida enamvähem korralik kere, millele siis oma masina kola peale tõsta. Seega sisu ja kapotialune erilist huvi ei paku. Mõningast probleemi võib tekitada automaatkasti ja manuali mootori juhtmete erinevus.
Jään siiski pilte ootama.
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

Miku kirjutas:käetoe hind????
ma küll mõtlesin, et käetugi,istmed jne komplektis müün, aga no mingi 7eur?
mingi saatmis variant ka on??
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
tali22
aktivist

saatmisvõimaluse koha pealt jään hetkel vastuse võlgu.

keredoonoluse koha pealt ei saa aru sellest
sind huvitab 93a üsna kehvas seisus kere, aga miks mitte see 89a oma?sellel tiib ära vahetada ja rattakoobas korda teha ja ongi keretöödega põhimõtteliselt korras.kui pikemalt plaanis autot pidada siis see kere on just see õige.talviti garaasis seisnud auto.
teen pildid esimesel võimalusel
tali22
aktivist

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
paistab ,et ka lsd veel funkab
kaks ühtlast jutti siis 93a autoga ja korralike talveehvidega ja samas olukorras tegi suverehvidega 89a pill ainult ühe väikse juti(vasakul).
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

mul 3.62 lahtise diffriga otse sõites jätab ka 2 jutti.. diffri kood on MC 3.62
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Mu omal pidi väidetavalt olema lsd aga anna kuuma palju tahad ükskõik mis pinnasel üle ühe juti maha ei jäta... Lahtise difriga ei tohiks jätta kahte jutti maha.
tali22
aktivist

no tegelt ma ei tea kindlalt kas on lsd või mitte.aga ma ei usu et lahtine differ pidevalt kaht jutti jätab.talvel ma ikka hullan pidevalt ja saab väga lihtsalt kannakaid teha.kitsal teel u pööre teha naljaasi.punase 2.9 sierraga (sel oli kindlalt lahtine differ) samas olukorras ei saanud autot ristigi.sisemine ratas kraabib tühja ja tsenseeritud ette ei viska.
samas ei vea koguaeg 2 ratast.mingitel juhtudel veab ainult 1.näit kui kuskil künka otsas olles auto ühele poole viltu ja suuem osa raskus ühel rattal
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

aga käetoe vastu tekkis ikkagi väga suur huvi.. kuna tüdruk tahab talveks istmesoojendusi..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
tali22
aktivist

teema lukku.
1 auto jääb paariks nädalaks alles ja teisele on huvilised olemas.ehk läheb ka kaubaks.
Suletud